Rentz SNG ja MTT
Collapse
X
-
Re: Rentzi seiklused NL-2-s starstis
Ava rohkem, calli vähem. Ole agressiivsem ehk hoia initsiatiiv endale. Saad kontrollida käe käiku. 3beti/squeezi positsiooni rohkemate kätega, vali mängijad/fishid kelle vastu seda teha. CO,BTN,SB hakka rohkem avama, 3bet resteali blindidelt rohkem hea equityga kätega.Algselt postitas Rentz Vaata postitust
Comment
-
Kuidas oleks pidanud mängima seda kätt ?
UTG+1 info puudub kuna istus just lauda
CO 15/7 AF 2,0 ja 344 kätt 3 bet oli 4,9
Kas ma oleks ise pidanud flopis panustama ?
Holdem no limit 0.01€/0.02€
Winamax Poker - 9 players
Converted with HandConverter.fr
Stacks:
UTG - Hero (€2.03)
UTG+1 (€2)
UTG+2 (€3.47)
MP (€2)
MP2 (€2.05)
CO (€2.03)
BTN (€1.04)
SB (€3.49)
BB (€2.03)
Preflop: (€0.05, 9 players) Hero is UTG with Qh Qc
Hero raises to €0.08, UTG+1 calls €0.06, 3 folds, CO raises to €0.24, 3 folds, Hero calls €0.16, UTG+1 calls €0.16
Flop: 8c 5d 2d (€0.75, 3 players)
Hero checks, UTG+1 checks, CO bets €0.40, Hero folds, UTG+1 raises to €1.76 (all-in), CO calls €1.36
Turn: Tc (€4.27, 2 players, 1 all-in)
River: 3s (€4.27, 2 players, 1 all-in)
Total Pot : €4.27 (rake €0.28)
CO wins €3.99 from pot
Comment
-
CO ranges on siin TT, JJ, 67, Ax ruutud ja veel igasugu kahtlast kraami.
Ma ise oleksin preflop otsa pannud ja shove ära callinud, as playd flopis shipiks ära sellisel märjal laual. Seal calliksid igasugused drawid ja overpairid, mida QQ hetkel biidib. Kui vastas set või KK/AA siis gg ja ikka juhtub.
Comment
-
Kui arvad, et preflop juba tal QQ+ siis ma foldiks selle käe.Algselt postitas Rentz Vaata postitustEi läinud pigem tundus kahtlane tema re-raise kuna eelnevalt oli ta AK-ga lihtsalt callinud minu raise . Flopis panustamine tundus et tal on vähemalt QQ+ .
Sa ei saa QQ reraise callida ja loota, et set tuleb, sellise boardi peal oleks patt jätta cbettimata, kui juba callisid.
Statse ei ole vastase kohta ?Last edited by armiido; 26.02.15, 16:07.
Comment
Comment