Xavi FR@Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Xavi
    Õpihimuline Mängur
    • Apr 2012
    • 346

Re: Xavi NL10-NL25 FR@Stars

Esimesed kaks olid freerollid. Teine käsi, QQ oli juba min cash 22$. Oleks hea boonus sitta kuusse. Ükspäev hakkan paremini jooksma. Katsun õppida Pastilaa videodest ja lugeda mindseti raamatut. Kosnpektid ka koostamisel. Niiet NL10s jätkub grind edasi. Krt kus see heater on :D

Comment

• Xavi
      Õpihimuline Mängur
      • Apr 2012
      • 346

Aprilli eesmärgid:

-NL25 ja PL25 plussi jääda. - fail
      -Videosi vaadata. Deucescracki ja cardrunnersisse peaks ka ringi vaatama. +/- Sai vaadatud väärtuslikku Eesti kraami :)

Aprill selline
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

+boonuseid 125$
      kokku -116$

Väga keeruline kuu oli. Algas uues limiidis, raskustega. Pabistasin, scared money, võtsin 3bette isiklikult, statte väga polnud, fishe ei leidnud kohe, kehv kaardijooks, tilt, vead, mida kõike veel, jne jne jne. Kuu keskel läksin tagasi NL10 ja isegi alla poole tilti maandama. See on hea omadus mul vähemalt, et ei ole probleemi alla liikuda. Ei tundnud end hästi NL 25s ja ka NL16ga olen hädas. Aga NL 10 on täpselt paras. Kuigi käeväristamisega suutsin ka seal kehva mängu teha. Õnneks kuu lõpus seal asi läks stabiilsemaks, rahunes. Ei tea, miks scared money või miski muu siuketunne. Bankroll korralik ju 50 buyinni NL 25 jaoks.
      Ainult see oli hea, et üritasin õppida rohkem. Ma olen üldjoontes kehv õppija, sest koolis sai loomuliku tarkusega hakkama, ülikoolis ka. Aga pokker on ikka hoopis teisest mastist. Siin keegi ei pane hinnet vaid veeretad raha ringi. Loen The poker mindsetti-poole peal täpselt, teen sellest endale konspekti. Lugedes juba tunnen end mitme kohapealt ära. Vaatasin kodumaiseid uusi pokkerivideosid, mis siin avaldati. Pastilaa oma on väga asjalik mulle. Vaadatud juba mitu korda ja tegin ka konspekti sellest. Seega täitsa tühja see kuu ka ei läinud. Volüüm jäi mõneti väikseks, tänu kehvadele tulemustele, mis indu ja tuju röövisid. Ka ilmad ilusad ja nii need õllega grillimised õhtuid täidavad.

Mais ilmselt jääb samasugune volüüm, kui mitte isegi väiksem. NBA playoffid tahavad ka vaatamist ja kuu teinepool palju hõivatud. Üks paha asi on veel- mu töögraafik on nõme, nimelt peamiselt tööl reede ja laupäeva õhtul, öösel just siis kui parim aeg mängimiseks. Juunis läheb graafik paremaks. Jätkan NL10s. Mõtlen, et pean NL16 alltime ka plussi saama. Siis alles oleks õige NL25te minna uuesti proovima. Praegu rohkem plaane ei tee. Tahan hea tunde tagasi saada ja vaatan vaikselt edasi. Õnneks ei elatu pokkerist ja sellega arveid maksma ei pea.

Eesmärgid Mais:
      -Goldstar
      -Kasum
      -Hea tunne ja tuju mängides

Comment

• Xavi
        Õpihimuline Mängur
        • Apr 2012
        • 346

Täna kaks nõmedat kätt. set vs set. Jäin siiski +50$
        1)Turnil pushima peaks.

2)siin käed betsized paigast ära. Flop suht paha ja oleks pidanud kõvemini tõstma. Turnil ka rohkem.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Algselt postitas Xavi Vaata postitust
          Pastilaa oma on väga asjalik mulle. Vaadatud juba mitu korda ja tegin ka konspekti sellest. Seega täitsa tühja see kuu ka ei läinud.
          tyty

Algselt postitas Xavi Vaata postitust
          Täna kaks nõmedat kätt. set vs set. Jäin siiski +50$
          1)Turnil pushima peaks.

2)siin käed betsized paigast ära. Flop suht paha ja oleks pidanud kõvemini tõstma. Turnil ka rohkem.
          QQ wp imo - mõttetu pushida, sest kui tal seal AA, AK aegajalt vb KQ siis las paugutab tühjaks - sa IP ka kenasti

77 jah mõtle sizingud paremini läbi ja tõsta suuremalt - riveriks saad nii napakat suurust kenasti vältida

gl!

Comment

• Xavi
            Õpihimuline Mängur
            • Apr 2012
            • 346

nullis öö
            1) ei pea need kaardid, mis võiks

2) Haige... :D

3) tra küll, nii need stäckid lähevad

4)

5)keeruline ja tegelt betsize 80% regilt. aga top set :S

6)ühe näksasin korralikult ära ka

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

1. cooler (laud jama)
              2. call pre ikka - et järgitulev fish sisse tõmmata.
              5. kui sellisel boardil mõni reg pool poti cbetib siis ma tõstaks flopi ülepaariga
              6. ma calliks siin ka ikkagi pre, kuna põhifish tulemas

gl!

Comment

• Xavi
                Õpihimuline Mängur
                • Apr 2012
                • 346

Rist ja viletsus see kaardimäng see kuu taas olnud. Tänane öö ka eriti toredaid asju ette tulnud. Veel 20 vpp mängida ja aitab küll selle kuuga. Krt võtab isu ära siuke kaardi jooks. Ükskõik mis liigutuse teen, tuleb ikka riveriks siuke laud kokku, et karju appi. Aga nuh... ainult tugevaid soosib õnn ja kaart. Niikaua kui ise seda ei ole, ei tule ka edu. Kuu lõppeb, tuleb totaalselt midagi muuta. Mäng väga liimist lahti. :/ Showdownid ei too enam raha sisse. Paljud sessid on showdowniga nulli kantis. Mõned kuud tagasi tootsin showdowniga nonshowdowni miinust tasa ja jäi kasumiks veel ülegi. Nüüd ei tooda millegiga. Vb pikem suvepuhkus kulub ära. Kuigi see kuu on ka olnud mänguvabu päevi ja isegi mitmeid järjest. Juhe koos.

1) mast vs mast. Olen pidevalt fishidele söödaks.

2)ei anta.

3)Massive leak- postflop passiivne. No krt tõsta üle, kui paneb aint pool poti :@

4)väikseid stäkke ka ei saa.

5) vol 2

6) krt tahaks ka nii hittida.

7) vol 2

8) vol 3

9) ikka top range

10) 3bet potides setid. kahed paarid.

11) vol 2. tundus jube hea squeezi koht. Ja käes tuli Tilt.
                Last edited by Xavi; 31.05.14, 04:47.

Comment

• Jake
                  Julm Donk
                  • May 2014
                  • 89

Enamus käsi lihtsalt coolerid ning peaksid õnnelik olema, et nii paljude fishidega saad mängida. Lühiajaliselt vb tõmbavad endale käed ära, aga pikemas perspektiivis A mängu tehes oled sina ikkagi võitja. Nii palju ainult veel, et viimases AJs käes oleks turnis MP all innile kindlalt foldinud. Ma oleks vast juba CO betile foldinud. Board läks nii kehvaks, flushi ja straighti võimalus. TPGK ei ole kindlalt sel hetkel enam parim.

Comment

• Xavi
                    Õpihimuline Mängur
                    • Apr 2012
                    • 346

Tableselecti üritan korralikult teha, aga krt tulemust see kuu ei tulnud. Tildi nahka läks see käsi jh.

Comment

• Xavi
                      Õpihimuline Mängur
                      • Apr 2012
                      • 346

Mai kokkuvõte:
                      -Goldstar säilis
                      -kasumit ei tulnud
                      -Hea ja kindel tunne puudus.

11 täitsa mänguvaba päeva. Oleks vähemgi mänginud, aga hinges tahtsin goldstari punnid ikka ära teha. Teine miinus kuu järjest.

+ 50$ stellar
                      + 24$ milestone

Realistid äkki ütlevad, et võiks pokkeris pillid kotti panna ja midagi muud teha. Aga krt, mul on just sobiv hobi, sest olen öö töö peal ja tööl on üldiselt rahulik, kus on võimalik ka pokkerit mängida. Suurt midaig muud teha ei ole nagunii. Seega plaanin ikka jätkata, aga kuidas, ei teagi. Ja ometigi ma ei saa olla ju praegu kehvem mängija, kui aasta tagasi mängimisega tõsisemalt alustades. No siis ei olnud küll halli aimugi sellest mängust ausalt öeldes.

Kus mu mäng siis katki on?
                      -Olen loosimaks läinud. Vpip 18 pfr 13. Kui ikka fish veel poti tulemas, siis lähen ka kaasa.
                      -Buttonilt ja CO ei tulnud kasumit. Vastavalt võitsin ainult 57$ ja 72$. Steal on suts alla 40%.
                      -Postflop agressiivsus väike. Teen liiga vähe raise, kui vastane näitab cbeti suurusega nõrkust. Ka check raise liig vähe. Argus ilmselt. Ja NL 10s ei tohiks küll seda kuskilt otsast olla, bankroll korralik. Üllatavalt vähe tehakse neid liigutusi üldse, sest kui pop upist sämpleid vaadata, siis mõnel tuhande käe kohta võibolla üks kaks korda ainult seda olukorda.
                      -Postflopis ei ehita õigesti poti. Pot controll halb, kui pole kätt. Ja kui on käsi, siis kardan suuri panuseid panna, et äkki folditakse ära. Nii ei saa raha sisse tihti.
                      -Kehv kaardi jooks. Fishide vastu palju coolereid. Regidega tuleb ka vahest madistada, aga nende vastu isegi lihtsam mängida, sest nende vastu lähevad stäckid palju raskemini sisse. Fishi vastu olen võibolla liiga kergelt seda teinud. Iga TPTK pole ju nuts.
                      -Showdownile jõuan liiga nõrga käega. Oli palju sesse, kus showdown ei läinud väga üles. Mul just minevikus graafikut sellised, kus sinine joon kenasti, kindlalt üles ja punane alla.
                      -3bet steali pean veel tõstma. Folditakse tegelt ilusasti. Praegu 5%
                      -Squeeze ka madal.
                      -tilt käib külas vahetevahel.

Mis ma enda arust õigesti teen:
                      -Tableselectin korralikult. Otsin fishe, märgistan neid värvi ja panen Vpip ka note.
                      -See kuu tegin esimesi note regularide kohta. Keda stealida julgelt, restealid, kes mind palju restealima on hakanud, ka muid liigutusi.
                      -Betsized on läinud paremaks. Pastilaa videodest kohandasin endale ka. Just reg ja fishiga võrreldes. Aga olukordades üksikult vaadates annab parandada.
                      -Stealin julgelt 37% oli see kuu. Uues kuus tahan natuke veel lisada. 40% nt. Aga postflop ei saa alla anda ka siis. Mul on positsioon.
                      -SB winrate -20bb/100 ja BB winrate -48bb/100. Ilmselt suht ok. Pooled suudan päästa.

Juuniks eesmärke ei sea. Goldstari suht raske ära teha mul, kui isu korralikult volüümi anda ei ole. Pigem mängin vähem, kui kehvasti ja palju.

PS!! Kas mikromeestel ka miskit töögruppi on, kes skypes käsi arutavad või üksteise sesse vaatavad? NL 10 ja NL 16 fullring eelkõige. On äkki võimalik liituda? :) Laudades ikka eestlasi näha, aga ei tea, kas kõik siinsed tegelased ka.

Edu ja nautige suve!! Pärnu rand juba ootab teid :)

Comment

• Jake
                        Julm Donk
                        • May 2014
                        • 89

Mikromeeste töögrupist oleks isegi huvitatud. See annaks arengule ikka meeletult kaasa. Kui midagi kuuled, võid mulle ka teada anda :D

Aga GL laudades hetkel! :)

Comment

• Xavi
                          Õpihimuline Mängur
                          • Apr 2012
                          • 346

Jake- annan teada kui miskit kujuneb.

Paugud lendavad siit ja sealt.
                          1)Kas turn all in? või tõste õige suurusega?

2)

3)Targemad kuidas mängiks?

Comment

• bi0hazard
                            Vana Tegija
                            • Jul 2010
                            • 1342

Kolmandas paneks flopil&turnil rohkem ja shoveks riveri.. Tundub fishine vend ja peaks for value lammutama, suht drawheavy laud ka. Flop 2.4, Turn 5.7 vms ja shove river. Lihtsalt mina mängiks nii.

Comment

• Jake
                              Julm Donk
                              • May 2014
                              • 89

Esimesed käed tunduvad coolerid. Oleks samamoodi mänginud. Viimases käes oleks ka rohkem panustanud. Sama, mis Bi0hazard juba kirjutas :)

Comment

• ivar866
                                Grinder
                                • Oct 2012
                                • 776

3. käes pead turnis saama pea pot beti sisse, laud on v drawine ikka.

Oleks ka mikro fr grupist huvitet skypes ntx, NL25 ja party ma hetkel.

Comment

Working...