Dnbftw grindoorium [NL10 6max]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cypher0
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 1512

Re: Dnbftw päevik [NL25 FR] Unetud/märjad - ööd ja flopid.

Savikas on legend ju:D Ju ta kuskil NL25/50/100 laudades regude vastu pocketeid pre sisse uhab hetkel. :) Siin foorumis pole ta imo üldse aktiivne olnudki.
    Last edited by Cypher0; 09.11.13, 01:13.

Comment

• Dnbftw
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1808

Pole teda juba väga ammu NL25 kohanud, NL50 justkui oleks näinud ~nädal tagasi :)

Comment

• Alger20
        Räme Fish
        • May 2011
        • 17

ja ma mõtlesin, et ma ainus, kelle ajusid ta n****inud ta on :D õnneks 50s pole teda väga kohanud :D

Comment

• Dnbftw
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1808

Solid esimene nädal olnud, käsi pea 10k ja tunde 34. Rütm on sees ja motivatsioonipuudust pole, jooks ka õnneks toetab. Olen tunduvalt leake vähemaks saanud, videote vaatamine on õpetanud uusi trikke jne. Õhtul tuleb nädala graaf, mis küll kahjuks ainult õrnalt plussis tänu swingimisele kuu alguses. Õhtul loodan veel sessida.

russiamazing
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Dnbftw
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1808

Ei pelanudki täna, aga pole hullu. Homme maale, kolmapäeval arstlik komisjon. Eks näis palju pokkerile aega jääb. Tore 10BI swing kuu alguses, aga hea karastus seegi.

Comment

• Majandaja
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 2133

Suht sarnased graafikud meil

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Sulaselge hiiter ju :D

(poker pro tip : pane naise püksid jalga siis biidid 5bb/100 rohkem)
                Last edited by Kakahirmutis; 10.11.13, 23:03.

Comment

• Dnbftw
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 1808

On tõesti viimane nädal hiiter olnud, kuid kui võtta üldkokkuvõttes siis pigem wr normaliseerunud/alla seda mida oleksin suuteline tegema. Võtsin alatest 11juuni NL25 taalalauad, käsi masendavalt vähe - 40k ja WR 6bb/100. Lisades sinna euri laudades mängitud 2,5k kätt tuleb keskmiseks circa 7,3bb/100. Dno, vb pean end paremaks kui tegelikult olen, aga võiks vähemalt 10bb/100 biitida. Ja sinna poole püüdlengi.

Kakahirmutis, olen proovinud ka tüdruku rinnahoidjatega aga ei miskit. Pigem saan peapesu, et venitan välja ta tissivestid :(

Nägin unes, et suutsin lennata, kui kopsu kõvasti õhku täis tõmbasin. Ja siis lihtsalt lendasime. Vahepeal tegin metsas tööd, mingi viljakoristus keset metsaalust. Tõesti wtf, sest kuusepuid oli seal nii palju. Mul oli päris kena Šiguli, mille ma kahjuks parkisin soise põllukallaku peale ja rohkem mul teda sealt liigutada ei õnnestunud tänu kergele taguotsale ja taguveole. Siis tõid paar tuttavat õhupalle ja lendasime kopse täis tõmmates minema. Kohtusin oma lapsepõlve parima sõbraga, keda kahjuks enam irl meie seas ei eksisteeri. Seega oli see kogemus väga meeldiv, meeliülendav, tore oli temaga taaskord kohtuda. Mingi hetk chillisin kahe tüdrukuga ja ühe random kutiga. Hakkasin flirtima tüdrukuga, kes reaalselt meenutas minu enda tüdrukut ja ma vist pimesilmi uskusingi, et tema ongi mu tüdruk. Aga just sel hetkel kui üritasin mingi vedrukonksu taolise esemega ta pükse eemaldada tuli istus meie juurde mu tüdruk. Oh shit indeed. Suurest ehmatusest tõmbasin kopsud õhku täis ja lendasin mööda seina 3korruselise korrusmaja katusele. Maandusin puupilbastest ehitatud rõdul ja uurisin seal veidi ringi. Siis mõtlesin, et mis siis ikka. Hüppasin alla ja liuglesin kui lind ohutult maapinnale. Tuut tuut, tuut tuut, tuut tuut, ei see pole läheneva auto pasun vaid äratuskell, gotta get up. :)

Comment

• Majandaja
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 2133

Väga muhe story :)

10bb/100-le sa longrun ei biidi. 90% kindel. Kui ma ei eksi, siis Pastilaa prindib 10bb/100-le kanti ja ta on ikka korralik kuningas 25-s.

Comment

• Dnbftw
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1808

Juunis olin üpriski kindel, et suudan 10bb/100, kuid jah. 20k käe põhjal ei tasu järeldusi teha, 100k oleks vast miinimum ning mul pole needki veel täis NL25. Aga eesmärgiks võib ikka 10bb/100 sättida, mis sest, et see võimalik pole. On vähemalt kuhu püüelda, rahuldume loomulikult ka vähemaga.

Pastilaal WR 8,3bb/100 184k käe peale. Tema päevikust jäi aga kunagi mulje, et biidib miski 18bb/100 ja seda palju suurema sample peale kui 184k kätt, võin ka eksida. Võrdluseks xxxxkristiano772, kes biidib russia lehe andmetel 9,3bb/100 (pea 300k kätt), ülikõva.

Naljakas kuidas kunagi arvasin, et olen ikka täis debiil pokkeris. PT3 BB ja bb erinevusest ei teadnud midagi, oh seda rõõmu kui avastasin, et olen tegelikult 2x parem mängija :P Ja sealjuures kõigest 1/2 debiilikut sellest, kelleks end arvasin olevat.
                      Last edited by Dnbftw; 17.02.20, 05:34.

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
                        Väga muhe story :)

10bb/100-le sa longrun ei biidi. 90% kindel. Kui ma ei eksi, siis Pastilaa prindib 10bb/100-le kanti ja ta on ikka korralik kuningas 25-s.
                        Nu aga dnb laseb oma 6 lauda ka aint ju

Comment

• Dnbftw
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1808

Kui üle 6 tahaks siis peaks kirbusitta vahtima, silmad oluliselt tähtsamad. Stackis ei taha, ei näe mis vastased teevad, cascade sama lugu kuid oluliselt mugavam kui stackis lasta. Niisiis ei jäägi üle muud kui tiles toksida. Rikkamaks saan siis võtan 2 molo ja lasen 12tablet :D Tho wr kukuks kolinal prolly. Hetkel on 6 lauda täpselt paras, jääb aega tableselectiks ja fishide muuvide jälgimiseks. Prolly kui toksiks 12+ lauda kogu aeg siis oleks paari kuuga mentally ill I guess. Mõte lendab mõttesse iga 2 sekundi järel ja lõpuks ei tee wc potil ja tüdruku pinalil vahet. Mõttetu piinamine :D

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Vaatasin enda aasta nl25t...WR väiksem kui sul :(

Tho ma mängin 16 lauda

Comment

• Yolonaator
                              Julm Donk
                              • Feb 2013
                              • 81

Mul ka täpselt sama, kõik lauad peavad korraga ees olema tiles. Cascade ja stackis ei oska lasta kuidagi üldse.
                              Aga jh, 2 molo ja printima :D
                              Eks see 12 lauda kohe oleks kindlasti surm, aga nii iga nädal 1 laud juurde vms, siis peaks paari kuu pärast 12 lauaga harjunud olema.
                              Gl !

Comment

• Dnbftw
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 1808

Lasin ka kunagi 24 lauda NL2, NL10 juba nii palju ei suutnud, lasin stackis 18 korraga. Edu ei saavutanud. Langetasin laudade arvu 3x väiksemaks ja hakkasin imekombel biitima...

Vaatasin oma NL25 algusaja graphi. Mt ratio 7,7, hands hour 600 kanti. Tipphetketel lasin 18 lauda korraga ja 1000 kätt tunnis. 40k käe peale -5$ seega sisuliselt BE grind :D Lol mäletan, et tahtsin vahel veel laudu lahti võtta aga soz not enough BR :D

Awsome, saunas käidud, inimese tunne justkui. Loodetavasti õhtul mahti grind käima tõmmata, kole kahju oleks graafikust maha jääda.

Kohe-kohe bingo loto mission weeksi oma, põidlad pihku. Võiks eesti tulla 25k :D

Comment

Working...