Dnbftw grindoorium [NL10 6max]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dnbftw
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1808

Re: Dnbftw päevik [NL25 FR] Unetud/märjad - ööd ja flopid.

Solid riid, et lükkame regulari maha ässalt...
    Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 2348126
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $10.00
    UTG+1: $20.39
    MP: $32.44
    CO: $29.66
    Hero (BTN): $25.00
    SB: $25.10
    BB: $10.75

Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with K A
    1 fold, UTG+1 calls $0.25, 1 fold, CO raises to $0.75, Hero raises to $2, 3 folds, CO calls $1.25

Flop: ($4.60) 3 T 3 (2 players)
    CO checks, Hero checks

Turn: ($4.60) 2 (2 players)
    CO checks, Hero checks

River: ($4.60) 2 (2 players)
    CO bets $1, Hero raises to $5, CO calls $4

Final Pot: $14.60
    CO shows 9 9 (two pair, Nines and Threes)
    Hero shows K A (two pair, Threes and Deuces)
    CO wins $13.94
    (Rake: $0.66)

Comment

• Cypher0
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 1512

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
      Eile hakkas üks reg paukuma, et 3betin teda 22% kätest. Hea teada :D Viva la *Argentina*
      See on see mingi xkristianox vms? Tollele meeldib jah joriseda regudega kui neil tema arust mingi mp2 6bet-bluff range paigast ära on vms :)

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
        See on see mingi xkristianox vms? Tollele meeldib jah joriseda regudega kui neil tema arust mingi mp2 6bet-bluff range paigast ära on vms :)
        rofl see mingi whiner küll :D

Comment

• Dnbftw
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1808

xxxkristiano772xxx jap :D
          Päris kõvasti paukus, et ainult teda 4betin jne. Küsis, et kas olen tal fishina märgistatud ja pean teda idioodiks või.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

xxxkristiano772xxx jap :D
            Päris kõvasti paukus, et ainult teda 4betin jne. Küsis, et kas olen tal fishina märgistatud ja pean teda idioodiks või.
            Ta kunagi istus mulle järgi koguaeg HUsse aga lõpetas kui ei saanud profitit

Comment

• Dnbftw
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 1808

73/27 70 käe peale. Kahju et ise deepim polnud :D
              Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 2348206

BB: $25.00
              UTG: $51.79
              UTG+1: $13.64
              MP1: $31.55
              MP2: $44.40
              CO: $29.26
              Hero (BTN): $25.00
              SB: $98.69

Pre Flop: ($0.35) Hero is BTN with 8 T
              5 folds, Hero raises to $0.62, SB calls $0.52, BB calls $0.37

Flop: ($1.86) T 9 7 (3 players)
              SB checks, BB checks, Hero bets $1.30, SB calls $1.30, BB folds

Turn: ($4.46) 7 (2 players)
              SB checks, Hero bets $3, SB raises to $6.25, Hero calls $3.25

River: ($16.96) T (2 players)
              SB bets $90.52 all in, Hero calls $16.83 all in

Final Pot: $50.62
              Hero shows 8 T (a full house, Tens full of Sevens)
              SB shows 7 J (a full house, Sevens full of Tens)
              Hero wins $48.62
              (Rake: $2.00)

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

see xxkristiano üks vähestest regularidest, kes sellel levelil mängu jagab imo. suht adekvaatset juttu seni minuga ajanud ka

Comment

• Cypher0
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 1512

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  see xxkristiano üks vähestest regularidest, kes sellel levelil mängu jagab imo. suht adekvaatset juttu seni minuga ajanud ka
                  Mängu tundub jah hästi jagavat, aga see imo suht kummaline kuidas ta endast sitemate regude, shortyde ja isegi fishidega chatib. See peaks üsna obv olema, miks tal sinuga ainult adekvaatset juttu ajada on. :D

Comment

• Dnbftw
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 1808

Niimoodi prinditakse kui vastane suitsul...
                    Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 2348240

Kakahirmutis (BTN/SB): $26.19
                    Hero (BB): $25.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 4 8
                    1 fold

Final Pot: $0.35
                    Hero mucks 4 8
                    Hero wins $0.20
                    (Rake: $0.15)

Comment

• Dnbftw
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1808

Vaatasin, et olen sellise tempoga mängides päris kenasti ka goldstari graafikus, kuu pole veel 1/3 peal kui mul täpselt nii palju tehtud kui vaja goldie jaoks 10 päevaga. Taalalauad olen vahepeal plussi teinud, eurikates veel üle 2BI kaotustes see kuu. Suht tubli olen see kuu olnud, videode vaatamine on kasuks tulnud ja üleüldine gameplay hea, kuid vahel veits spew obvious fishide vastu. Tuleb selle viimase asjaga midagi ette võtta, too 40bb shipi callimine polnud indeed kõige parem play. Samuti igast random jammid flopil kõrgete kaartidega fishide vastu, no ei ole kasumlik. Päris palju shorthanded mängu hakanud tegema, nt. ~8k käe peale on tulnud BTNi peale käsi 1200, samas UTG on vaid 240. Ehk peaks 6maxi ka lisaks võtma, kuid kardan et seal sõidetakse agrotsedes minust üle. Päevased NL25 lauad imevad ikka päris ludinal, öösiti päris soft game, nii et tundub igati mõtekam praegusel kellaajal hoopis mängu teooriat arendada kui RB-d toota.

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Vaatasin, et olen sellise tempoga mängides päris kenasti ka goldstari graafikus, kuu pole veel 1/3 peal kui mul täpselt nii palju tehtud kui vaja goldie jaoks 10 päevaga. Taalalauad olen vahepeal plussi teinud, eurikates veel üle 2BI kaotustes see kuu. Suht tubli olen see kuu olnud, videode vaatamine on kasuks tulnud ja üleüldine gameplay hea, kuid vahel veits spew obvious fishide vastu. Tuleb selle viimase asjaga midagi ette võtta, too 40bb shipi callimine polnud indeed kõige parem play. Samuti igast random jammid flopil kõrgete kaartidega fishide vastu, no ei ole kasumlik. Päris palju shorthanded mängu hakanud tegema, nt. ~8k käe peale on tulnud BTNi peale käsi 1200, samas UTG on vaid 240. Ehk peaks 6maxi ka lisaks võtma, kuid kardan et seal sõidetakse agrotsedes minust üle. Päevased NL25 lauad imevad ikka päris ludinal, öösiti päris soft game, nii et tundub igati mõtekam praegusel kellaajal hoopis mängu teooriat arendada kui RB-d toota.

Kolime nl50 nüüd? :D

Comment

• Majandaja
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 2133

Lauad on päevasel ajal jummala head ju. Mul pole küll 10 laua kokku saamisega probleeme, kus igas ühes vähemalt üks 40/x fishike minust paremal maksimaalselt 3 istekoha kaugusel.

Comment

• Dnbftw
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1808

Ok, ma siis way too tableselect nit. Võib lauas neid 40/x mehi olla küll aga nagu Kotkas mainis, siis nad long term ikkagi suhteliselt vähekaotavad. Ma quitin suht tihti lauad ära kui solid fish ala 60/x kuskil vasakul minust, lihtsalt ei saa profitit kätte kui teised rexid ka vahel. Pm. mängingi ainult nii, et fish kohe vasakul või maksimaalselt 2 istekohta vasakul, 6 lauda saan ilusti kätte aga päevasel ajal tuleb veidi kauem selectida kui õhtul. Lihtsalt panen ülimalt palju rõhku tableselectile, kui 6 lauda tiksuvad ja kätt pole siis scannin lobby kogu aeg. Täidab vaba aja ja ei aja foorumisse väga kollama. Kunagi ei selectinud üldse, aga peale seda kui selectima olen hakanud on tulemused ainult paranenud, vast et tähtsam asi pokkeris kui teadmised, vähemalt minu jaoks.

Comment

• Dnbftw
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 1808

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Kolime nl50 nüüd? :D
                              Pole rolled ja prolly ei hakkagi kunagi seda limiiti väga tõsiselt grindima, NL25->NL100 oleks tore :P

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

Üks solid kuu NL50's ja oledki NL100.

Tableselecti jutt täiesti õige, mida kehvem laua kvaliteet on, seda suuremad swingid ja väiksem winrate. Kõik on otseselt seotud.

Keep up

Comment

Working...