Teemanti FRi päevik ( NL10 - NL16, PS )

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Teemant
    Räme Fish
    • Jul 2013
    • 18

Teemanti FRi päevik ( NL10 - NL16, PS )

Tervitus !

Olen pokkerimängija Tallinna piirkonnast, kes asjaga tegelenud 2 aastat, aktiivsemalt kuskil aastake. Algust sai kunagi tehtud Everest Pokeri nimelisel saidil, kuhu sain 50 doltsise rolli Pokerstrategy testi täitmisega. Everestis mängisin peamiselt erinevaid sit`n`go-sid ning väiksemaid turniire. Boonust mul täielikult vabastada ei õnnestunud ning lõppkokkuvõttes tõmbasin DON-idega rolli bustoks :D Otsustasin uuesti alustada asjaga 2011 aasta talvel, mil cashoutisin 20 euri 888-sse ning hakkasin mängima NL2 FRi. Sain rolli suht kiiresti ülesse ning õnnestus hittida ka ühelt turniirilt 200 doltsi rollile juurde. Peale turnahitti otsustasin vahetada saiti ning leidsin soodsa rakebacki diili Ongame Networki, täpsemini Goalwini. Rakeback jäi kusagil 40% kanti ning paari kuuga sai jõutud isegi nl30-sse, mida tol ajal silmnähtavalt biitida ei suutnud. Kuna Ongames jäi FR actionit väheks sai üle kolitud Pokerstarsi, kus toimetan siiamaani. Hetkel olen kusagil natuke alla aasta tiksunud NL10 - NL16 vahel, kuna olen pidevalt cashoutinud nv-deks klotsi ülikooli kõrvalt ning pole kuigi vaeva näinud winrate parandamisega. Mai kuust saadik olen rõhku pannud tugevalt oma mängu parandamisse ning soovin nüüd selle kuuga NL25te välja jõuda ja püsima jääda :) Eelnevalt olen mänginud seal 29k kätt ja omanud 2,6bb winrate 100le, kuid sita br managemendi tõttu ja cashoutide pärast pole püsima suutnud jääda. Viskan siis mõned statsid ja graafiku ka alates eelmise kuu lõpust, mil läppari peal pelatud, kuna äike suutis lauaarvuti läbi kärsatada ning eelnev database jäi sinna peale.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Hetkel tundun blindide pealt korralikult lekkivat ning samuti on flopi c-bet liiga suur. Praeguseks olen suutnud kusagil 65-70 peale adjustida flopi c-beti, tundub täiesti okei olevat.

Päeviku eesmärgiks üldiselt on siis püsivalt erinevaid raskemaid, huvitavaid käsi postitada, strateegiaid arutada ning kajastada Enda tegemisi Pokerstarsis :)
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Teemanti FRi päevik ( NL10 - NL16, PS )

Edu

Comment

• Teemant
      Räme Fish
      • Jul 2013
      • 18

Ty :)

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

flop cbet nii nitiste stattide juures peaks veel suurem olema IMO

Comment

• SANGPOMM
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2010
          • 479

Tundub,et mäng on väga kindel selliste statsidega ja joon stabiilselt ühes suunas, edu!!!

Comment

• jaagup17
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1090

Regular võtab lobbyst tühja laua, sa istud regile paremale käele ja paned sit out ja nii korduvalt, miks?

Comment

• Teemant
              Räme Fish
              • Jul 2013
              • 18

Sellepärast, et ei oska shorthanded hästi mängida veel hetkel ja kardan, et sealt tuleb korraliku miinust. Lauad täituvad kiirelt ning on hea, kui vähemalt üks rex juba algul paremal tiksub

Comment

• jaagup17
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1090

See on ebaeetiline, kui sa istud regile paremale käege ja sit oudid. Sellega võtad võimaluse dongil regile otse paremale istuda. Kui ei julge ise laudu alustada, siis istu regularile vasakule käele ja pole mingit probleemi.

Comment

• Teemant
                  Räme Fish
                  • Jul 2013
                  • 18

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                  flop cbet nii nitiste stattide juures peaks veel suurem olema IMO
                  Ei tea, pigem just hea kohati passiivne liin võtta, kui flopil korralikult ees oled ja tead, et vastane ise suure tõenäosusega välja leadib ja muidu c-betile foldib suurel osal ajast (70% + ). Ntx A 8 4 rainbow flop. Mul 8te set ja OOP, siis meeldib ka vahel checkida, saab rohkem valuet. Arvan, et kui flopi c-bet endal üle 75% või isegi 70% on siis on see juba leak ja jääb päris palju valuet saamata

Comment

• Teemant
                    Räme Fish
                    • Jul 2013
                    • 18

Algselt postitas jaagup17 Vaata postitust
                    See on ebaeetiline, kui sa istud regile paremale käege ja sit oudid. Sellega võtad võimaluse dongil regile otse paremale istuda. Kui ei julge ise laudu alustada, siis istu regularile vasakule käele ja pole mingit probleemi.
                    Okei. Muidu olen päris paljudelt rexidelt täpselt sama käitumist täheldanud FRis.

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Pohhui see eetika micro fullringis, kui keegi arvab, et käitub halvasti küll siis ära karistab sind. Sa lähed lauda raha teenima mitte sõpru otsima.

Comment

• muttaja
                        Pokkerihai
                        • Dec 2010
                        • 1965

Mitte ainult sulle suunatud, aga tahaks näha ka RFI ja fold to 3bet positsioonide kaupa. Mina isiklikuks saaks siis märksa parema pildi.

Comment

• muttaja
                          Pokkerihai
                          • Dec 2010
                          • 1965

Algselt postitas jaagup17 Vaata postitust
                          Jep, mingi eetika võiks ikka olla. Kui minuga mõni reg nii teeb, siis insta sitoudin ja paar krõbedat sõna ka järele. Vasakule istumine pole ka mõtekas, kuna võtad siis endalt võimaluse fišši üle parimas positsioonis olla. Mina näen hea lahendusena täpselt vastu istumist.

Comment

• Provoker
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 3067

ma olen pea koguaeg üle laua istunud regidele :) Hea mental võistlus kes saab fishi :D Pole väga mõtet HU karta teemant kuna mikros on fr mängijad enamus HU nitid või overagressive ning lauad on väga kiirelt täis nagunii.

Comment

• Teemant
                              Räme Fish
                              • Jul 2013
                              • 18

Algselt postitas muttaja Vaata postitust
                              Mitte ainult sulle suunatud, aga tahaks näha ka RFI ja fold to 3bet positsioonide kaupa. Mina isiklikuks saaks siis märksa parema pildi.

RFI filtrit ei leidnud, aga see peaks vist põhimõtteliselt sama olema, mis PFR ?

Comment

Working...