Gang Starr [ $15HTHU ]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Gang Starr [ $15HTHU ]

Algselt postitas Gang Starr Vaata postitust
    Sätisin endale daily vpp goal, mis katab min mängude arvu päevas.
    Seda kasutades ei ole üldse põhjust PTs graafiku seksiooni avada. Kui õnnestub siis teeks nii nt terve kuu.

Ma ei saa aru, miks sa ei säti PT4 nii, et sa ei näeks ebavajalikku või häirivat infot. Ainuke, mida sa peita ei saa, on mängitud turniiride/käte arv graafikutel, aga see ei ole ju probleemiks, kui mõõtma hakkad VIP-slideriga.

Comment

• Gang Starr
      FPP Pro
      • Sep 2012
      • 231

Teene seda pigem mindseti säästmiseks. Tean, et annab kogu info peita mida võiks mitte vaadata, aga siis tekib küsimus, et miks üldse graafikut vaadata või mida see anna.(?)

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Gang Starr Vaata postitust
        Teene seda pigem mindseti säästmiseks. Tean, et annab kogu info peita mida võiks mitte vaadata, aga siis tekib küsimus, et miks üldse graafikut vaadata või mida see anna.(?)
        Asi ei ole ainult graafikus. Ma vaatan ka muid asju ja hand review. Teiseks graafikul vaatan ma ainult EV joont. Teised jooned on peidetud.

Näiteks täna ma olen EV järgi võitnud 1281 chippi (ROI ikka miinuse due rake), aga reaalsues kaotanud 1.3K+ ja ma ei tea isegi mitu buy-ini see on kuna mängin $60 ja $100 segamini. Päeva päevalt muutub see number pidevalt ning ma lõppkokkuvõttes ei teagi palju ma reaalsuses miinuses või plussis olen. Teisalt mind ei huvitagi palju see on.

Mind huvitab, et mu EV tõuseks ning päris pimeduses ka olla ei tahaks. Äkki üleüldse enam EV ei tõuse? See on suureks probleemiks minu puhul, kes eksperimenteerib palju ning on vaja hoida silm peal.

EDIT: ja ehk ei tohiks sa põgeneda probleemi eest, vaid võidelda sellega. Niikaua kuni enam graafikul olevad short-term tulemused sind ei mõjuta.

Comment

• Gang Starr
          FPP Pro
          • Sep 2012
          • 231

Ka mina teen HH review, aga see on hoopis teise tabi all ja pole üldse vajadustki graph tabi klickida.
          Ma ei ütle, et saa halb on, hoida silma peal EV'l, aga imho teha seda tihedamini kui kord nädalas reaalset needi pole.
          Kui mängu anyway analüüsida ja leida spote kus võiks paremini siis selle EV olemusest mingeid drastilisi muudatusi sa mängus ei tee(vähemal ei tohiks teha, short term.)

Pole vaidluskoht, pigem igale ühele oma :)

E: vs sinu edit.

See on hea point. Kui ütlen et tahaks säästa ennast siis see vb on tõesti nö põgenemine probleemi eest.
          Ma ei tea kuidas sellel täpselt läheneda. Töötan iga päev mindseti kallal ja tean, et kui ala graafikut mitte vaadates suudan ma hetkel end tiba säästa (ega kui vaatan on on swing või miinus siis mu mäng ei muutu ja tiltgeimi anyhow ei tee) siis teen seda niikaua kuniks olen saavutanud mingi solid state of mind ja siis pole see minujaoks probleem, pole üldse midagi :)
          Last edited by Gang Starr; 01.07.13, 20:36.

Comment

• gamblingFTW
            Vana Tegija
            • Aug 2012
            • 1122

Mul on lihtsalt pohhuj graafikust ja teen HH rewiev käigupealt, kus leian küsitavaid kohti v tundub, et tegin halva shove vms ja siis analüüsin läbi selle käe. imo kõige lihtsam viis.
            Suht savi, mis see ev teeb, kui ise tead, et oled häid otsuseid teinud. Liiga palju energiat läheb selle jama peale.

Comment

• Gang Starr
              FPP Pro
              • Sep 2012
              • 231

Me gusta mi amigo

Comment

• Gang Starr
                FPP Pro
                • Sep 2012
                • 231

Soovitage mingit head lugemist 2p2'st või miskit muud hoopis.
                Tööl vahepeal ikka päris palju vabu auke, mis võiks keerata produktiivseks.

Comment

• Gang Starr
                  FPP Pro
                  • Sep 2012
                  • 231

sup.

Mõtlesin, et võtaks kuu kokku. selle kuu viimased päevad on kõik vabad ja kuna ilmad ilusad siis kasutaks ära ja läheks peipsi.

Pokerwise big fail kuu. Nagu graphist näha siis isegi 1k mängu ära ei teinud. Põhjusi vist mitmeid. Nendest suurim vast suht retarded vabalangus, aga kui see kõrvale jätta siis lihtsalt ei jaksanud. Palgatöötunde oli suht korralikul. Kuu esimse nädalaga tõmbas läbi ja sealtmaalt enam ei suutnud pickupida ennast grindilainele.
                  Graph.
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Hea on see, et sain järgmiseks kuuks üliküva graafiku tööl. Töötunde ca 70 ja tööpäevadel töötan 9-14 ning terve kuu jooksul ei tööta kordagi rohkem kui kaks päeva järjest.
                  Loodan, et see graafik annab mulle võimaluse ilusti naasta grindilainele ja mängida soliidne 100 mängu päevas ikka ära, samas ikka suve viimast kuud nautida ja päikese D vitamiini talveks koguda.

Lifewise on kõik läinud isegi oodatust paremini. Olen järjepidevalt teinud trenni. Jõusaalis vähemalt 3x nädalas ja mitte jõuka päevadel teinud tiba streetworkouti. (madbarz.com) väga head rutiinid, kui kedagi peaks huvitama.
                  Toitumise saanud soliidseks. Mingit jama enam sisse ei aja ja magusat ka ei tarbi enam nii nagu varem.
                  Palgatööl läinud oodatust mitmeid kordi paremini. selle kuu boonused peaksid üle popima tunnitasuga teenitud.
                  Ja socialwise samuti kõik paremini progreseerunud kui oodata oskasin. Ühe normi semipunapea vilega ka kvaliteetaega saanud veeta.

Goalid Augustiks siis 3k mängu kuus.
                  Jõukas ikka programmi järgi.
                  Nautida elu.

Loodan, et suudan kõik balances hoida ja näha häid tulemusi kuu lõpus.
                  gl.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Lahe päevik!

Ütle kas 15 daalased on üldise playerpooli poolest juba agresiivsemad ka kui 3-7?

Comment

• Gang Starr
                      FPP Pro
                      • Sep 2012
                      • 231

ty.

Arvan, et pole mingit vahet. Vb väga suure sample peale saad 3.5/7 rohkem vigu vastastelt, mille pealt profitit näitad, aga selleks ikka peab olema palju mänge.

Comment

• Gang Starr
                        FPP Pro
                        • Sep 2012
                        • 231

Comment

• Gang Starr
                          FPP Pro
                          • Sep 2012
                          • 231

August möödas ja silmapilguga ka suvi jäänud seljataha.
                          Kui ma midagi üldse olen õppinud see suvi, aasta, siis see on järjepidevus. well, pigem selle tähendust ja valuet.
                          Väga raske on näidata üles järjepidevust, isegi väikse ajavahemiku peale. 30 päeva näidata millegi suhtes täieliku järjepidevust on great challange, vähemalt minujaoks.

Jõusaal on see mille ma paar kuud tagasi ette võtsin ja olen järjepidevalt käinud 3x nädalas. Nüüd hakkasin veel boksi käima. Kuna seal on ka korralik saal, et jõudu teha siis muutsin kava 3x nädalas boksi ja 1-2x jõukas. Kuna boks ja kickboks meil siin ühes majas, küll aga erinevad treenerid, siis mingi hetk on soov 50-50 boks ja kickboks, eks seda näha ole. Aga sport on hea, parim. Aitab edasi liikuda kergemini.

Pokkeris pole teps mitte jõudnud sinna kuhu oli soov ja tahtmised suunatud, aga tean, et pole ise selle nimel nii pushinud nagu seda teha saaks. Aga suve sai nautida, seega on nii nagu on (loll on see kes vabandust ei leia :d)

Selleks kuuks mingeid goale sedma ei hakka. Vaikselt suvetuultest alla tulema, trenni ja töögraafikud paika saama siis saab ka tõsiseid goale seada.
                          Küll aga võtsin endale väikse deadline- 2014 märts, ehk enda sünnipäevani. Selleks ajaks peaksin suutma vähemalt 1k€ kuus teenima, muul juhul peab lihtsalt liikuma kus see võimalik on.

graph.
                          mängude arv teeb natuke häbi.

Ootan töökat ja edukat sügis-talve ja soovin kõigile sama.

Comment

• Ermii
                            Õpihimuline Mängur
                            • May 2009
                            • 402

mis asi see boks on ?

Comment

• Gang Starr
                              FPP Pro
                              • Sep 2012
                              • 231