bluelite päevik [NL25]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Owner85
    Klubi Liige
    • Aug 2009
    • 2146

Re: [NL25] bluelite päevik

2. ja kui longrunn success siis vabad käed mis edasi teed kui mäng korras ja prindid!

Comment

• ivar866
      Grinder
      • Oct 2012
      • 776

Lahendus oleks teha üks pokkerivideo ja siia üles laadida ning siis saada tasuta nõu ilmselt ning pakud rahvale ka kino.
      See ei maksa midagi.
      Et mitte stressata siis nr 2 variant on v hea,

Comment

• Aime
        Jube Noob
        • May 2013
        • 152

Sarnase teema ees olin ühe korra, mitte küll nii väga suurtes volüümides, aga väga palju puudu kah polnud.
        Mindset oli igatahes nii ära lõhutud, et mu jaoks poleks variant 2 olemas olnud. Lugedes su postitust siis jah kas variant 2 või siis variant 3, aga lihtsalt mõneks ajaks. Kui pisik sees, siis varsti hakkad ikka huvi tundma ja tuleb isu tagasi.

Kui aga tunned, et suudad praegu head mängu teha, siis soovitaks ikkagi laudadest vähemalt nädalaks kaheks eemale hoida. Eks inimesed individuaalsed, aga lihtsalt peale suurt mängulist langust (bad run, tilt, oskus või mis iganes probleem) ja mindseti langust, ilmselt ei suuda väga hästi õppida või couchi kah võtta.

Edu tagasitulekuks!
        Last edited by Aime; 04.07.13, 12:52.

Comment

• viki
          Grinder
          • Apr 2010
          • 893

Algselt postitas alaska Vaata postitust
          Pokkeri biitimiseks on vaja:
          1.Õppimisvõime ja tahe
          2.Bankroll management
          3.Volume
          4.Hea mindset

Kui mõni nendest puudu, siis mängu pikas perspektiivis ei biidi. Lisaks ei ole kõik võimelised ka end arendama, kui mõni punkt nõrk on. Mõned siiski on.
          Esimesena oleks vaja välja mõelda, milline punkt nimekirjas on sinul takistuseks ja siis sellega tegeleda. Kui on hirm saastaga raha sisse panna, siis see ei ole strateegia küsimus(õppimine), vaid mindseti küsimus. Tegelikult oleks veel enne seda olla üldse võimeline sügavamaks enesaanalüüsiks, omama piisavalt tahtejõudu, enesekindlust, rutiinitaluvust ja saavutusvajadust. Ja mine tea, ehk on nende omaduste olemasoluks/tekkimiseks üldsegi vajalik veel midagi muud, nagu näiteks korralik puhkus, söök ja vähe sõltuvusi.
          Andu_andul oli ka üks hea kirjutis aga ei leidnud ülesse.Umbes sama,et peavad olema teatud isikuomadused saamaks heaks pokkerimängijaks.Kindlasti annab neid omadusi ka arendada.Edu!

Comment

• p0l1
            Grinder
            • Jan 2011
            • 581

Soovitan lugeda nt Ruditurbo päevikut, kui FR huvi pakub. Kõik materjal/võimalused on siin foorumis olemas, et nl25 mängus edukas olla.
            Last edited by p0l1; 04.07.13, 17:16.

Comment

• saugakarel
              FPP Pro
              • Oct 2008
              • 288

Üks hea strateegia video mis peaks kindlasti aitama mängule kaasa

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas saugakarel Vaata postitust

Üks hea strateegia video mis peaks kindlasti aitama mängule kaasa
                Ma õppisin ka sellest

Comment

• Naxer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 345

Ei saandki statse pealiskaudselt silmitsedes joonelt aru, kuhu Sul see raha seal siis ikka läheb. Vaevalt madal resteal vms on vaid põhjuseks säärasele hävingule. Eks peaks vaatama veel käsi üle vbl. Suurim mure kipub paljudel olema pot controliga olen seni aru saanud. Kiputakse 1 paar tüüpi kätega postflop panku liialt suureks ajama ja end committima valede vastaste vastu. Nu lihtsustatud näide: AK-ga pre tõstes saad calli, flopp KT6 ja siis tehakse kuskil ckraise-regulari vastu seal standard fold, mitte kirumine, kuda ta rsk jälle seti sai ja miks nii juhtub kui oled välja maksnud. NL25 ei ole raketiteadus. Kuidas Sul tableselectiga muidu lood on või mitut lauda mängid-sry kui see info oli kuskil kirjas, ei lugenud kogu teemat liiga põhjalikult.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Naxer Vaata postitust
                    Ei saandki statse pealiskaudselt silmitsedes joonelt aru, kuhu Sul see raha seal siis ikka läheb. Vaevalt madal resteal vms on vaid põhjuseks säärasele hävingule. Eks peaks vaatama veel käsi üle vbl. Suurim mure kipub paljudel olema pot controliga olen seni aru saanud. Kiputakse 1 paar tüüpi kätega postflop panku liialt suureks ajama ja end committima valede vastaste vastu. Nu lihtsustatud näide: AK-ga pre tõstes saad calli, flopp KT6 ja siis tehakse kuskil ckraise-regulari vastu seal standard fold, mitte kirumine, kuda ta rsk jälle seti sai ja miks nii juhtub kui oled välja maksnud. NL25 ei ole raketiteadus. Kuidas Sul tableselectiga muidu lood on või mitut lauda mängid-sry kui see info oli kuskil kirjas, ei lugenud kogu teemat liiga põhjalikult.
                    IMO sitt näide. TP/TK pimedalt sisse ajades, ei saa kunagi vale olla (bet-bet-bet and never fold). S.t. pikemas perspektiivis on ikka positive expecation. Top range puhul ei tohiks olla küsimuseks, et kas ma teen õigeid folde, vaid pigem: kas ma võtan piisavalt valuet, sest pikas perspektiivis on equity niivõrd hea ning peaks keskenduma valuele. Obv, et head foldid tõstavad üldtulemusi.

Comment

• Naxer
                      Õpihimuline Mängur
                      • Mar 2009
                      • 345

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      IMO sitt näide. TP/TK pimedalt sisse ajades, ei saa kunagi vale olla (bet-bet-bet and never fold). S.t. pikemas perspektiivis on ikka positive expecation. Top range puhul ei tohiks olla küsimuseks, et kas ma teen õigeid folde, vaid pigem: kas ma võtan piisavalt valuet, sest pikas perspektiivis on equity niivõrd hea ning peaks keskenduma valuele. Obv, et head foldid tõstavad üldtulemusi.
                      Nu mainisin, et mitte valede vastaste vastu. 24 tablev Hiina regular teeb seal ckraise-i, siis on tal 95% set, 4.98% KTs2 paari ning 0,02% oled ees, sest ta ehk misclickis mu näites. Näide oleks veel kui oled positsioonil, tuleb toosama KT6flopp, teed cbeti ja saad calli regilt. Siis turn nt mingi x ja on standard seda järgi checkida. Mitte 2nd barreldada. Anda vastasele võimalus riveri blufiks, samas hoida panka kontrolli all kui oled beat. Kui on vastane fish, siis muidugi barreldame ja reeglina ajame ka nupud sisse, sest oled tõesti rangest tublisti ees. Milleks siis on trackerid, noted ja labelid olemas-just selleks, et tuvastada kelle vastu me oleme ja mis range vastu siis tõenäoliselt
                      Last edited by Naxer; 06.07.13, 17:39.

Comment

• HerrJanks
                        Pokkerihai
                        • Jul 2011
                        • 3769

Miks sa arvad et Kx'ga KT6X boardil on turnis optimaalne IP järgi checkida?

Ma olen väga kindel et enamus mängijatel on riveri bluff frequency väga madal.

Samas turni bet callitakse palju meelsamini kui riveri oma ja lastakse tasuta vastasel improveda.

Comment

• Naxer
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2009
                          • 345

Ei, ma ei olegi selles sugugi kindel. Lihtsalt ma ise teen nii reeglina. Hea kui tekib diskussioon. Saades turnis ckraise oleks seal siis easy fold? Turnis saades call ja riveris pannakse suur bet (nupud), siis ka fold? Või mis peab olema vastase stats, et seal ühte või teist otsust teha? Või olenevalt, kas turn/river completes nt rea või masti-või ehk eelnevatel tänavatel oleneb optimaalne mäng sellest, kas lauas on mastitõmme?! Lihtsalt tean, et minu puhul oli peamine auk, kuhu raha kaotasin see, et maksin 1 paar tüüpi kätega postflop lihtsalt regularidele enamus paremaid käsi välja või ajasin panga liiga suureks mingi aeg. Winrate paranes drastiliselt kui seda vältima hakkasin-võib isegi öelda, et BE mängust sai solid winrate.
                          Last edited by Naxer; 06.07.13, 18:12.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Naxer Vaata postitust
                            Nu mainisin, et mitte valede vastaste vastu. 24 tablev Hiina regular teeb seal ckraise-i, siis on tal 95% set, 4.98% KTs2 paari ning 0,02% oled ees, sest ta ehk misclickis mu näites. Näide oleks veel kui oled positsioonil, tuleb toosama KT6flopp, teed cbeti ja saad calli regilt. Siis turn nt mingi x ja on standard seda järgi checkida. Mitte 2nd barreldada. Anda vastasele võimalus riveri blufiks, samas hoida panka kontrolli all kui oled beat. Kui on vastane fish, siis muidugi barreldame ja reeglina ajame ka nupud sisse, sest oled tõesti rangest tublisti ees. Milleks siis on trackerid, noted ja labelid olemas-just selleks, et tuvastada kelle vastu me oleme ja mis range vastu siis tõenäoliselt
                            Muidugi on sul õigus, aga mu point oli see, et tulemused ei ole kehvad mitte seepärast, et ei suudeta top-rangega piisavalt valuet võtta või häid folde teha (KXX boardil iga K on su top range), vaid viga on kuskil mujal.

Nagu ma enne mainisin. Suvaline KX, KXXXX board. Niikaua, kui maha ei tule 4 straight või 4-flush ja lased 3 barrelit, siis see on pikemas perspketiivis +EV. Top paarid on lihtsalt nii tugevad. Loomulikult on suurem EV mõnikord foldida, mõnikord järgi checkida, mõnikord stäkkida. Olenevalt readist, lauast ja käest. Aga see ei ole halbade tulemuste põhjuseks!

70% ajast on meil no-hand, ja siin peitub see, kus lekitakse raha välja.

EDIT:

Kehvade tulemuste puhul üldse peaks vaatama just keskmisi käsi. Mid/Low paarid, bluffid, drawd jne. Tõenäoliselt lekked on seal. Reeglina ollakse liiga loose prefopis, tehakse liiga palju ja halbu bluffe, või herocallitakse liiga tihtit.

Näiteks: KK on su top range. Täiesti ebaoluline, kuidas sa neid mängid, kui oled 300 000 kätt BE, siis viga ei ole seal. Pigem peaks vaatama, kuidas sa mängid TT-JJ preflopis. Või kuidas mid/low paare, või kuidas barreldad, või betsizingut. Mida iganes.

Comment

• Naxer
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2009
                              • 345

Jep, neid aspekte on palju loomulikult, mida vaadelda ja kust leake otsida. Üks viga, mida omal ajal tegin oli ka tihti JJ-TT blufiks keeramine (3-4bettimine) ning mõnikord ka pre bustoks minemine vastaste vastu, kelle rangest need selgelt taga. Samuti väikeste paaridega setmine regide vastu või isegi 3beti callimine setmineks, mis muidugi veel suurem leak kui lihtsalt avangu callimine. Lisaks siis ka mõnikord suutmatus postflop seda unimproved small/middle paari kohe maha panna. Üks selline leak maksab ehk umbes 2bb/100 kui seda pidevalt teha, kõik kokku juba mingi 10bb/100 ehk-seega ei ole keeruline olla -5bb loser, +5bb winneri asemel ühel hetkel. Lisaks ehk veel tilt ja frustratsioon, mis kaotamisega kaasneb ja nii ta läeb.

Kui ujume fishimeres siis loomulikult saab mängida hoopis teisiti, kuid tähtis ongi tuvastada, kellega me mängime. Paljud lauad starsis koosnevad eranditult regularidest/nittidest, eriti nädala sees. Seega tuleb seda arvesse võtta või veel parem korralikult tableselectima harjuda, mis tundub ka key winrate-i parandamiseks.

Ka laudade arv on oluline. Mina ei mängi rohkem kui 9l laual, kuna mu monitor ei võimalda tiles mugavalt rohkem ning kuidagi stäkis või muudmoodi pole ka harjunud. 24 tablida ikka ei tohiks kui mäng on suuri leake täis. Parem püüda need enne vähemate laudade juures välja juurida. Milestone-i ajal proovisin 15 lauda ja mäng oli kohe liimist lahti omadega ja kuigi suutsin BE püsida isegi seal, siis EV joon jooksis küll kolinal alla.
                              Last edited by Naxer; 07.07.13, 10:36.

Comment

• bluelite
                                Vana Tegija
                                • Nov 2010
                                • 1190

Täitsa huvitav arutelu on siin viimati toimunud.

Olen mõnda aega kaalunud selle nurgakese taaselustamisest. Eks näis, kummale poole kaalukauss kaldub.
                                Last edited by bluelite; 21.10.13, 07:09.

Comment

Working...