bluelite päevik [NL25]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • bluelite
    Vana Tegija
    • Nov 2010
    • 1190

Re: [NL25] bluelite päevik

Ma pean kogu oma mänguga midagi ette võtma. Samas olen seda terve see aasta püüdnud teha, kuid edutult.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

täpselt nii tundubki, nagu eespool öeldud. NONSD joon ilmselt otse kuristikku. steal % võid eraldi ka panna. kui alla 40%, siis jamasti.

Comment

• bluelite
        Vana Tegija
        • Nov 2010
        • 1190

Steal on seal stattides olemas - 34,2

Comment

• HerrJanks
          Pokkerihai
          • Jul 2011
          • 3769

Võta Pokerstove ette ja mängi veits rangedega, kohe ei pea lakke tõmbama.

Aga CO võiks vast olla sama mis sul praegu BTN ja SB samuti või isegi suurem, sõltub kes blindil istuvad. BTN võid kindlasti vähemalt 60 peale tõmmata.

Ja steali btn'ilt siis minraisega või 2.5x max.

Samuti lisa HUD'i fold to resteal stat ja kasuta seda ära suurte stealijate vastu, kes 3betile palju foldivad.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Võta pastilaalt coachi!

Tean, et ütlesid, et sul ei ole selleks raha, aga sa pead selle leidma. Investeering tasub ära mõne nädalaga!

Comment

• bluelite
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1190

Kuna hoian pere-eelarve ja pokkeri bankrolli väga konkreetselt lahus - liigutamist luban endale ainult ühel suunal (poker -> pere), siis pean hakkama saama sellega, mis on. Pean ise kuidagi hakkama saama.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Võta pastilaalt coachi!
                oleme kunagi teinud sessi. mis ka näitab, et mul päris libetaja-antsu võimeid pole ikka.

Comment

• bluelite
                  Vana Tegija
                  • Nov 2010
                  • 1190

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  oleme kunagi teinud sessi. mis ka näitab, et mul päris libetaja-antsu võimeid pole ikka.
                  Olen kindel, et viga ei ole sinus.

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Algselt postitas bluelite Vaata postitust
                    Olen kindel, et viga ei ole sinus.
                    Thats what she said

Comment

• bluelite
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1190

Re: [NL10] bluelite päevik

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                      Thats what she said
                      Kaka, kui sa tahad targutada, siis tee seda vähemalt õigesti.
                      Last edited by bluelite; 01.07.13, 17:49.

Comment

• bluelite
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1190

Hei seltsimehed kaaskannatajad! Aidake kaasa mõeldes ja nõu andes teelahkmel seisvat kaaslast otsustada milline tee valida. Nagu selle päeviku esimeses postis olevalt graafikult näha, siis mingi hetkeni nagu justkui natuke oskasin seda mängu, kuna graafik liikus õiges suunas. Ühest hetkest aga hakkas kõikumine ja nagu viimaselt graafikult näha, siis tuli väga korralik kukkumine, mis on ära söönud suure osa minu bankrollist. Algas see kukkumine halva jooksuga, mis jätkus minu olematu mängu lagunemisega mistõttu olen hetkel siin, kus ma olen ja mis ajendas mind seda postitust kirjutama. Valikuid ei ole palju: 1. kas jätkata senises mahus ja pühendada 80 - 100h kuus pokkerile, 2. võtta seda, kui meelelahutust ja vahel lauad lahti võtta ja mängida lihtsalt lõbupärast peotäis käsi, 3) jätta kogu see pokker kus see ja teine.

Endiselt usun, et asjasse pühendudes teeniks siit töö ja pere kõrvalt vähemalt teise palga kõrvale, mis teeks elu oluliselt paremaks, kui ta hetkel on. Samas nagu näha, siis selliste "oskustega" kaugele ei jõua ja teisest palgast võib ainult und näha. Tean ka seda, et õppimisel on selle mängu juures väga suur roll ja kui seda teadmist ignoreerida, siis võid pikemas perspektiivis headest tulemustest ainult unistada. Kahju on selle asja juures sellest, et ma alles nüüd olen sellest aru hakanud saama, nüüd, kus BR on suhteliselt väikeseks kuivanud ja mindset kuivaks pigistatud. Aga parem hilja, kui mitte kunagi, eks?! Kui aga valida kolmest variandist esimene (teiste variantide puhul oleks edasine tegevus kõige lihtsam, seepärast sellele erilist tähelepanu ei pööra), siis eeldaks see seda, et peaksin esimese hooga vähemalt kolmandiku ajast õppimisele pühendama, kui mitte rohkem, et selgeks teha endale pokkeri põhitõed ja omandada kõige põhilisemad teadmised pokkeriga kaasnevast matemaatikast jms. Antud juhul on probleemiks aga asjade järjekorda seadmisega. Mis on kõige olulisem, millest alustada ja mille ümber nö lihast kasvatama hakata? Kes vähegi asjalikku nõu viitsib ja tahab anda, võib siia kirjutada ja nõu anda. Ja neil, kes tahavad postitada lihtsalt trollimise pärast, siis palun tehke seda offtopicus.

Tänud ette!!

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Mina valiksin variant kahe. Kõige liberaalsem.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

Nr 2.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Pokkeri biitimiseks on vaja:
                              1.Õppimisvõime ja tahe
                              2.Bankroll management
                              3.Volume
                              4.Hea mindset

Kui mõni nendest puudu, siis mängu pikas perspektiivis ei biidi. Lisaks ei ole kõik võimelised ka end arendama, kui mõni punkt nõrk on. Mõned siiski on.
                              Esimesena oleks vaja välja mõelda, milline punkt nimekirjas on sinul takistuseks ja siis sellega tegeleda. Kui on hirm saastaga raha sisse panna, siis see ei ole strateegia küsimus(õppimine), vaid mindseti küsimus. Tegelikult oleks veel enne seda olla üldse võimeline sügavamaks enesaanalüüsiks, omama piisavalt tahtejõudu, enesekindlust, rutiinitaluvust ja saavutusvajadust. Ja mine tea, ehk on nende omaduste olemasoluks/tekkimiseks üldsegi vajalik veel midagi muud, nagu näiteks korralik puhkus, söök ja vähe sõltuvusi.
                              Last edited by alaska; 04.07.13, 07:59.

Comment

• Provoker
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 3067

tee nagu mina. tööl tuleb käia ning kui tööpäev läbi siis tunnikese ikka leiab, et lauad lahti võtta. Rikkaks ma pole küll saanud aga peale ka maksma ei pea. Aegajalt mõni video ette värskenduseks ning mikros saab nühkida küll täitsa OK winratega :)

*inimene kes mitu kuud laudu lahti ei teinud enne jaanipäeva

Comment

Working...