privadori 6max ht yritused micros

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: privadori 6max ht yritused micros

Nädala algus on olnud jubeda jooksuga. Pole vist siiani olnud ühtegi näd.alguse ok jooksu. Mängud ka kirvemad-isegi micros 3 reg-i lauas
    Ei kujuta enda mänge ette kõrgematel limiitidel , kus istuvad ees 5 reg-i nt. Nt selline vend nagu fricrics mängib highstakes -1.3% roi-ga see aasta samas pea 50k miinuses. Aga rake maksnud nii 130k, mis ca 5x sne annaks juba 70% rb, seega on väga kõrgetel limiitidel väikse miinusega mängimisel mõtet

Probleem Hu Vastane tugev reg shoveb pm 100% sb-lt 10bb mäng ja lisaks ka callib väga lightilt nt k2o. Kas me peaks nn adjustima ja tihkemaks tõmbama, aga palju me seda 10bb mängus saame üldse teha?

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

hu kasuta nashi tabelit, aja näpuga järge ja mitte keegi ei saa 8-10bb mängus micros ownida sind

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Praegu läheb vaikselt , sõtkun 3.5-seid järjepanu praegu 2-3% roi-ga. Olen tajunud juba päris mõnusaid 70BI swinge
        Eile siis sain osaliseks 50BI swingile. Vaatasin, et ohoo ka BOP 100 pakis, olen saanud hea stardi. Start oli lausa nii hea, et olin peale 70 mängu 1700-1800 punkti graafikus. Lõpuni heater vastu ei pidanud ja sain viimasest 10-st mängust 1 cashi, vaatamata sellele, et hakkasin lõpuks isegi tableselectima ja võtsin vähem laudu, et midagi heaterit ei takistaks. Praegu siis 1494p 9 kohal aga ilmselt langen kuskile 40-50-ndaks

Et olen suht igal ajal mänginud, siis eriti tundub, et fishe eriti märgistada ei tasu, sest volatiilsus on nii suur. Olen märganud, et mängud lähevad väga heaks kuskil 16.00-st alates kuni nt 20.00-ni(rege-e pole ja tööinimesed vajavad kiiret lõõgastust?). Ja nt mingi 21.00-22.00 ajal võivad regid tulla välja ja mängud lähevad korraga väga kuivaks

Teha siis plaatina tase ära ja vaadata edasi.

Comment

• Ecuador13
          🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
          • Aug 2009
          • 730

HU hyperites olen sama timeframe märganud, 16-18 muutub player pool väga fishiseks ja 23-00 saabub ka dead money lauda. Maybe just my imagination

Comment

• Melu
            Bännitud
            • Nov 2011
            • 7

Boss on tabelisse rühkinud:
            http://www.sharkscope.com/#Leaderboards//2013/Any Game 5 to 6 Players Super Turbo/$2.01-$5

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Vahepeal anti jah mingi tärn, kuid peale seda, nüüd ca 70-80Bi downswing ja roi langenud 1.8% peale
              Eks kvaliteet pole ka just kõige parem kui üritan teha 300 mängu päevas+plaatina taset. Kaugel see enam pole vaja veel ca 400VPP(ehk 400 sng):)
              Ilmselt 7-ste juurde ma niipea siiski ei lähe tänu downswingile. Ilmselt plaatina taset ma järgenevatel kuudel 3.5-stega ei suuda hoida-tuleb midagi välja mõelda, sest ka 7-seid tuleb korralikult mängida

Vahepeal oli mõte ka hakata MTT-si 20-tablema(sest mtt-des palju väärtust), aga need 15 minutillised levelid tunduvad nüüd täielikud ajaröövlid

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Mida teete sellises olukorras
                blindid nt 150. Ma sb peal 1500-btn 1000 ja BB 500
                btn foldib, ma sb leian 64o

Mida arvata pushist siin, isegi kui teame et fe suht olematu

Comment

• tafka31
                  Grinder
                  • Dec 2009
                  • 853

NASH näitab 2,0 seega fold

E: ära seda loe, see siin juhul ei kehti :D
                  Last edited by tafka31; 24.02.13, 18:37.

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

palju õnne

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

õnne jah sulle, kamaluga lausa
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

Õnne! Leitsile ka!!! glglglggl!

Comment

• Ecuador13
                          🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
                          • Aug 2009
                          • 730

Õnne!

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Congratulations! You are now a PlatinumStar VIP until at least the end of next month. Earn the VPP requirement again next month to keep your status for longer.

Hello privador,

Congratulations on your performance in last week's Sit & Go Leader Boards. A cash prize of USD 14.00 has been credited to your account. This credit can be viewed under the History section on the PokerStars Cashier.

The final rankings for last week's competition can be viewed in the PokerStars client by selecting the 'Requests' menu, then 'Sit & Go Leader Boards'.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

EMV avapauk tehtud. 50 rahvakas oli päris huvitav turniir ja lootsin saada 2 päeva. Paraku kaardisurm tabas mind suht varakult, seega ei näinud põhjust hakata K4 suguste kätega suht loose lauaga hakata maid jagama. Jäin shordiks ja lõpetasin cooleri otsas enne 1 päeva lõppu. Minu ausa sb pushi JJ BB callis surmtõsine Aare Sepp ja mis tal ikka olla sai-AA

Kuigi minu jaoks olid lauas enamus suht tundmatud tegelased, siis mängiti mu üllatuseks suht head mängu, eriti naiste poolt, kes olid ebatüüpiliselt agrod. Lekkeid muidugi oli, aga iseenesest suht ok
                              Mis seal ikka teha, kõik olid päeva lõpus juba pm kaardijumalate meelevallas-ka suured stakid

ME-d mängin ja muu täiega lahtine
                              hilo-seal hakkaks haige nittimine
                              plo-kõige lõbusam turniir ilmselt
                              horse-ma suren igavusest ära, kui ma ipadi ei osta
                              6max-ilmselt seal hakkab pihta ajunuss, seega väsinuna vist mitte parim lahendus

Sng-d jäävad nüüd veidi soiku, sest ei viici tõesti mängida ja vägistada pole mõtet
                              Last edited by privador; 28.02.13, 21:38.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

ME sai selleks korraks läbi. Kui lauda läksin, siis eriti kedagi ei tundnud, aga laud oli üldjoones suht hea. Mingit limpfeste polnud ja üritati ikka järjepidevalt ajusi nussida. Imetlesin vahepeal Ahmani mängu just kuidas ta marginaalsete kätega floppe mängib
                                Vb tuleb enda mäng teisele tasandile viia-Agressiivsemaks kui näha on, et täna mingit limpfesti ei toimu. Mõtlesin vahepeal. et kui see poleks EMV, et kas ma viitsiks 300 euroga tooli soojendada ja nittida-ilmselt mitte

Ma ei ytle, et nittimine oleks halb, ka nittijad on ept-d ära võitnud, aga see lihtsalt pole fun

Comment

Working...