Kaitz20 pokkerilahingud PLO 50-s

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jaagup17
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1090

Re: Kaitz20 pokkerilahingud PLO 50-s

pigem on viimane käsi ok, kui 1. eeldatavalt hu pot IP. Aga 1. käsi miks sa 3 betid, mina ei mõista, käsi pole nii tugev OOP mitme callija vastu, 9tjk käega ei floppa nutsidrawsid piisavalt hästi, burning money imo. igatahes call pre ja mängi passiivselt 1. käsi . 2. käsi call v fold, mida 4beti vastu teed, paned 8 sisse ja palvetad, et AAxx poleks vastas ? igatahes tundub eesmärgitu 3bet jälle:)

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Pole olnud kunagi soov high rollerit mängida. Raha väljavõtmine ning auto väljaostmine/õppelaenu tagasimaksmine/aktsiatesse investeerimine on minu jaoks suurema kasumlikkusega, kui selle magamängimine PLO 400-s
      Väga arukas rahapaigutus. Kindlustades tulevikku, mitte iga hinna eest highrolleriks saama ja bustoks lendama, kui laenud üleval

Comment

• Kaitz20
        FPP Pro
        • Oct 2008
        • 289

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
        1.käsi ok
        2.alt paar kinni käed ei ole pre 3bet käed.
        3.low rundown käed on pre fold. oled way too tihti domineeritud.
        2- kuna BU, siis üldjuhul on minu arvates kasulik 3-bet. Võin alati callida, kuid kuna on võimalus pot maha võtta pre-flop ning postflop üldjuhul mängitakse passiivselt, siis minu jaoks on seal kasumlikum 3-bet
        3- BU pealt ma mängin väga palju käsi eeldusel maha pote võtte ip (mis üldjuhul ka õnnestub). 3-bet fishi poolt on ässad, et easy call- seal ei ole üldjuhul kunagi vastas domineeritav rundowni (regulari vastu ilmselt foldiksin)

Comment

• Kaitz20
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 289

Algselt postitas jaagup17 Vaata postitust
          pigem on viimane käsi ok, kui 1. eeldatavalt hu pot IP. Aga 1. käsi miks sa 3 betid, mina ei mõista, käsi pole nii tugev OOP mitme callija vastu, 9tjk käega ei floppa nutsidrawsid piisavalt hästi, burning money imo. igatahes call pre ja mängi passiivselt 1. käsi . 2. käsi call v fold, mida 4beti vastu teed, paned 8 sisse ja palvetad, et AAxx poleks vastas ? igatahes tundub eesmärgitu 3bet jälle:)
          1- passive tight mängijastill on tõepoolest callida ning postflop mängida ettevaatlikult. Põhjus, miks 3-betin on selles, et kui floppan nutsi, siis üldjuhul makstakse see mulle mu imidzi tõttu välja ning kui flop tuleb madal ja kuiv, siis võtan poti maha c-betiga. Palju häid asju saab juhtuda, kui võtab initsiatiivi pre-flop.
          2- paned 8 sisse ja palvetad, et AAxx poleks vastas ?
          - jah :) Mul on esiteks A blocker, teiseks on mul positsioon, kolmandaks on väga raske mängida agressiivse 3-bettori vastu, mis tõestab ka regulari halb shove. 3-bet on selles olukorras väga tugeb ja kuna üldjuhul on mul täitsa ok käsi. Kui flop tuleb kuiv, siis üldjuhul keegi mulle vastupanu ei osuta, eriti näit 225 puhul ja võtan pote piisavalt palju maha c-betiga, et muuta 3-bet kasulikuks. Eks ma pean arvestama variatsiooniga, mis mu mängustiil kaasa toob, kuid nitiks ma üldjuhul muutuda ei kavatse.

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

2. tahaks teada mitu korda sa omahas pre 3-betiga poti maha võtad? kõik nn halvad shoved crushivad sind kui sa seda induceda tahad.
            3.wtf sa ei pea ju torkima sellise rääbisega. kui raised siis jah pead callima juba, aga see crap käsi on pre puhas fold. eriti veel kui ees on limper.

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

mitte et mulle OOP 3bet 910JK-ga hirmsalt meeldiks, aga see ei ole kõige hullem. tihti domineerid alumisi rundowne. millise käega sa nutsdrawsi siis rohkem hitid härra jaagup? alt paar kinni 3 betid olgu need siis positsioonist või mitte on imo palju suuremad vead.

Comment

• jaagup17
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1090

cap all või keskel >> üksik cap üleval

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

cap all või keskel >> üksik cap üleval
                  selle vastu ma ei saa vaielda - nõustun. aga enne ma 3betin oop sellise käega kui avan mingi crap ultralow rundowni või 3betin blocked pair A ragi.

Comment

• jaagup17
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1090

seda ka, et 1. käsi oleks 3bet parem, kui oleks 2 suiti, ise ei 3betiks, sest positsioon nii palju tähtsam. teises käes kui sa oled nagu ma aru saan väga loose ja agro 3bettor, siis ma usun, et lükatakse ka siis KKxxss + paljude 9...Ass combodega 4b sisse, mille vastu pead lihtsalt foldima, see minu arvamus.3. käsi on täitsa okei, sest sul POS, ja kui saad otsa, saad lihtsalt flopi vaadata ja üldselt lihtne postflop. IMO ongi tähtsam pigem oop kasvõi korraliku monsteriga hoida pot väiksemana ja IP võid panna ka nõrgematega rahulikult, sest tegemist siiski postflop mänguga pea-täielikult. aga jah, kui sul on 5789 v 5679, siis single cap üleval käega hitid väga tihti 2nd nut drawsid, millega oled palju kordi dominated ja sellega kingivad noobid väga palju raha ära..

Comment

• jaagup17
                      Vana Tegija
                      • Mar 2009
                      • 1090

õigus, aga lihtsalt kui selle 1. käes paned pf otsa, siis saab seal enamasti 2+ calli ja postflop pole pm. mitte midagi teha, kui nutsi ei hiti. samamoodi võid hittida mingi dominated wrapi fdraw ja olla poolsurnud. lihtsam lihtsalt flatida. oop 3b on minu arust pigem kasulikum rohkem 1-2 mängija vastu max, sest hand value vs 1-2 on tunduvalt võimsam kui vs 3-5

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

jep. flat on 1-käsi parim variant. ma lihtsalt vaatasin neid käsi ja esimene kõlbas natukenegi. sellepärast ka ok kirjutasin sinna alguses.

Comment

• Kaitz20
                          FPP Pro
                          • Oct 2008
                          • 289

seda ka, et 1. käsi oleks 3bet parem, kui oleks 2 suiti, ise ei 3betiks, sest positsioon nii palju tähtsam. teises käes kui sa oled nagu ma aru saan väga loose ja agro 3bettor, siis ma usun, et lükatakse ka siis KKxxss + paljude 9...Ass combodega 4b sisse, mille vastu pead lihtsalt foldima, see minu arvamus.3. käsi on täitsa okei, sest sul POS, ja kui saad otsa, saad lihtsalt flopi vaadata ja üldselt lihtne postflop. IMO ongi tähtsam pigem oop kasvõi korraliku monsteriga hoida pot väiksemana ja IP võid panna ka nõrgematega rahulikult, sest tegemist siiski postflop mänguga pea-täielikult. aga jah, kui sul on 5789 v 5679, siis single cap üleval käega hitid väga tihti 2nd nut drawsid, millega oled palju kordi dominated ja sellega kingivad noobid väga palju raha ära..
                          üldjuhul mängijad lähevad ainult ässadega, kui just ei ole vahel shortstäcki kes läheb any 4. Kui flop tuleb dry, siis võtab poti väga paljudel juhtudel maha, lisaks on võimalus hittide set, straight draw, pair+draw. Ning minu kogemus ütleb, et 3-bettide vastu on väga raske mängida ning kui mängijad ei lähe looselt all-in, siis on see kasumlik koht.
                          Igal juhul tänud kommentaaride eest, kuigi ma ei pruugi võibolla kõigi nendega nõustuda
                          1) call on veidi parem, kuid 3-bet tekitab huvitavaid olukordi :) (double suited tundub 3-bet parem olevat)
                          2) call on standard, kuid arvestades mängijate nõrka tase, siis 3-bet tundus olevat kasumlikum
                          3) minu eripära on mängida BU pealt 61% käsi ning üldjuhul ei pea hittima kahte paari+, et pot maha võtta.

Comment

• Kaitz20
                            FPP Pro
                            • Oct 2008
                            • 289

Kaalun tõsiselt üle minekut PLO 50 heads upi peale. Sarnaselt no limitile saab avada BU pealt 100% käsi ning kuna 4 kaarti, siis saab oluliselt rohkem callida ka 3-bete ja siis juba postflop skills
                            Teen paartuhat kätt heads up PL0 50 shortis ning kui roll üle 6k siis ka PLO 50-s. Ainuke jama on variatsioon, kuna oute on oluliselt rohkem suckoute teha ning equityd jooksevad lähestikku. Samas kui suudad vastase oskustega üle mängida, siis ei tohiks lõpptulemus erineda palju NL heads up tulemustest. Postitan ka mõned heads up käed, kui õhtul aega leian.

Comment

• Kaitz20
                              FPP Pro
                              • Oct 2008
                              • 289

Pole viitsinud viimased päevad eriti pokkerit mängida. Tegin eile tunni ajase heads up sessi. Ownisin regulare ja sain ise ownitud fishide poolt :D Päev lõppes -10$ saldoga.

Comment

• Kaitz20
                                FPP Pro
                                • Oct 2008
                                • 289

Nädalavahetusel olin Kaitseliiduga õppustel ning pühap õhtu oli ka kinni. Mängisin ühe 33$ satika 215$ SCOOP 50 turnale ning sain suht kerge vaeva ning ilma suckoutideta pileti, kuid siis sai väsimus võita ja bookisin üle hulga aja cool 180$ kasumi pühapäeval.
                                Praegu tahaks pigem välja puhata, kui pokkerit mängida. Eks näis kuidas käed PLO 50 heads upis kulgevad.

Comment

Working...