Kaitz20 pokkerilahingud PLO 50-s

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kaitz20
    FPP Pro
    • Oct 2008
    • 289

Kaitz20 pokkerilahingud PLO 50-s

Plaan saada võitvaks mängijaks PLO 100-s. Eeldatav bankroll 10k (esimesed mängud proovin järgi, kui jõuan 8k). Loodetavasti kirjutab päevik, kuidas ma sinna ükspäev jõuan. Hetke bankroll 6,2k, seega pole loodetavasti hea õnne korral palju PLO 50 mängida.

Mu mängustiil on enamuse PLO mängijatest ilmselt erinev. Ma ise arvan, et olen väga hea tunnetusega mängija ning oskan teha õigeid hero calle, samuti enamjaolt õigel ajal bluffida ja valuebette teha. Üldjuhul olen väga ebameeldiv mängija, kelle vastu lauas sattuda.

Statid 223 käe järel :) (võtsin täna HM2 kuuks ajaks prooviks, kui 30 päeva möödudes olen teeninud üle 100$, siis võtan ta kasutusele.

vpip 52, pfr 40, 3-bet 14, wtsd 22, w$sd 45%
    HM2 on uus app Note Caddy (vähemalt minu jaoks), nimetab mind täiesti rahumeeli vaalaks :)
    Vaatan, kas jõuan vähemalt fishi staatusesse tema silmis.

Tänase kahe lühikese sessi saldo on +2bi ehk 90bb. EV jooksis veidi üle nulli lähedale. Eks näis, kui palju bb tuleb- üldjuhul võivad variatsioonid PLO-s olla päris suures ning loodan, et suudan peale reigi maksmist jääda üle 10bb kasumisse (kas keegi teab, kust HM2 puhul saab vaadata, kui palju oled rake maksnud starsile?).

Paar huvitavamat kätt ka lõpetuseks:

weak tight, weak-tight, weaktight, poker hands, hand converter, texas holdem, no limit, omaha, pot limit, publish, postgres, pokertracker, holdemmanager

- üldjuhul 50/50 olukord. Riveris on raske valuebeti teha, mistõttu check/evaluate tundub olevat kõige parem liin ning kuna ta pani pot nii 3 sekundi jooksul, siis pigem arvasin, et bluff

weak tight, weak-tight, weaktight, poker hands, hand converter, texas holdem, no limit, omaha, pot limit, publish, postgres, pokertracker, holdemmanager

- pot ei ole suur, kuid hero-l pole ka monster käes. Ma eeldan, et see peaks olema standard b/c spot tänu pot oddsidele. Arvan, et ka bet/fold passiivse mängija vastu pole vale

päeva suurim pot täna luckboxile. Peale shove ja insta calli on hero ilmselgelt taga, kuid pot oddsid on liiga head, et maha pana top two+ gutter. Flopi bet pot oli protection ülepaaride vastu ning kindlustamaks, et flopi läbi ei checkita. Kui hero oleks flopis checkinud, siis ilmselt tulemus poleks muutunud, kui just CO poleks pot pannud ja BU all-in läinud.

Lõpetuseks siis ka üks halvasti mängitud käsi:

pre-flop raise oli seotud fishiga BB peal, kuid arvestades laua dünaamikat on fold parem. Peale 3-betti võib eeldada, et seal on kas ässad või broadway rundown käed (vahepeal küll paremate mastikaartidega, kuid seda ei saa iga kord karta)

AA** vastu on herol 40% equity, seega b/c minu imidži juures on ok. Kui flop tuleb madal ning herol on paar+mastiost või paremat siis saan mängida stäckide peale ja raha üldjuhul ees sisse panna.

Turni lead on minu jaoks standard ning ma oleks blank riveril panustanud 1/2- 2/3 poti (teen seda ka kahe paari puhul ning eeldan, et ässad foldivad 80-100%). Kuna sain masti, siis panustasin for value ja muidugi peale 5 sekundit mõtlemist läks vastane all-in. Otsustasin, et tal peab seal olema pigem AdAxdx, kui AdAxx, mille ta bluffiks muudab. Üldjuhul bad valuebet, kui ma ei eelda, et vastane läheb bluffshove peale Ad osas.
    c/c saavutab praktiliselt sama eesmärgi ning ma näen 100% riverit ja ilmselt võidan u 30-40% juhtudest (kuigi enamjaolt läheb river ka ees olles check/check)

Edu laudades!
  • WeThePeople
    Vana Tegija
    • Mar 2010
    • 1163

Re: Kaitz20 pokkerilahingud PLO 50-s

Algselt postitas Kaitz20 Vaata postitust
    Mu mängustiil on enamuse PLO mängijatest ilmselt erinev. Ma ise arvan, et olen väga hea tunnetusega mängija ning oskan teha õigeid hero calle, samuti enamjaolt õigel ajal bluffida ja valuebette teha. Üldjuhul olen väga ebameeldiv mängija, kelle vastu lauas sattuda.
    editi see ka sisse et tagasihoidlikus on su voorus.

Comment

• romario
      FPP Pro
      • Dec 2010
      • 230

mis limiite ruletis?

Comment

• Kaitz20
        FPP Pro
        • Oct 2008
        • 289

Algselt postitas romario Vaata postitust
        mis limiite ruletis?
        pole kätt proovinud onlines. Olympicus paar 1 eurost beti

Comment

• Kaitz20
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 289

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
          editi see ka sisse et tagasihoidlikus on su voorus.
          Ma pigem pean pokkeripäevikut enda jaoks. Kui midagi ei meeldi, siis ei pea lugema.

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

6-maxi kohta oled way too loose.

Comment

• Kaitz20
              FPP Pro
              • Oct 2008
              • 289

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
              6-maxi kohta oled way too loose.
              Nõus. Endalegi oli üllatuseks, kui HM2 enda state nägin. Samas sample on väike ning kõik peale ühe käe peaks olema standard avangud 30/20 piires. Eks näis, kuidas järgmised sessid kulgevad- ise eeldan, et vpip/pfr peaks alla tulema ning 3-bet üldjuhul sõltub sellest, kuidas kulgeb üldine mängu flow. Osa situatsioonide puhul on KKxxs kasumlikum 3-bet, teine kord setmine. Samuti sõltub palju sellest, kui palju mul lastakse pote avada, ilma et tuleks kohe vastu 3-bet.

Comment

• Kaitz20
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 289

Tänane päev kulges üldjuhul miinuses, kuni üks mängija otsustas, et ta hakkab 3-bettima 100% kätest. Kuigi mul oli tema suhtes laua halvim positsioon, suutsin siiski kokkuvõttes päris palju võita. Võtmekäed:

- suht standard play arvestades, et hero on seal keskmiselt ees 65%

- hero callib ilmselt iga riveril (eriti, kui see on mast). Eeldasin, et vastane ei c/c viletsamate kätega mistõttu riveris check back- induce ja value mõttes oleks 12$ panus ilmselt parem olnud. Tol ajal oli info veidi tähtsam.

flopi c/rai on täitsa ok, kuid kuna vastane checkis turnis ja riveris, kui tal polnud midagi, siis tahtsin enne paarile või mastile pihta saada, et uuesti stäckide peale mängida. River "valuebeti" eesmärk oli foldida Ax käed (ning ilmselgelt foldib paremad Kx)

kaks paari on nuts sellise mängia vastu- osa mängijaid läheb ilmselt ainult top paariga.

Üks viis, kuidas fishilt raha kätte saada:

Eriti meeldib riveri check ning snapcall :P

Halb uudis on see, et mu statid pole vahepeal üldse mitte alla läinud 50/40/14, õnneks tekitab see minu vastu kergeid 3-bete, mis võimaldab mul sisuliselt all-in minna AKKx kätega.

net won: 256$
                EV adjusted -52$
                - ma ise EV väga suurt rõhku ei paneks, kuna üldjuhul otsustab pre-flop 4-bet ära, et hero commitib 95% juhtudest ässadega ning kui vastane juhtub flopile hästi pihta saama, siis lähevad rahad 50-50 või 40-60 sisse.

Lõpetuseks ka üks hero call, mis oleks pidanud ilmselt turnis olema fold

-kuna ma panin vastase AAxx peale (esimene vale eeldus), siis arvasin, et tal on seal ainult Ad blocker ning paljud ei shove riveris nut flushiga (küll aga Ad)

PS! Miks foorum mind välja viskab, kui ma postitust kirjutan :S

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Algselt postitas Kaitz20 Vaata postitust
                  net won: 256$
                  EV adjusted -52$
                  - ma ise EV väga suurt rõhku ei paneks, kuna üldjuhul otsustab pre-flop 4-bet ära, et hero commitib 95% juhtudest ässadega ning kui vastane juhtub flopile hästi pihta saama, siis lähevad rahad 50-50 või 40-60 sisse.
                  :)

Aga küsimusele vastus, seoses probeelmiga, et välja logib.
                  Kas esineb esimest korda või enne ka olnud?

Comment

• Spewmonkey
                    Seina Augustaja
                    • Oct 2008
                    • 2293

Linnuke Remember me/Jäta mind meelde kastis on täidetud sisse logides?

Comment

• Kaitz20
                      FPP Pro
                      • Oct 2008
                      • 289

Noup, loodan, et nüüd ei logi enam nii tihti välja :)

Comment

• Kaitz20
                        FPP Pro
                        • Oct 2008
                        • 289

Reede on üldjuhul olnud halb päev pokkeri mängimiseks, kuna ma olen suhteliselt halvasti jooksnud (ning minevikus olid ka oskused kesisemad). Õnneks suutsin täna plussi jääda ja seda tänu 4BI potile kahe maniaci vastu.

Mulle meeldib mu lead flopist nutsiga (ma leadin seal ka kahe paari ja heade ostudega, mis peaks ässadest ees olema). Villain foldiski peale 20 sekundit mõtlemist õnneks ässad ja siis tuli järgi all-in ning shove. Flopist olin 44%, turnis 45%- seega joppas.
                        Kokku jäi päev 3BI plussi ning EV jõudis ka ilusti plussi :) (kuigi ma pigem oleks võitnud paar potti lisaks, kus olin 70-30 ees)

Minu imidži juures kohustuslik 3-bet ning bet/bet/shove postflop. Kui vastane insta callis turnis ja riveris, siis kardsin nelikut, kuid paistab et maniaci maine tasub vähemalt osa kohtades ära.

Statid hakkavad ka veidi alla minema: 46/38/14 on veidi kõrge, kuid viletsate vastaste vastu minu arvates täitsa ok. Ainuke mure mängides väga loose stiili:
                        986 käega olen maksnud reiki 131,45$ ehk ühe käe mängimine maksab 13 senti. Saja käe mängimiseks pean seega maksma 13,33$ ning arvestades, et mängin 0,50 panustega, siis tuleks antud tulemus korrutada veel kahega.
                        PLO 50 rake 100 käe kohta 26,7- ouch
                        Hea uudis on see, et olen senise kolme päeva jooksul suutnud võita 363$ ehk jooksnud 75,8/100 bb
                        Maniac pole üldse kerge olla- parem ikka oodata top 10% käsi ja siis üritada raha 55-45 sisse panna.

Lõpetuseks üks huvitav käsi, kus läksime all-in pair+fd vs wrap ning vastasel oli flopist tubli 26%

Head nädalavahetust!

Comment

• Kaitz20
                          FPP Pro
                          • Oct 2008
                          • 289

Pühapäev on olnud traditsiooniliselt turnade päev ning üldjuhul olen turniiridega teeninud ka päris palju, mistõttu ei saa neid täiesti kõrvale heita.
                          Täna mängisin u 12 turniiri ning kümnest kukkusin esimese klahe tunniga välja. Hämmastav, kui palju 70-30 situatsioone on võimalik kas kaotada või hea õnne korral viigistada. Lisaks ei üldse lõbus kui kaotad 8 flippi kümnest. Seetõttu ma üldjuhul väga kõrgel turnasid ei soovi mängida, kuna Sul on vaja minu arvates liiga palju õnne, et rahadesse jõuda (ilus näide AK vs J8s- J8 võidab kahe paariga) ja enamus päevi lõpetad miinuse või heal juhul nulliga ning paar korda aastas tuleb siis (loodetavasti) suurem hit, mis peaks kaotused tasa tegema. 2012. a oli ITM mul 15% ning 2013 20. turniiri järel ehk 0 või 5% :D ja ma ise pean ennast väga hea turniirimängijaks, kelle ROI on kaugelt üle 100%. Seega variatsioon on isegi võibolla suurem kui PLOs :D

Igatahes täna turnadega -150$ miinust ning kaks turniiri järel. Eks näis, kas saan mõne 8$ mincashi :)

Comment

• bauss
                            Grinder
                            • Sep 2009
                            • 737

tundub et sa oled üldse VÄGA HEA MÄNGIJA!
                            ainult volüümi siis ja sõidab

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

Mitte kaitz20 aga keiss20 :) oled keissi sõber?

Comment

Working...