[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • CheckRaise
    Julm Donk
    • Dec 2010
    • 86

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

5+ @ j0hn

Comment

• harryahven
      Pokkerihai
      • Dec 2009
      • 1964

ROFL, n1 john

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

John on kunn :D

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
          Kui vihje oleks populaarsele kodumaisele teleseriaalile, siis sellise nime võiks panna parimal juhul niisama seisvale riiulifirmale. Kuulu järgi ei juhtu selles seriaalis ka palju. Pigem vist vihjasid siiski Mürkale ja tema starsi kontole. Mängiks ta veel pokkerit mingil määral, võiks isegi kaaluda. Stable variance ja Mati Murutari hobused olid ka head

Endale meeldib Muur Money (ilma täppideta, nagu EPT Muur) kõige rohkem, mitmemõtteline, samas mõtted tabavad, rahvusvaheliselt arusaadav, naljakas ja ka minuga seostuv, jääb see.

Teeks kohe logokonkursi ka. Shipiks sümboolse €30 parima logo tegijale mõnda panka. Ise valida, kas suured või väiksed tähed, võib hüüumärk lõpus või ka ilma.
          Kuidas EPT Muur või üldse Muur on rahvusvaheliselt aru saadavad ja naljakas ning sinuga seonduv?

Igaüks, kes sind teab, võid oma nimeks ka Okasroosike panna, ei oleks probleemi. Aga inimene, kes on lugenud sind ainult lehest, siis sõna Muur sinuga küll ei seosta.

Mina võtaksin kas Müür või Myyr või veel parem kasutaksin pokkerinime muruntau, mis seostub sinuga kõige rohkem ning on selgelt mõistetav. Kui sa soovid kunagi näiteks brändida ennast, siis on kole raske, sest tekitab segadust: kas on müür.ee, muur.ee või myyr.ee. Ühene nimi nagu muruntau.ee välbib eos selliseid probleeme.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Nime osas ära mine keeruliseks.

Võta lihtsalt: Muruntau Staking ning tulevikus võid täiustada/parandada.

Juba seepärast, et kui su teenus on popp, aga inimesed, kes ei oska otse leida või on laisad ning kasutavad Google abi, siis fraazile "Muur Money" leiavad nad kõike muud, kui Sinu teenuse - hendoni, tripadvisori ja muu pasa.

Muruntau Staking puhul kasutakse kindlalt fraazi "muruntau stake" ning inimene leiab 100% ajast selle, mida ta ka reaalselt otsis.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Ma olen natuke mõelnud selle stakemise peale üleüldiselt. Kas selline nn ärimudel Eestis töötab?
              Lihtsalt kas on võimalik, et kaks osapoolt saab kokku. Investori seisukohalt on ju oluline, et mängija teeks large sample. Kui ta on juba võitev mängija, siis miks ta peaks kellegi nn all olema, kui pokkeris tegeilkult piisab väga väiksest summast, et süsteemi siseneda ja nn grindida. Kui välja õpetad, mis garanteerib, et ta teadmistega-rahaga plagama ei pane või lihtsalt ei viitsi enam mängida
              Lihtsalt liiga palju kitsaskohti

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                Ma olen natuke mõelnud selle stakemise peale üleüldiselt. Kas selline nn ärimudel Eestis töötab?
                Lihtsalt kas on võimalik, et kaks osapoolt saab kokku. Investori seisukohalt on ju oluline, et mängija teeks large sample. Kui ta on juba võitev mängija, siis miks ta peaks kellegi nn all olema, kui pokkeris tegeilkult piisab väga väiksest summast, et süsteemi siseneda ja nn grindida. Kui välja õpetad, mis garanteerib, et ta teadmistega-rahaga plagama ei pane või lihtsalt ei viitsi enam mängida
                Nii ja naa. Ülelaksmise protsent peaks olema väiksem, sest lepingutel on väärtus ning pokkeris ikka teatakse enam vähem üksteisi ning osatakse hinnata oskusi ning riske.

Teisalt jällegi võib teenistus jääda kole väikeseks, sest tõesti suurtel võitjatel on juba omad rollid olemas ning sihtgrupiks väiksema kaliibriga mängijad, kes ei oska bankrolliga ümber käia või ei ole seda ning näevad stakemises võimalust.

On ka kolmanda grupi mängijaid, kes on tõesti suurelt võitvad, aga ei oska või ei viitsi ise rolliga majandada ning eelistavad staket. Paraku neid turul saada ei ole ning avalike projektidega ei ühine, kuna enda usaldusväärsed investorid olemas. Vastasel juhul on neil mõttekam võtta SMS laenu, kui küsida avalikku paska staket.

Isiklikult arvan, et kõige reaalsem ja kasumit tootev mudel on cashgames 100NL-200NL, HT-des $30+, turkadel $10+. Need on limiidid, kus on piisavalt mängijaid, kes neid biidiks, aga neil puudub selleks vastav roll. Juba siit foorumist võib leida ausaid inimesi, kes oleksid nõus kõrgemal mängida, aga puudub roll. Tundub ühtlasi ka low risk projekt. Üle laskmisi peaks olema vähe - ainsaks riskiks on, et kui tõesti mängija ei biidi kõrgemat, aga ka siis ei ole long-run kaotused nii suured, kui RB lisada.

Comment

• Ambur99
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2014
                  • 323

Algselt postitas privador Vaata postitust
                  Ei ole kindlasti nii pädev, sellel teemal kaasa rääkima. Aga isiklik nägemus sellest:
                  Mis ütleja mina olen, aga pokkeris ei ole miski garanteeritud nö. Investori seisukoht omab väiksemat tähtsust, kui mängija huvid. Mängija on huvitatud eelkõige, et sõltumata tulemustest on leib laual. Kui investor seda kuidagimoodi oma diiliga ei kata, siis on mängijal vaja kindlat sissetuleku allikat nii öelda. Pokker on siiski eelkõige oskusmäng, kus vastaste eksimuste pealt kasu lõigatakse nagu spordiski. Sportlane, kes mängib ntx mingis klubis ju peaks saama mingisugust raha klubilt endalt või sponsoritelt sõltumata tulemustest või kui ta seda ei saa, siis peab ta pikas perspektiivis otsima väljundeid mis tooks leiva lauale? Ükski sportlane ei pane kedagi enda eest mängima mängu. Olen üsna võhik sporditeemadel kaasa rääkima, aga miski ju peab garanteerima sportlasel leiva lauale?

Pigem on kasulikum ise nö sportlane olla. Ja kui oled sportlasena tipptasemel, küll siis sponsorid ja toetajad ka tekivad!

Edu diilidega igal juhul.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Kui coachimist poleks stake juures, siis tasub mängijal kindlasti omapäi üritada, coachimine healt mängijalt muudav võrrandit omajagu. Mul on plaanis alustada 50-50 diiliga kõikidega, mis mängijale kuigi kasulik ei ole, aga samas mängijal on võimalik professionaalse suhtumise korral mõne kuuga ka 70-30 diilini välja jõuda. Igakuiselt vaatab tulemused ja õppeprotsessis osalemise üle. See koos coachinguga on juba päris hea, arvestades et ka siit on ilma stakeda läinud läbi 50-50 coachingdiile.

Stakemisel on kindlasti valuet MTT'de puhul, siin on vaja vähemalt Starsis +500BI br'i ning rohkem sääste kui teiste mängude puhul, mida omal käel pusides on palju raskem kokku grindida. Tallis coaching + study group lisavad veel väärtust. Starsis on 10k br ka väike, et jätkusuutlikult grindida selliseid tasemeid, kus saaks ka säästa nii palju kui MTT mängija peaks. Ma ei ole päris objektiivne hindaja siinkohal, aga edasipürgival mängijal võiks sellises tallis olek +EV olla küll.

Skämmihuvilistele nii palju, et lepingus on punkt olemas, et papi juurde kandmine sõltub nii mängudest kui ka õppeprotsessis osalemisest. Kui ikka näha, et mängija tahab lihtsalt freerollida, tööd teha ei viitsi või on üldse pahatahtlike kavatsustega saab snäp lepingu lõpetada ja mängija on kõik rahad võlgu. Obv saadaks algul max 1-2 päeva BI'd ka, st väikse osa mõeldud br'ist. Digialkirjastatud leping ka ning selles mängus pole eriti mõtet skämmida, petiste nimekirjas olles on edasi pokkeriga punnitamine paras massohism. Pole aimugi, miks Erit nii väikse summa peale sellise debiilsuse tegi. Eks see reegel ole veidi karmim kui keskmises stake lepingus, aga coaching + parema diili saamise võimalus peaks selle üles kaaluma iga tõsiselt võtva mängija jaoks. Kui õppimise ja mängimise kohustus peaks kedagi ära hirmutama, siis mulle sobib, hiljem tuleks sellise MTT mängijaga jamasid enivei.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Algselt postitas Ambur99 Vaata postitust
                      Ei ole kindlasti nii pädev, sellel teemal kaasa rääkima. Aga isiklik nägemus sellest:
                      Mis ütleja mina olen, aga pokkeris ei ole miski garanteeritud nö. Investori seisukoht omab väiksemat tähtsust, kui mängija huvid. Mängija on huvitatud eelkõige, et sõltumata tulemustest on leib laual. Kui investor seda kuidagimoodi oma diiliga ei kata, siis on mängijal vaja kindlat sissetuleku allikat nii öelda. Pokker on siiski eelkõige oskusmäng, kus vastaste eksimuste pealt kasu lõigatakse nagu spordiski. Sportlane, kes mängib ntx mingis klubis ju peaks saama mingisugust raha klubilt endalt või sponsoritelt sõltumata tulemustest või kui ta seda ei saa, siis peab ta pikas perspektiivis otsima väljundeid mis tooks leiva lauale? Ükski sportlane ei pane kedagi enda eest mängima mängu. Olen üsna võhik sporditeemadel kaasa rääkima, aga miski ju peab garanteerima sportlasel leiva lauale?

Pigem on kasulikum ise nö sportlane olla. Ja kui oled sportlasena tipptasemel, küll siis sponsorid ja toetajad ka tekivad!

Edu diilidega igal juhul.
                      Stakeja ei pea kindlasti kindlustama, et mängijal oleks toit laual, see on ikkagi mängija enda teha. Ilma säästudeta pole mõtet pokkerit proovidagi täiskohaga. Stakeja peaks kindlustama, et mängijal oleks raha mängimiseks. Paljud on stakemise ära lõpetanud, sest mängijad võtsid stakejatelt liiga kergekäeliselt laenu "söögi" või pigem elustiili kinniplekkmiseks, tagasimaksmiseni enamasti ei jõutud. Kui mängijal omal vastutust pole, siis ei jõua ta kuhugi välja ka. Edukad stakejad annavad mängijatele päris erandjuhul laenu kui see on hästi põhjendatud. Söögiraha pole põhjendus, siis peaks kohe teist ala otsima. Pokker pole sotsialism, see on puhas darwinism: tugevam jääb ellu ja stakemine pole selle muutmiseks.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

No pigem jah kui sa pakud ka couchingut stake raames, mis pole odav lõbu, siis stakeja peaks juba rahul olema juba sellega, et ta on nt poole aasta pärast oluliselt teadmiste võrra rikkam ja saab enda rahaga edasi mängida(kui diil on lõppenud) Aga vb veidi mainstream suhtumine, et anna süüa ja juua, nädalaks kaon ära, sest lähen reisile jne
                        Seega lepingusisu peaks olema ühemõtteliselt karm

Teine asi on motivatsioon diilis. Nt teed diili mingi bloki peale nt 5000 sng-d. Tüüp on peale 2000 sng-d suures augus(vahet polegi mis ev-joon näitab). Tüübil ju sisulsielt pole motivatsiooni-sest ta näeb, et ühtki centi sealt ei ole tulemas. Paneb nt su valiku ette, et ei viitsi enam vms-et suvi väljas jne...ja sul polegi mitte sittagi teha, sest sa tead et järgmised 3000 sng-d ta lihtsalt jokk-gamblib. Nimetaks siis sellsieid tüüpe variatsiooni freerollijateks. Samaoodi võib see juhtuda 5mtt diilis kus 4 esimest pole üldse cashinud ja viimses mtt-s mängitakse üliagressiivselt.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

LHV foorumis oli kunagi keiss, üks omapärane vanahärra läbustas enda väärastunud arusaamadega igas teemas. Asi läks nii kaugele, et talle määrati seal üks teema, kus ta võib sõna võtta. Nüüdseks on ta oma teemas "Kalev Jaik - võsafilosoofist majandusteadlane" genereerinud juba 23k posti. Mikskipärast seal leidub inimesi, kes viitsivad temaga jaurata ja peaga vastu seina joosta.

Ma ei tea kas ma olen ainuke, aga kasutaja Amburi postid on häirivad. Neis on harva mingit sisu, ta ei eitagi, et ta ei jaga absoluutselt teemadel, millel sõna võtab, aga vatrab vahet pidamata. Ei teki tahtmist strati postis kaasa rääkida, kui ta juba ees läbustanud on. Kas ma olen ainuke? Väita, et stakeja huvid pole tähtsad ja igal juhul tuleb mängijale toit lauale tuua on filtreeritud sitt, vabandage mu rootsi keelt. Väärastunumat arusaama on raske saavutada. Strateegia teemades pole seis parem, igas formaadis ja limiidis võtab sõna, aga ei ütle midagi mõistlikku.

Ambur, eesti seebikates on sama vähe sisu kui sinu jutus, äkki koliksid kuhugi seebikate foorumisse üle?

Comment

• WeThePeople
                            Vana Tegija
                            • Mar 2010
                            • 1163

LHV foorumis oli kunagi keiss, üks omapärane vanahärra läbustas enda väärastunud arusaamadega igas teemas. Asi läks nii kaugele, et talle määrati seal üks teema, kus ta võib sõna võtta. Nüüdseks on ta oma teemas "Kalev Jaik - võsafilosoofist majandusteadlane" genereerinud juba 23k posti. Mikskipärast seal leidub inimesi, kes viitsivad temaga jaurata ja peaga vastu seina joosta.

Ma ei tea kas ma olen ainuke, aga kasutaja Amburi postid on häirivad. Neis on harva mingit sisu, ta ei eitagi, et ta ei jaga absoluutselt teemadel, millel sõna võtab, aga vatrab vahet pidamata. Ei teki tahtmist strati postis kaasa rääkida, kui ta juba ees läbustanud on. Kas ma olen ainuke? Väita, et stakeja huvid pole tähtsad ja igal juhul tuleb mängijale toit lauale tuua on filtreeritud sitt, vabandage mu rootsi keelt. Väärastunumat arusaama on raske saavutada. Strateegia teemades pole seis parem, igas formaadis ja limiidis võtab sõna, aga ei ütle midagi mõistlikku.

Ambur, eesti seebikates on sama vähe sisu kui sinu jutus, äkki koliksid kuhugi seebikate foorumisse üle?
                            +1

Comment

• tafka31
                              Grinder
                              • Dec 2009
                              • 853

Kirjutan alla

Comment

• muttaja
                                Pokkerihai
                                • Dec 2010
                                • 1965

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Nii ja naa. Ülelaksmise protsent peaks olema väiksem, sest lepingutel on väärtus ning pokkeris ikka teatakse enam vähem üksteisi ning osatakse hinnata oskusi ning riske.

Teisalt jällegi võib teenistus jääda kole väikeseks, sest tõesti suurtel võitjatel on juba omad rollid olemas ning sihtgrupiks väiksema kaliibriga mängijad, kes ei oska bankrolliga ümber käia või ei ole seda ning näevad stakemises võimalust.

On ka kolmanda grupi mängijaid, kes on tõesti suurelt võitvad, aga ei oska või ei viitsi ise rolliga majandada ning eelistavad staket. Paraku neid turul saada ei ole ning avalike projektidega ei ühine, kuna enda usaldusväärsed investorid olemas. Vastasel juhul on neil mõttekam võtta SMS laenu, kui küsida avalikku paska staket.

Isiklikult arvan, et kõige reaalsem ja kasumit tootev mudel on cashgames 100NL-200NL, HT-des $30+, turkadel $10+. Need on limiidid, kus on piisavalt mängijaid, kes neid biidiks, aga neil puudub selleks vastav roll. Juba siit foorumist võib leida ausaid inimesi, kes oleksid nõus kõrgemal mängida, aga puudub roll. Tundub ühtlasi ka low risk projekt. Üle laskmisi peaks olema vähe - ainsaks riskiks on, et kui tõesti mängija ei biidi kõrgemat, aga ka siis ei ole long-run kaotused nii suured, kui RB lisada.
                                Ma ei jaga sinu arvamust. Võibolla on mõni üksik erand, aga üldjuhul on mõtlemine, et "oleks mull roll, küll siis alles prindiks" illusioon. Kindlasti on säärastel mängijatel näidata ette häid tulemusi mingist etapist, aga kes meist ei prindiks, kui downswinge poleks?

Comment

Working...