[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • WeThePeople
    Vana Tegija
    • Mar 2010
    • 1163

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

järgmine inimene kes kasutab väljendit turg paneb asjad paika võiks bäni saada imo

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas lenC Vaata postitust
      Kui muru nüüd järsku 20 lisaprotsenti ära otsustaks müüa 1.6 markupiga(sest ta saaks müüdud!), kas see oleks normaalne sinu meelest? Nõudlus ja pakkumine ikkagi gogogo.

Või kui ma teeks iga päev 10 suurturniiri jaoks teema, et otsin stake üheks turniiriks 99% profitist mulle 1% investorile - äkki korra 10 aasta jooksul keegi nõustub ja ma saan profitably foorumis bumhuntida.
      Sa seriously näeks selles probleemi kui muru nüüd teeks posti siiasamma peale seda arutelu (st rahvas on informeeritud), et otsustasin veel 20% müüa 1.6 markupiga, kui keegi tahab siis palun väga, samas mingit promo ei tee ja ei reklaami seda kui investeeringut?

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

No kui see nii läheks, oleks see tegelt kind of awesome(eriti kui ta müüdud saaks).

Comment

• rasmer
          Vana Tegija
          • Oct 2009
          • 1306

Klassiviha imo.

Comment

• forell
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2009
            • 350

Ma arvan ka et hind on veits rasvane aga vaadates varasemaid foorumisteike jne siis on okei natuke ka yle maksta.
            Palju neid steigisoovijaid siin on, kes on esitanud korrektsed graafikud ja kes hiti puhul raha tagasi ka kannavad?
            Mulle on mulje jäänud, et enamus diilid lõpevad matkale minekuga. Et sellessuhtes on Madise peale panustamine kindlapeale minek.

Comment

• Majandaja
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 2133

Algselt postitas lenC Vaata postitust
              Mul ei ole mingit probleemi. Ma ei ole otseselt kuidagi ostu-müügi protsessi sekkunud ja mitte kuidagi kellegi investeeritud raha hukka mõistnud - see ei ole minu asi, mida inimesed oma rahaga teevad. Küll aga nõuab see protsess minumeelest (kodumaistes) pokkerifoorumites tugevat iseregulatstiooni kasutajate feedbacki näol. Kõik tunnistasid aastaid pealt, kuidas inimesi sisuliselt rööviti "buy-in tagasi+50% k gl" diilidega ja vähesed julgesid midagi öelda. See, et on nõudlus, ei tähenda, et kõik korras oleks, ma ei vaata meie foorumit kui random sample inimestest tänaval vaid inimesi, kellega mul on mõnda ühist - buddy by default if you will. Seega mina kui foorumipostitaja arvan, et iga tehing, mis siin tehakse, peaks olema win/win või kaotav osapool peaks olema selgelt sellest teavitatud(keegi pakub mingi lolli for fun freerolli välja või midagi). Ma kahtlesin, kas see diil on win/win ja tundsin kohustust foorumipostitajana seda avalikult arutada. See kõik peaks olema täiesti normaalne, siin lihtsalt juhtus see, et sai üht-teist isiklikult võetud.

Kui muru nüüd järsku 20 lisaprotsenti ära otsustaks müüa 1.6 markupiga(sest ta saaks müüdud!), kas see oleks normaalne sinu meelest? Nõudlus ja pakkumine ikkagi gogogo.

Või kui ma teeks iga päev 10 suurturniiri jaoks teema, et otsin stake üheks turniiriks 99% profitist mulle 1% investorile - äkki korra 10 aasta jooksul keegi nõustub ja ma saan profitably foorumis bumhuntida.

Viimased võrdlused ei ole kuidagi seotud muruntau ja tema diiliga vaid on tugevalt liialdatud hüpoteetilised stsenaariumid.
              Jah, aga sinu postitused siin teevad järgmise diili jaoks Muru olukorra kindlasti täbaramaks. Sest sa justkui kutsud üles teisi vinguma tema praeguse ja tulevaste diilide kallal kuna MU on liiga kõrge. Muru tõestas eelmine aasta ju, et tema pandud MU-dega teenisid investorid 20K eurot profitit(kuskil kõrvu jäänud), küll olid tema MU-d siis väiksemad. Aga tema tulemused, mängu kallal töötamine ning maine steikidega aina paraneb ja hind peabki krõbedamaks minema.

Üritasin lähtuda inimlikust seisukohast, sest turniiridest tean tõesti väga vähe, veel vähem steikidest ja nende mõistlikest MU-dest. Avaldasin ka vaid enda arvamust. Rohkem ei soovi selles vaidluses kaasa rääkida, sest see ei vii reaalselt kuhugi. GL Muru ja lenc!

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

Välja müüdud, uus markup uuel diilil gg!

Gl.

Comment

• rollkopter
                  Grinder
                  • Oct 2011
                  • 501

huvitav mis madis erit asjast arvab

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
                    Muru tõestas eelmine aasta ju, et tema pandud MU-dega teenisid investorid 20K eurot profitit(kuskil kõrvu jäänud)
                    Ebaoluline, olematu sample.

---

Ma ise arvan, et on ok müüa isegi teadlikult -EV diile kui eksitavat infot juurde ei pane ja seda investeeringuna ei reklaami. A'la "kui keegi soovib, võib mind $2K TCOOP-ile 50-50 + buy-in tagasi diiliga steikida". Kui PM-ides ega kuskil ei häma, et arvad, et +EV diil stakeri jaoks, siis palun väga, las lollid maksavad.

Samas on ka ok oma arvamus öelda nende diilide kohta, nagu lenC teeb. Kui tema postid kahjustavad muruntau tuleviku diilide läbimüüke siis järelikult päris huupi ei laksita, sest selleks peavad lugejad lenC 'i poste piisavalt respektima, et ostuhuvi langeks. Kui Potsataja postitaks, et prolly sitt diil siis sel ei oleks ju mingit efekti :P

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Ebaoluline, olematu sample.

---

Ma ise arvan, et on ok müüa isegi teadlikult -EV diile kui eksitavat infot juurde ei pane ja seda investeeringuna ei reklaami. A'la "kui keegi soovib, võib mind $2K TCOOP-ile 50-50 + buy-in tagasi diiliga steikida". Kui PM-ides ega kuskil ei häma, et arvad, et +EV diil stakeri jaoks, siis palun väga, las lollid maksavad.

Samas on ka ok oma arvamus öelda nende diilide kohta, nagu lenC teeb. Kui tema postid kahjustavad muruntau tuleviku diilide läbimüüke siis järelikult päris huupi ei laksita, sest selleks peavad lugejad lenC 'i poste piisavalt respektima, et ostuhuvi langeks. Kui Potsataja postitaks, et prolly sitt diil siis sel ei oleks ju mingit efekti :P
                      +1

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Ma saan ka olukorrast nii aru, et LenC ei ründa murut isiklikult ega midagi. Vaid lihtsalt, LenC on üks väheseid tublisi matemaatilis mõtlejaid ning avaldas arvamust lihtsalt ning selles pole midagi halba.

Comment

• tiigrikutsu
                          Grinder
                          • Oct 2011
                          • 522

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Miks ei võiks olla mängija turbo ROI kõrgem kui reg speedil? Ma olen lihtsalt erinevate kalkulaatoritega ikka omajagu tööd teinud nende oskuste kallal, mida turbodes vaja on. Olen rohkem pannud turbode mängu arendamisele.

Minu poolest pole midagi ON. Ma ei näe, et minul oleks vaja midagi tõestada või ennast kaitsta. Tho imo on nõrk küll, kui julged teist inimest millestki süüdistada, aga ei julge oma raha panna oma sõnade tõestuseks. Näita, et ise usud ka seda mida räägid, Mina julgen enda raha enda seisukoha kaitseks välja panna.
                          Julged oma raha seisukoha kaitseks välja panna. xd Haha, hittisid nüüd ja järsku oled räige rahaboss, varem poleks sul samamoodi vastu pakkumise jaoks lihtsalt raha olnud, nagu sa meile siin pakud.

Edit: Lenci jutt on ju loogiline, ma ei saa samuti aru, kuidas sa turbosid niimoodi biitima peaks nagu sa räägid, või kuidas sa regular turnasid nii ei biidi? :D
                          Last edited by tiigrikutsu; 24.01.14, 15:48.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Lenci tegevus oli õige, iseenesest mu MU on kõrge turbo turniiride kohta. Kõrge BI'ga turbodes üldjuhul minu kasutatav MU õigustatud ei ole, aga ma julgeks arvata, et minu puhul eeldatav ROI peaks jääma kuhugi MU kanti, arvestades et tegu on laulupidudega. Küllap investorid nõustusid või siis ostsid EntV'd, või mõlemat. Turbodes kus rekside eelis väiksem on lõpus fishide % kindlasti suurem. Nt kui siin ühe netidiili aegu sain 8,7k hiti ühe esikoha eest, siis 4handed jäädes kõik vastased olid tundmatud ja ma varastasin küllaltki võrdsete stäkkide juurest end esikohale vaatamata sellele, et ühtegi top 10-15% kätt ei saanud, kaotasin veel mitu flippi ka. Tõenäoliselt nii mõnigi mäletab. Lõpumängus on turbodes ka päris palju eelist. Nagu nt kohalikel live turkadelgi, kus enamus fieldist nitivad 5-6bb peale ja any 2 shove on liiga paljudes situatsioonides +EV.

Maksjate uuendus:
                            3bet4bet 20% makstud (oli bronninud varem teist kanalit pidi 5% lisa, sai sama hinnaga)
                            beduiin 5% makstud
                            ristik 8% makstud
                            pastilaa 1% makstud
                            meer 10% makstud
                            rahvavaenlane 2% makstud
                            gamlbingftw 10% ... (tegutse kiirelt, muidu saavad waitinglisti kutid sisse. Bluelite ja TrvP, olge igaks juhuks valmis, kui hommikul 11ks kohal pole, saate mõlemad 2% ja jääb ilusti 50% peale)

Tiigrikutsu, ma panin eelmine aasta €2k SNE ära tegemise peale $500st, kui enda roll oli alla $10k, nii et ei ole mõtet sellist asja väita. Ja ma ei väitnud, et ma reg speede ei biidi, vaid lihtsalt et mu eelmise aasta ROI oli netis turbodes kõrgem ja olen turbode kallal way rohkem tööd teinud. Ma ei usu, et oleks vaja tõestada, kas biidin reg speede või mitte.

Edit: ei sattunud foorumisse vahepeal ja gamblingftw oli vahepeal küsinud konto nr't pmis, tema makse hilinemine on minu viga. Waitinglist, on reaalne võimalus, et seekord jääte siiski ilma, aga mõne järgmise diili puhul püüan teile ka võimalust anda.
                            Last edited by muruntau; 24.01.14, 16:12.

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

GamblingFTW raha ka olemas ja waitinglist peab seekord järgmist korda ootama. Edu meile!

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Olen täitsa nõus et sellise shallow stakiga oskad hästi manööverdada ja fl kindlasti edu, aga siiamaani kui olen tcoopi mänginud on keskmine stakk suht kiiresti 15bb peale läinud, ehk ka kõige hullem tainas teab enam vähem kus millal nuppe panna ja pm coolerdad läbi turniiri
                                30% roi siiski ulme ja kellegil pole sellists samplet. Me võiks 10 top regi sampled kokku panna siis äkki mingi aimdus, kus see roi võiks olla

Comment

Working...