[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • neeme
    Grinder
    • Nov 2008
    • 540

Re: muruntau $500 to SNE 6max hüperitega

Haige nit värk küll.
    Codecci suhtumine on ainuke õige bettijatest.
    Mõned mehed lihtsalt ei kujuta ette mida SNE vist tähendab.
    Ja lol sunday mill kinni ja easy game ? wtf are you talking about ???????

Comment

• vonkartoffel
      Pokkerihai
      • May 2009
      • 1658

Algselt postitas forell Vaata postitust
      Aga jou kutid see 27doltsi peaks BRile kyll juurde minema. FPP-de eest ostetud raha ju.
      hakkame jooma täna

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Algselt postitas neeme Vaata postitust
        Haige nit värk küll.
        Codecci suhtumine on ainuke õige bettijatest.
        Mõned mehed lihtsalt ei kujuta ette mida SNE vist tähendab.
        Ja lol sunday mill kinni ja easy game ? wtf are you talking about ???????
        '
        Lihtsalt +1

Comment

• raaids
          Grinder
          • Mar 2009
          • 606

SNE puhul jah poh, seda nagunii võimatu teha. Mind huvitab 500k

Comment

• tiigrikutsu
            Grinder
            • Oct 2011
            • 522

Erapooletu arvamus oleks see, et lähtutakse ikkagi algselt plaanitud turniiridest (hyper 6m) ja FPP-de ulatuses saaks raha tagasi BR-i.

Comment

• bi0hazard
              Vana Tegija
              • Jul 2010
              • 1342

täitsa perses, mis vennad siin ikka on..
              Bettijad on raha mängu pannud ja neil on igati õigus piirata kõike, milles pole varajasemalt kokku lepitud. NIT värk ? no **** tule jumal appi, see peaks igale ivanile selge olema, et igaüks on oma kasu peal väljas, bettijatele on see -EV, OP-le +EV. Mina raiuks ka 100% vastu kui ma investor oleks, eesmärk on ikkagi bet ju võita.
              Last edited by bi0hazard; 18.01.13, 18:20. Põhjus: võssa veidi

Comment

• tafka31
                Grinder
                • Dec 2009
                • 853

lol @ investor

Comment

• hakkameimema
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2011
                  • 349

Põhieesmärk oli ikkagi 500st teha SNE ja punkt. See, et ta pärast seda hakkas rääkima, mis tema põhiplaan on, kuidas ta seda teeb, ei puutu imo üldse asjasse... Ja kuidas saakski, nagu Provoker juba ütles, mis siis saab, kui ta teeb aasta sees vahepeal cashi ja muid mänge, kas need vpp-d ei loegi siis?

Mõelge natuke, mida SNE tegemine tegelikult tähendab ja kui palju see hit muudab midagi ja kas terve aasta hakkate niimoodi kottima teda?

E: IMO igati normaalne on see, et mängigu mida tahab ja ega profit ei ole see, mis diili puhul tähtis oli. Seda ei hakka ju keegi lugema, kui palju ta plussis või miinuses on. Kas see algroll 500$ on busto või SNE, see oli ju eesmärk...
                  Last edited by hakkameimema; 18.01.13, 18:21.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                    Minu meelest siin ei ole mingit küsimustki ja ta võib mängida, mida ta tahab.
                    Mismõttes. Pealkiri ütleb ju kõik: $500 bankrolliga alustab, teeb SNE mängides HT-sid. Sõnu väänates on vaieldav, aga mina, kes seda teemat käib lugemas, siis ma eeldan rohkelt HT-de juttu.

Küll, aga isegi kui ainult HTd, siis ei oska öelda, kas läheb ka muud võidud arvesse ja kas aasta lõpus siis arvutatakse maha MTTde ja muudest mängudest tulenev VPP.

Eelmised kommentaarid olid pohmellis öeldud ning mitte kõige tõsisemad, kainena ma ei viitsiks küll nitpickida. Küll aga siis, kui aasta keskele drastiliselt midagi muutub. Ala tuleb uus-huvitav mäng, kus saab räigelt VPPsid ning iga regular teeb seal easylt SNE ära.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                      sellega harjub päris kiiresti. varem oli endal ka imelik niimoodi mõelda, aga nüüd kui codecci, hott või kesiganes postitavad 10k+ graafikuid, siis ikka sisimas loodad,et järgmine kuu annavad selle tagasi ja rohkemgi veel. siis nt see andu SNE värk, seal vaikselt lootsin ka viimase päevani,et ei saa seda kätte (eriti kui pikem vaikus updatede poole pealt vahepeal detsembri keskel oli). siis kui jeebus peksa sai, siis alguses oli kahju, aga kui ta sinnasamasse kohe pani oma sportsbettingu kuu tulemused, siis mõtlesin, et "paras tegelt".

nii et ise ei põeks sellise "ebaõnne soovimise" värgi pärast ja ei jätaks küll betti tegemata (eriti kui selline easy money on).
                      ROFL

Comment

• IamAllin
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 1653

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                        Ma mitte paha pärast ja ise kasutan kah liiga palju selliseid näiteid, aga mulle väga meeldis kusagilt kuuldud vastus sellisele tekstile, et "palun austa mind piisavalt, et ma saan otsesest jutust kah aru, mitte ära proovi metafooriliselt rääkides mulle asju selgitada".
                        Kunagi oli üks suurfirma projektijuht, kes absoluutselt kõik jutu rääkis niimoodi, et esimene lause pool rääkis konkreetsest asjast, teine pool sama asi metafoorides.:-) Ta võis mingite imevõrdlusteni välja jõuda niimoodi.
                        ok jah, vb tõesti unise peaga kirjutasin mingi jama kokku, aga nt post #43, mis on tehtud muru poolt? Sellest saab ka ju ilusti aru, et tegemist 6max hyperite diiliga, või ei??

Sesuhtes ma erapooletu vaatleja ja tundub nii õigelasem, ag muidu ise hoian talle pöialt, nii minu arust oleks väga tore kui ta SNE ära teeks, ükskõik kuidas siis.

Comment

• ok2aa
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1903

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Head uut!

Pealkirja vaadates mõtlete raudselt, et see parm on jälle ennast üle joonud. Võib-olla olengi, kuupäev nagu lubaks, väike pohmakas on veel sees. Tegelikult on see plaan täitsa tõsine, eesmärk on taas pokkeris samm edasi teha. Sellega seoses tahtsin veidi motti tõsta ja taas päevikut pidama hakata.

Et näidata, et päris nalja ei tee selle eesmärgiga, siis olen nõus kuni €1k selle peale bettima 1-5'le, st nt minu 100 sinu 500 vastu, et teen $500'st aastaga SNE. (pole kihlvedude mõistegega niiväga kursis, loodetavasti olen arusaadavalt seletanud). Min bet on sinu 100 minu 20 vastu, väga väikeste summadega ei viitsi jamada. Arvestades, et Swedi 12 kuu tähtajalise hoiuse intress jääb 0,5% kanti, siis on siin pakutu täitsa arvestatava intressiga (20% p.a.). Annab rahad kellegi usaldusväärse kolmanda isiku kätte kuni beti lõppemiseni, loodetavasti leiab kellegi.

Ei pea vist pakkumisele väga promo tegema, kuna SNE tegemine iseenesest on juba iseenesest väga raske. Pole kuulnud, et keegi oleks nii väiksest summast SNE ära teinud. Ma ise pole kuuga üle 35k VPP teinud ning aastas üle 130k, kipun aeg-ajalt mänguformaate vahetama. Ja last but not least, mul tüdruk kolib kahe nädala pärast koos kahe väikse lapsega sisse, kes just vaiksed ei ole. Läheb vägagi raskeks selle ära tegemine. Loodetavasti bet annab lisamotti ja survet ära tegemiseks.

Ahjaa, mänguformaat on 6max hyperid ja kasutaja muruntau. Alustan homme õhtul mängimisega, $7stes, 1200 pealt 15stesse ja 2,7k pealt 30stesse ja 10k pealt 60stesse. Edasi vaatab millalgi hiljem.

GL all!

Edit: betid tehtud:

Minu €1k vs €5k SNE peale codecciga, minu osa escrowtud codecci käes.
                          Minu €250 vs Peete82 €1000 500k VPP, escrowmist ei toimu
                          Minu €250 vs Raaidsi €1000 500k VPP, escrowmist ei toimu
                          Minu €500 vs Ecuador13 €2000 500k VPP, escrowmist ei toimu.
                          kuskil ei ole öeldud, et formaadiks on ainult 6-max hyperid.

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Mismõttes. Pealkiri ütleb ju kõik: $500 bankrolliga alustab, teeb SNE mängides HT-sid. Sõnu väänates on vaieldav, aga mina, kes seda teemat käib lugemas, siis ma eeldan rohkelt HT-de juttu.
                            Pealkirjas on just see "6max hüperitega" viimaseks jäetud. Ehk selleks, et võimalikult mugav oleks seda redigeerida? Üks meie nõudmistest minu teada on päeviku pealkirjas teada anda, mis mänguga (ja ka limiidiga) tegu on. Pealkiri ei puutu kuidagi asja minu meelest, esimeses postis on see serious-business jutt selgelt lõiguna eraldatud ja seal ei ole mingeid sellelaadseid tingimusi.

OP-s on ka see, et $2,7k rolliga liigub $30 turniiridesse, kui ta 2,5k pealt shoti võtaks, siis oleks bet automaatselt kaotatud?

Comment

• tafka31
                              Grinder
                              • Dec 2009
                              • 853

ja kui täpselt miljonit punkti ei saa läheb lõhki ja kaotab beti

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

Ma tõsiselt loodan et sa teed asja ära ja mul tavaliselt on kõigest ja kõigist suva

Comment

Working...