[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • The_Meer
    Grinder
    • Apr 2010
    • 765

Re: muruntau $500 to SNE 6max hüperitega

Ple teemaga yldse seoses ja pole konkreetselt minu asi, aga nii sa kyll ei saa öelda, et arvestad BR alla, kui 3 on nõus

Comment

• peete82
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1310

ei ole nõus

Comment

• Ecuador13
        🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
        • Aug 2009
        • 730

See ei ole reaalne, tõmbad sunday milli kinni ja siis on edasi easy money, ma lähtusin ikka pealkirjast muruntau $500 to SNE 6max hüperitega. ma olen vastu

Comment

• Kotkas1000
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 2305

Kuigi oleks pealkiri ja üldse kogu üritus lihtsalt 500 doltsist aasta lõpuks sne'ks, siis oleksite suht raudpolt sama diili teinud. Aga noh, mõnes mõttes mõistan teid küll.

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

OK jääb ära, hüperitega lõpuni. Korra jõusaali ja siis grindin edasi.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Minu pärast mängi mis tahad, ei olegi mõelnud, et hyperitega peaksid tegema... Ja lol @ tõmbad Sunday Milli kinni ja edaspidi SNE tegemine easy money :D

Comment

• Ecuador13
                🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
                • Aug 2009
                • 730

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                  Seda küll jah. See aasta live cashis ja turniiriga hästi jooksnud, aga ainus mis huvitab, seesama diil, on päris õudsalt alanud. Tegelikult küsikski bettide tegijate käest, et kas teil oleks okei, kui see hit läheks BR'i alla arvesse? See oli pmst BR'i eest tehtud (FPP'de eest täpsemalt, tõestus:
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                  ) ja see ei oleks mingil moel põhimõtteline gamechanger, aitaks mul mõned päevad kuni nädala kokku hoida. Teile oleks sellega nõustumine muidugi -EV ja te ei pea sellega nõustuma. Arvestan selle BR'i alla kui vähemalt 3 bettijat 4st nõus sellega on. Mis arvate?

Hetkel BR ilma selleta 688, koos hitiga oleks 1317. SNE või 500k VPP vaatenurgast tähtsusetu erinevus.
                  Ei beti, aga ma ma sulle küll armu ei annaks. Praegu soovid angleshootida ja salaja "odavamalt" oddse osta.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                    Minu pärast mängi mis tahad, ei olegi mõelnud, et hyperitega peaksid tegema... Ja lol @ tõmbad Sunday Milli kinni ja edaspidi SNE tegemine easy money :D
                    Ma nussiks seda värdjat muruntaud, sest pidevalt laseb sitta ööklubides. Karma is a bitch.

Comment

• vonkartoffel
                      Pokkerihai
                      • May 2009
                      • 1658

Esimesest postist: "Et näidata, et päris nalja ei tee selle eesmärgiga, siis olen nõus kuni €1k selle peale bettima 1-5'le, st nt minu 100 sinu 500 vastu, et teen $500'st aastaga SNE."

Comment

• vsiu100
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4253

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                        Esimesest postist: "Et näidata, et päris nalja ei tee selle eesmärgiga, siis olen nõus kuni €1k selle peale bettima 1-5'le, st nt minu 100 sinu 500 vastu, et teen $500'st aastaga SNE."
                        kuna 500st sne on kirjutatud, siis pole imo vahet kas hyperite või mtt-dega. mtt bi läks ju ka br-st maha(fpp-d), miks siis võit ei peaks arvesse minema???

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Ma nussiks seda värdjat muruntaud, sest pidevalt laseb sitta ööklubides. Karma is a bitch.
                          Vanad head peerunaljad
                          Last edited by muruntau; 18.01.13, 14:07.

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

See jäi jah reeglites täpsustamata, kas peab tingimata tegema 6max hyperitega või lähevad sama br'iga muud mängud ka arvesse. Ma ei oska ise öelda, mis siin õige lahendus on. Enda seisukohalt veel, et see turniir oli 6max ja turbo, päris hyper küll mitte, aga close enough. Ja nagu mainitud, võidusumma suurus ei ole mingilgi moel määrav eesmärgi täitmisel, säästaks mõned päevad ainult. Olen mitme K mängu jooksul ka 30stes jooksnud 10% ROI'ga (lifetime siiski 3-4 vahel), jooksu pöördudes oleks ma 15stes paari päevaga. Igatahes, mul küllaltki ükskõik, kui teised betis osalejad ümber ei mõtle las jääb siis välja

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

"Et näidata, et päris nalja ei tee selle eesmärgiga, siis olen nõus kuni €1k selle peale bettima 1-5'le, st nt minu 100 sinu 500 vastu, et teen $500'st aastaga SNE."

"Ahjaa, mänguformaat on 6max hyperid."

Siin võiks pooleks vaielda end, kas nüüd peab kogu SNE tegema 6-max hyperitega või on beti sisu vaid esimene lause. Mu isiklik arvamus oleks, et $500-st SNE ilma piiranguteta, sest kõik hiljem toodud info on esimses postituses juba "infoks", s.h. limiitides liikumised jms. Aga ilmselt on lihtsam grindile kui vaidlusele keskenduda. Ma beti vastaspoolena vabatahtlikke järeleandmisi ei teeks, aga kahtluse korral jätaks õiguse muruntaule, kes on isegi massive underdog kogu ürituses. Majanduslikult mõeldes oleks kohe ise bettinud muruntau vastu, aga ei meeldiks käia aasta aega kellelegi negatiivselt "kaasa elamas" ja ebaõnne soovimas.

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Minu meelest siin ei ole mingit küsimustki ja ta võib mängida, mida ta tahab.

Comment

Working...