Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

• Kakahirmutis
    replied
    Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

See ilma anteta 200bb deep spott :

Lihtsalt shipid 80x 3beti AKo :D Mis siis veel 0,5bb antega tuleb :D

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Tõlkes kui mul varem subi makstud gtows,siis rip?
    Jah, peab olema täiesti uus konto. Aga kui sul läbi saab saad alati teha uue konto ala ma login sisse läbi google, siis näiteks logiks läbi FB

Oma asi et jah, salvestatud asjad kaovad ära? Mul pole mingeid special asju savetud.

Leave a comment:

• Söönlusikast
    replied

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Täna sess oli 50€ miinuses aga feelingoli päris hea ja readid olid paigas, downswingi mindsetti nagu polnud.

Neljapäeval panen 18:30 turniirid käima ja siis saate kõvasti puid laduda!

Lööge mind streamer specialilt ka välja, seekord korrutatakse mysteri bounty 8-ga.

Esimene affiliate on ka paigas :

Kõik kes regavad läbi selle linki endale konto saavad 10% soodustuse esimeselt ostult :

Master poker with GTO Wizard's AI solver, trainer, and hand analyzer. Study optimal strategies, practice any spot, and analyze your game with precision.

Selline asi mulle meeldib, et on kõigile kasulik, mulle, liitujale ja wizardile.
    Tõlkes kui mul varem subi makstud gtows,siis rip?

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

Täna sess oli 50€ miinuses aga feelingoli päris hea ja readid olid paigas, downswingi mindsetti nagu polnud.

Neljapäeval panen 18:30 turniirid käima ja siis saate kõvasti puid laduda!

Lööge mind streamer specialilt ka välja, seekord korrutatakse mysteri bounty 8-ga.

Esimene affiliate on ka paigas :

Kõik kes regavad läbi selle linki endale konto saavad 10% soodustuse esimeselt ostult :

Master poker with GTO Wizard's AI solver, trainer, and hand analyzer. Study optimal strategies, practice any spot, and analyze your game with precision.

Selline asi mulle meeldib, et on kõigile kasulik, mulle, liitujale ja wizardile.
    Last edited by Kakahirmutis; 14.05.25, 13:16.

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

Täna kell 18:00 striim!

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

Kuu veel 1k€ augus peale mitut halba sessi.

Teen väikse muudatuse et mängin nl25 deep kuu lõpuni (vb streamis nl50 kui head lauad) , vaja sellest pasast välja tulla ja arvan sellega aitab väike korrektuur et mängin veidi tightimalt kuniks mindsett tagasi .

Muidugi on arusaadav et lihtsalt jooks on pask ja fishi top range jooksmine igavesti ei kesta.

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

Sellest kuust nii väsinud, lõpmatu downer, täna reaalselt esimene käsi mingi vend pre flatib ja 4bet all in T7o

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

Paneme peale!

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

Vaadates kõige lähemat asja mis võimalik minu mängudele, ehk straddle + 0.1bb ante 6max, need ranged tunduvad päris crazy.

AJs 4beti peale foldida ei saa (imo just ei mängi väga hästi see käsi) :

Ja flopis backdooridega on ka call :

Ja tegelikult kui mõelda siis turnis antakse päris palju alla ala AK, AQ, A5, A4, KQs 3/4 ajast, muidugi eeldusel et vastas on hea reg mitte 10/8/2 vend

Leave a comment:

• Söönlusikast
    replied

Algselt postitas donkament Vaata postitust
    olgem ausad, sinusugune tuhvlialune - see on ekstreemum. kaka on lihtsalt ludri, et juua ei viitsi.
    Ma arvan eestis pole see extreemum. Olen oma silmaga näinud hullemat

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

olgem ausad, sinusugune tuhvlialune - see on ekstreemum. kaka on lihtsalt ludri, et juua ei viitsi.
    See alkohol on ikka kõige hullem asi, veidi jood siis 24h sitt olla ja 4 päeva väsinud veel.

Aga teen homme kell 18 striimi paar tunnikest, tundub et ei saa veel haiguslehelt maha ka, google ütleb et pigistatud seljanärv on paar päeva kuni 1.5 kuud

Leave a comment:

• donkament
    replied

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Nagu ma juba kaka vastusest näen,486 kätt laseb naine teha sellisel suurel päeval-see nagu töövõit. Ma ei tohi power nuppugi vajutada ja sa räägid siin striimist veel. Võta naine ja tunneta seda valu

Leave a comment:

• Söönlusikast
    replied

palju õnne...aga kuhu jäi mälleris peaga streamimine ja nl500 shottimine? sünnipäeva hiiteritest pole kuulnud v?
    Nagu ma juba kaka vastusest näen,486 kätt laseb naine teha sellisel suurel päeval-see nagu töövõit. Ma ei tohi power nuppugi vajutada ja sa räägid siin striimist veel. Võta naine ja tunneta seda valu

Leave a comment:

• Kakahirmutis
    replied

palju õnne...aga kuhu jäi mälleris peaga streamimine ja nl500 shottimine? sünnipäeva hiiteritest pole kuulnud v?
    Tänud.

Täna oli tegelt hea päeva kava, sõin hommikul kooki, pelasin 30min nl25 , ema käis korra külas ja nüüd pelan age of empiresi.

Leave a comment:

• donkament
    replied

Leave a comment:

Working...