[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rohelinekonn
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 3808

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

Algselt postitas RudiTurbo
    Täiesti pael kui hea ema mul on.
    Sellise ema toetuse ja mindsetiga lihtsalt peab nosebleedidesse jõudma :D
    Mis ta ütles/tegi? Et lase edasi kõigil on downswinge küll jõuad kaugele?

Comment

• McFoldberg
      Grinder
      • Nov 2008
      • 731

Algselt postitas rohelinekonn

lol

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Algselt postitas rohelinekonn
        :D

Andsin Talle täna kooli kohta teada, mõtlesin, et tuleb mingi hukkamõistmine vms, aga nii rahulikku ja naeratavat reaktsiooni poleks küll oodata osanud :)
        FRIKKIN OOSOM, Tahax juba Eestis olla ja Kirde saia süüa!
        Täna öövahetus laos, tuleb veel need viimased nädalad omale võimalikult suur tülgastus tekitada töö tegemisest.

Saab lõpuks arsti juurde kah Eestis ja uurida, mis kepp mul siin ninapiirkonnas toimub, tahaks juba täie mahuga taas sporti teha!
        Ning kui saan arsti juurest mingi lahenduse, siis võime prop betid teha, kas aasta lõpuks lükkan 100kg rinnalt :D
        Praegune rekord 71kg ning ise kaalun 67kg, kuid pole maxi proovinud juba ligi aasta ja teen 60kg'iga seeriaid, 10x, 7x, 5x umbes tuleb ära ;D

Comment

• McFoldberg
          Grinder
          • Nov 2008
          • 731

Elu on lill.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Algselt postitas McFoldberg
            Elu on lill.
            nat riili

Comment

• -andres-
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4546

:D

Andsin Talle täna kooli kohta teada, mõtlesin, et tuleb mingi hukkamõistmine vms, aga nii rahulikku ja naeratavat reaktsiooni poleks küll oodata osanud :)
              FRIKKIN OOSOM, Tahax juba Eestis olla ja Kirde saia süüa!
              Täna öövahetus laos, tuleb veel need viimased nädalad omale võimalikult suur tülgastus tekitada töö tegemisest.

Saab lõpuks arsti juurde kah Eestis ja uurida, mis kepp mul siin ninapiirkonnas toimub, tahaks juba täie mahuga taas sporti teha!
              Ning kui saan arsti juurest mingi lahenduse, siis võime prop betid teha, kas aasta lõpuks lükkan 100kg rinnalt :D
              Praegune rekord 71kg ning ise kaalun 67kg, kuid pole maxi proovinud juba ligi aasta ja teen 60kg'iga seeriaid, 10x, 7x, 5x umbes tuleb ära ;D
              Mingi beti võiks teha, aga alustaks sügisest, suvel ei jõua lihtsalt eriti jõusaali. Millalgi surusin 106kg ära, kuid hea kui hetkel suudan 90kg kuidagi ülesse suruda, vaevalt sedagi. Peaks peale suve maksimumid vaatama ja siis mingid sihid seadma, mis saavutada tuleks. Tundub huvitav, sest arvatavasti kohtuksime päris tihti ka samas jõusaalis :).

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

nohh.. ma surun kuskil kaks nelipakki tunnikesega ära.. aga rohkem ei jaksa ka vast :D

Comment

• BuildUp
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2547

Mul oli 2 aastat täpselt sama. kaalusin sama palju ning lükkasin 72,5kg.

Nüüd kohe kohe lähen uuesti jõukasse ning võtan asja korralikult kätte. Eesmärgiks sügisel 15kg raskem olla.

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Tänane sessioon siis oli täica eelmise laupäeva dejavu, kus tõmmasin ilusti +250$ peale ning siis mõnesaja käega umbes samal kellaajal BUMM, ainult üx BI jäi alles kasumist. Kuid täna oli eesmärk lahti mängida boonus ning jäin laudadesse edasi ning BOOM samamoodi mõnesaja käega taas üle +200$.

Naljakas oli, et juhtus enamvähem kõike minu kasuks täpselt samamoodi nagu ka minu kahjuks.

Tuli mingi 523 flop ja mul KK, obv set oli vastas, aga boardile tuli rida ja split.
                    Siis mul oli AA ning üx Eesti fish, tõmbas ATs drawing dead flopil all ini ja taas split, seekord siis minu kahjuks!

Siis oli top2 vs set, mille ma mängisin obv pot controlliga ja kaotasin mingi veerand stackist.
                    Minu kasuks oli parem laks, QQ'ga set vs AQ top2, stackid läxid sisse ja vastane soovis, et mu perekond mõrvataks :D

Ning AA vs KK siis, kus oli üle 60$ effective stacks, flopis laxisime all ini ja turnitas kunni ja sai rahasi.

Aga selle viimase käe eest juhtus mul siis päeva pärl

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

CO ($50)
                    Button ($8.70)
                    SB ($56.25)
                    Hero (BB) ($92.80)
                    UTG ($25.35)
                    UTG+1 ($14.95)
                    MP1 ($14.65)
                    MP2 ($57.75)
                    MP3 ($25.20)

Preflop: Hero is BB with J, J
                    2 folds, MP1 calls $0.50, 2 folds, CO bets $3, 2 folds, Hero calls $2.50, MP1 calls $2.50

Flop: ($9.25) A, J, K (3 players)
                    Hero checks, MP1 checks, CO bets $7, Hero raises to $21, 1 fold, CO raises to $47 (All-In), Hero calls $26

Turn: ($103.25) J (2 players, 1 all-in)

River: ($103.25) Q (2 players, 1 all-in)

Total pot: $103.25 | Rake: $3

Results:
                    Hero had J, J (four of a kind, Jacks).
                    CO mucked A, A (full house, Aces over Jacks).
                    Outcome: Hero won $100.25

Mängija oli nii nitine, et teadsin, et ega see stackide sisse saamine polegi siin flopil väga hea, aga valikut polnud ja lootsin, et on AK, aga turnis J'i näha oli küll ülihea ;D

Sess lõppes siis kuskil +160$ peal siiski ning ka boonus avanes ning nüüd on roll üle 5k$
                    Ega siis midagi, homme öösel lähen nuusutan NL100 korraks. Kui tuleb pühapäeva öö kohane sess ja hea pluss, siis saan ka NL100 jääda, sest cashout tuleb teha päris suur kolimise jaoks ning lähen täpselt alla NL100 rolli jälle, aga ega sealt NL50st enam nii kiiret ära polegi, see kuu on 25k käe peale winrate 8.92bb/100 ja palju rohkemat ei oskagi soovida :)

Comment

• taipupole
                      Lõpuboss
                      • Oct 2008
                      • 2181

Sa võtsid Starsis boonuse? Millise?

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Algselt postitas taipupole
                        Sa võtsid Starsis boonuse? Millise?
                        650$ VIP boonuse ning just siis kui see sai lahti mängitud, oli piisavalt FPP'si taas, et osta ka June instacashid 184$ väärtuses, seega kokku tuli ühe raxuga 834$ juurde, mis on üsnagi mõnna :)
                        Üldiselt ei taha nende 650ste peale kulutada, kuid pole veel Supernova ja pole muud valikut hetkel. 61621 VPP'd veel Supernovani ning selle aja peale jõuan 154k FPP'd koguda, ehk siis vahepeal taas väixed instacashid ning kui Supernova käes, siis saab täpselt 1500$ bonusseri osta 100k FPP eest.

Kui muidugi muud rakendust ei leia vahepeal :)

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Kui kunagi lõuna eestisse sugulaste juurde satud, siis anna teada...

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Algselt postitas camu
                            Kui kunagi lõuna eestisse sugulaste juurde satud, siis anna teada...
                            Uh, mis sugulased, mis Lõuna-Eesti? ;D

täica pael, eile päeval kadus internet ära ja proovisin laptopile ka kaabli taha panna ning ei olnud. Proovisin nüüd asja läbi ruuteri panna ning laptop saab internetile ligi läbi wifi :o Tegin nüüd desktopile restardi ning sai ka neti tagasi, täica ptsis. Pühapäeva öö jäi nüüd mängimata ja NL100 jäi praegu proovimata siis!

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Tundub justkui saatus ja karma võlg millegi eest :D.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Tänu sellele pühapäeva jamale jäi selle nädala volüüm kah üliväixex, olin kindlasti valmis 3-4k kätt veel laskma. Aga selle eest peab siis see nädal võib-olla natuke ka varasematel kellaaegadel mängima ning tuleb vb natuke sitemat runi siis ehk see nädal. Olen enamuse ajast öösel mänginud ja siis donke lihtsalt nii palju, et iga kord kui lendan kaljust alla, siis donkid ostavad mulle tasuta helikopterireisi kõrgustesse tagasi! Seda annab ka sellest graafiku lõpust välja lugeda, pmst 4 BI alla, peaaegu sama üles tagasi :D Mängisin muidu see nädal natuke kehvemini ja tegin ise ka natuke rohkem vigu kui eelmised 2 nädalat, seda arvatavasti tänu pausile, mis tuli sisse magamisrütmi muutuse ja mõne tööpäevaga, mis ette võtta tuli. See nädal peaxin samuti mõned päevad tööl käima, seega on raske suur volüme teha, kuid tahaks siiski kuu lõpuks 10k VPP'd täis teha.
                                Tegin cashouti requesti kah ära, loodan, et see raha leiab tee mu pangaarvele ning hetkel jätkan siis NL50's kuni roll on 4.5k peal. Sinnani on siis kuskil 850$ nüüd minna, kuid ei tea kui ruttu sinna jõuan, sest üldiselt on päris sujuv tõus olnud viimasel ajal graafikul ning vb on peagi tulemas bumpy ride, kuid kes teab, äkki 9bb/100'le ongi minu winrate nüüd NL50's ;D
                                Nüüd jõusaali minek 8)

Comment

Working...