[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

kani swingine p2ev .. +110$ ... -10 ... +60 .. lõpetasin +8 ... sick fuck

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

SNG'd maxid mulle täna natuke equity võlga tagasi

44 vs QQ tuli ära
      AJs vs AKs tuli ära
      A8s pold üldse vaja higistadagi QQ vastu.
      KJo tekitas natuke pinget AKs'i vastu, kuid river ikka aitas.

Aga tulemus ei olnud siiski päris maximum, 6st 18 mehe SNG'st üx teine koht, kus heads uppi jõudsime ülivarakult ja olin suurelt liider, aga vastane sai kaks suurt potti, mis mind metsa keerasid.
      Kuid teises SNG's läx vastupidi, suutsin heads upis tagant tulla ja võita
      Ühes SNG's riskisin bubbles hästi ja tõusin juba heaks stackiks, kuid raha alates sain kohe põske ja tuli kõigest neljas
      Ning ühes SNG's tuli bubble kahjuks!

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Tegin veel 8 SNG, algus oli päris jube, pooltel laudadel juba alla 1k stackid, aga mõnes lauas tõusin tuhast ning mõnes lauas oli järsku ootamatult 3k stack ning kasumit jooxis sellestki sessioonist.
        Aga ühes lauas oli mingi päris haige laks, 100/200 blindid olid vist, final table juba, UTG limbib, donk limbib järgi, tõstan 800 AT'ga, UTG läheb all ini, noh 700 oli vist vaja panna 3k potti, easy call. Aga mis kaarte ma vastas näen, polnudki taga, QJs oli regulari poolt nii mängitud ning 3.8k'ne pot läks ikka väljaimemisele , mul jäi 1.7k järgi, mis järgmine käsi selle sama tüübi vastu A5 AQ kadus. Sealt läks siis 5k stacki asemel 0 stackiks, kahju, aga muidu SNG'de kaardijooksu võlgnevus jätkas hästi, Q8 vs AQ tuli jälle ära. Vahepeal mõtlesin, et uskumatu kui palju neid outkicked olukordi mul ära tõmmatakse, ei uskunud, et ühel heal päeval võin ise 4-5 korda sedamoodi ära tõmmata :)

hotdonkacola sai nüüd heads upis minust 2:0 ette, sain algul ise palju nutse, aga coocal pold midagi suurt , ja minul oli kahes tähtsas kohas 2 paari, kui coolal oli kas rida või mast.

Nüüd peaks natuke cashi ka veel tegema , ehk tilgub sealt SNG'de kasumile lisaks :)

Muide, homme peab kindlasti jätkama SNG'dega kah, sest esimese bloki eest sain 353 punkti ja see on heas graafikus high orbiti tabelisse, kuid hea run peab jätkuma!

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Täna siis ületasin vist napilt NL25's suurima downswingi rekordi, ligi 6 BI'd !

57k käe jooxul varem oli olnud kaks -135$ kanti swingi, täna tuli vist mõne dollariga üle.

Aga sick sess oli ka, preflop oli valus kaardijooks, premium premium premiumi otsas, aga iga flop oli 3 way ja nii madal kui üldse oskas olla. Suuri pocketeid oli ka sitaks, aga obv üx neist oli KK vs AA, üx oli KK vs set, kus lihtsalt vastane minraises mind flush drawga flopil ja ei arvanud, et ta nii lammas on, et setiga nii teeb ja panime stackid sisse.
          Ning enamus siis võtsid 3 betiga kas mingi raise maha või siis pidin kuskil turnis jälle foldima, kus oli lihtsalt midagi peale seti ei saanud eriti vastas olla.
          Set over set oli ka, kus ühel oli parem set ja teine tõmbas turni rea.

Enne viimast kätt olin 1300 käe jooxul siis võitnud kõige suurema poti, kus võitsin 6.10$'it.

Aga jälle, kui olin juba enamus lauad kinni saanud ja ühel laual oli viimane orbiit ja esimesest positsioonist veel AA, siis tuli natuke põnevust:

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB ($24.60)
          Hero (UTG) ($25)
          UTG+1 ($29.95)
          MP1 ($10.95)
          MP2 ($15.35)
          MP3 ($25)
          CO ($23.60)
          Button ($4.90)
          SB ($25)

Preflop: Hero is UTG with A, A
          Hero bets $1, 3 folds, MP3 raises to $3, 3 folds, BB calls $2.75, Hero raises to $7.75, MP3 calls $4.75, BB calls $4.75

Flop: ($23.35) 3, 9, 7 (3 players)
          BB bets $16.85 (All-In), Hero raises to $17.25 (All-In), MP3 calls $17.25 (All-In)

Turn: ($74.70) 8 (3 players, 3 all-in)

River: ($74.70) 4 (3 players, 3 all-in)

Total pot: $74.70 | Rake: $3

Results:
          BB mucked Q, Q (one pair, Queens).
          Hero had A, A (one pair, Aces).
          MP3 mucked K, K (one pair, Kings).
          Outcome: Hero won $71.70

Tavapäraselt olexin raisenud umbes 9$ peale preflopist, kuid praegu oli suht all or nothingu isu ja jätsin 4beti natuke väixemax, kuid nagu näha, ega vahet pold, olexin võinud ka open shoveda :D

Comment

• rohelinekonn
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 3808

peaasi et huumorit on

Comment

• raidov
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2009
              • 436

Algselt postitas RudiTurbo

Set over set oli ka, kus ühel oli parem set ja teine tõmbas turni rea.
              Äkki sa seletaksid palun, kuidas see välja näeks, ma ei saa päris täpselt aru.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas raidov
                Äkki sa seletaksid palun, kuidas see välja näeks, ma ei saa päris täpselt aru.
                Sul 66, vastasel 77, kolmandal vastasel 89. Flop 673 ja turn on T. Nii vä?

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Mul oli vist 66, ühel KK, ühel 78.

flop tuli 69K rainbow, seega straighti mees bettis välja ja obv me mõlemad setimehed callisime järgi, turn on pealtnäha süütu 5 ja läxime kõik all ini ning rida hoidis. Bottom setti peaks vb isegi foldima nendes multiway pottides, aga tüübid olid vist liiga donkid, et mõelda foldile.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Readin nii hästi, et ilma HH-ta panin ka käed suht täppi.

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

bläää küll, faking sick.

Võtsin umbes 10 SNG'd lahti algul ning poole peal, kui laudu vähenes, võtsin veel mõned juurde, vb kuskil 14 oli kokku.

Ja ma olin sitaks paljudes laudades vahepeal esimese või teise koha stackiga ja jõudsin enamustes rahadesse ning kohe kui rahadesse jõudsin, siis shovefestil ei pidanud kaart ja jäin mingi enamustes laudades neljandaks ja ühe korra sain teise koha :'(

Olex kõik lauad kasvõi koha võrra kõrgemad tulnud, oleks praegu Battle of the planetsis high orbitile top10 siht ilus, aga nüüd vist keeras perse, peab ootama kuni kõik SNG'd lõppenud ja siis õigeid numbreid näeb :/

EDIT: Vaatasin siis, et eile tuli hoopis kokku ainult 12 SNG'd ning jäin neljandaks 5'l korral >:( Ex peab rahul olema, et kõik need korrad bubble ei olnud, aga samas, kui olexin rohkem riske võtnud enne bubblet ja väixe edumaa kasvatanud , siis vb olexin jäänud bubblesse ntx 3 korda, kuid ühe korra võitnud ja ühe korra teiseks ning olexin suurema kasumi teeninud.
                      Sellest järeldus siis, et peab oma bubble mängu natukene agressiivsemaks võtma, muidugi jõudsin paljudesse rahadesse suht võrdsetes seisudes ja olexin vabalt ka sedasi võita võinud, kuid variatsioon tuli peale. Aga suurem stack kindlasti aitaks variatsiooni vastu.

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Valus pepuvärk cashis olen +2BI pärast kuskil 3.5k kätt, kuid 4BI alla EV tra!

Ja floppasin 89T flopiga seti 88'ga ja foldisin turnis, sest ei osanud vastast panna mingi käe peale, mis nii julgelt mängib. Aga tüübil oli JJ, no tra, never fold a set!!

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Ajaliselt maratonist kauem ei mänginud, kuid kätearvu järgi arvestades tuli rekordpikkusega sess :P
                          Suutsin 7k käeni välja pingutada, kuskil 3.4k peal siis oli väikene paus, kus jätsin ühe mahlase laua tiksuma, aga peagi avasin kohe uuesti kõik lauad :)

Sick , kuidas keskkööl on näha, kuda lauad muutuvad , vahepeal olid ikka täiesti haiged tegelased laudades. See on umbes see hetk, kui ameeriklased õuest tuppa ronivad, siis on laudades ikka täielike kapsapäid :)

Vahepeal keset upswingi tiltasin ka, viskas üle see võitmine ja tegin mõned haiged callid ning ühe bluffi :D

Kokku läx siis 615 minutit!

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Nädala pean siis lõppenuks pmst iga esmaspäev kell 12 päeval, just lõpetasin väixe hommikuse sessi ja nüüd kooli minek, seega rohkem ei mängi viimase 5h jooxul :P

Nädala sees siis juhtus endiselt igasuguseid asju, mis juba eelmine nädal toimusid , kuid nädalalõpus siis olid laudades lihtsalt nii donkamendid, et ei saanud aru, kas vastased on ahvid, kes niisama arvutiga nuppe vajutavad või inimesed, kes kaarte mängivad.

Seega õnnestus ligi -100$ pealt end ligi +200$ kasumi peale sõuda ning lisaks tulid Svenzalt rahad tagasi ning nüüdseks on Bankroll jõudnud enneolematu 2000$'ni ning see oligi mu soov pmst :]

Tunnen, et ka mäng areneb iga päevaga ning suuri vigu teen aina vähem, sest põhivead, mis korduma kipuvad hakkavad nüüd juba pähe kuluma ja õnnestub neid vältida, kui on taas hetk teha sarnane otsus. Nädala lõpust ka näha, et Showdown winnings jookseb kenasti üles ning nonSD's on mõned suuremad hüpped, see tähendab, et foldimasin on ka jälle kenasti tööle saadud.

Selle nädala eesmärgiks siis koguda veel nii palju kasumit NL25'st kui võimalik ning siis nädala lõpus , kui algab taas donkfest võtta oma viimane faking shot NL50 full ringis mingisuguse stop/lossiga.

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Jõudsin juba siis NL50't proovida ning nagu ikka, kohe jõhkralt miinusesse, jõudsin umbes 1000 kätt mängida ja käisin juba -220$ ära, lõpus sain tagasi -180$ peale.

Nüüd tuli siis kaotus ära Fortunele pokkeriprod.com heads upis ning lähen siis laudadesse tagasi. Ausalt öeldes olen praegu valmis mängima kuni hommikuni, kuid ma ei tea, mis saab kui mingi -300$ peaks mingil hetkel tulema, päris perse ei taha ka jälle kukkuda, NL25's kuukasum oli seni +550$.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Tra, no mida vitttu . Saan kaks korda järjest poolestackiste käest KK vs AA.
                                Siis 150bb deep, saan AA'ga 3beti 200 bb deepilt, flopis on Kxx. Checkib mulle kaks tänavat, checkin järgi, riveris betib ja callin ning ongi KK.
                                3Betitud potis obv hitib 88 seti mu AA vastu.
                                Fish hitib turnis kolmiku oma top paariga minu AA vastu.
                                Flopin TOP2 AJ'iga monotone boardil, lükkan poolestackise venna all ini, tüübil polnud flush drawdki, ikka hitib oma parema teise paari.

Ma ei tea mis kepp on, nonSD langeb ka nii räigelt, lõpus hakkasin lihtsalt igaltpoolt potte maha võtma, kus vähegi nõrkust nägin ja Cbettisin ligi poti, suutsin enamvähem evenis hoida selle nonSD.

Putsis, terve kuu olen NL25 grindinud, nüüd üx shot NL50 ja jälle faking pool kuu kasumit läinud, täiesti putsis ma ütlen nahhui!

Triobeti NL50's läx mul niimoodi, sel ajal teadsin krdi poole vähem cashi mängimisest

Pokerstarsi NL25 lifetime

Pokerstarsi NL50 lifetime

Comment

Working...