[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • K2snakas
    Pokkerihai
    • Feb 2009
    • 2388

Re: Rudi Kütuseraha Grindimas[NL25 FR]

Algselt postitas zyxxx Vaata postitust
    Sünge pill, mis mootoriga on?
    Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
    Must nahksisu, 530d , 2001/12 :)

...

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Bmwd on ägedad, kahju et nende sillajupid on 4x kallimad kui teistel markidel üldjuhul :D Mul alumine õõtshoob l2bi .. saan kindlustsuse surada, 2.8k tükk .. Aga noh mis sa ikka nurised kui sõita on mugav :D

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Uni oli ja ei hakanud mängima ning läxin kell 2 öösel magama. Mingil põhjusel siiski kell 7 hommikul juba luugid lahti ja uneisu ära, ega's midagi, tuleb NL100 minna!

Alguses oli ikka täica pael mis toimus juba, floppasin sette ja asju, aga iga turn ja river, WORST FCKING POSSIBLE CARD, no camoon. Regularid raiped reraisid ka igat floppi rsk, mõtsin juba, et fucked up asi. Ühes käes floppasin Q8'ga BB pealt tasuta maja, vastasel Ace high flush draw, vaatasin Stovest , et olin 99.3% ees sellel flopil, AGA EI ÕNNESTUNUD SEDA KÄTT VÕITA, SICK!

Lõpux läxid tüütud regularid magama ära ja jäid mingid oinad ja fishid ja asi pöördus õigesse suunda :)

NL100 on igatahes addicting, grindisin hommiku seitsmest praeguseni siis!
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

LOOTUST ON!

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Note: istun laudadesse siis kui tüütud regularid tuttu lähevad.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Proovisin praegu päevasel ajal NL50 6maxi, algul oli sama mis eile, tõmmasin kohe auku ja lootusekiirt ei paistnud kusagilt, 1200 käe jooxul polnud AA tulnud, KK, QQ, JJ olid kuskil 0.17% tihedusega tulnud, päris sick.

Olin juba 4.5BI augus, aga teadsin, et kunagi peavad need suured paarid tulema hakkama ja jäktasin ning vaikselt hakkas kaardijooks pöörduma ning laudade sõelumisega olid ülikõvad lauad jäänud kah, madalaim AVG VPIP% oli 22% ja 10 lauda olid vist lahti ning 4.5BI'sest august saigi +4BI kõrgune mägi

6maxis fishe ikka jalaga segada vist igal ajal, tuleb lihtsalt natuke sõeluda ning peagi on vähemalt 8 lauda olemas, kus lausa reloadivad fishid ja 6max nii addicting, et nad ei lähe sealt kuskile

Mäletan iseenda fishi aegadest ka, et 6maxi lauast oli raskem lahkuda kui FR lauast, FR nii aeglane ja igav, mõtled, et lahkud, siis lahkudki, aga 6maxis istud ja mõtled, ok 1 käsi veel, aga enne kui jõuad lahkuda on juba uus käsi alanud ja mõtled, NO ÜX VEEL jne ;D

Comment

• seep
              Grinder
              • Dec 2009
              • 698

Rudi ja siis tuleb kogematta BB sulle ja siis sa ju ometigi ei saa lahkuda ja siis kohe SB kuna see oleks ju raha tuulde viskamine ja siis BU ja CO:D 6max on saatanast!

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Johhembuhhen

flush flush flush flush flush

4 broadway setti flushiti ära täna + 1 top 2 ja üx 88'te set.

Sitax olexin võinud säästa ka, aga ma bettisin nii palju, et ei saa flushi peale panna ja valuebet committisin enamus riverid ära ka. Ptsi rsk, ei teagi, kas mängisin need riverid sitasti või standard. Samas KK, QQ, AA setid, enamus 3Bet potid ka, no ei pane ju neid lambaid flushi peale ja ei tohi karta, tuleb valuet võtta !

Samas ainult -280$ sellise hunniku flushimiste vastu, 189$ pot oli veel ka, kus QQ riverdas 222 setile ära, seega suht win sess vist siiski !

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Krdi gay trap oli, nägin kätt, kus NL100 enimvõitnud regular jrockhaf 3bettis fishi, ma foldisin Buttonilt JJ ära ja jäin huviga siis kätt jälgima. Flop oli J34 ja jrockhaf maxis mingi 4 way 3Bet potis fishi 34s kinni oma KK, ghhhh, mix ma flopile ei võind minna.

Järgmine käsi siis jrockhaf isob seda sama fishi , mul QQ, panen 3Beti ja jrockhaf 4Bet shoveb, PFFFFFFFFF. Nähes kõike seda , et Tal oli just eelmine käsi KK, mul JJ ning, et Ta kaotas suure poti ja võis tilt olla, mul nüüd QQ, kuidas ma panen Ta nüüd millegi muu kui AK peale????
                  obv shoves Ta oma KK probably just mõeldes, et ma sedasi võin mõelda.

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Pole küll rekordsuurusega pot, kuid kuna võitsin 3 mehe stackid, siis tuli ikkagi pot, kus ühe käega kõige suurema profiti teenisin!

Pole just kõige ilusam käsi vist, kuid SB ja BB olid MEGAFISHID , UTG oli reg. Preflop siis vaatasin, et sellisest varajasest positsioonist jääb mulle isegi positsioon postflop ja ulme oddsid, seega läxin nende fishude vastu flopile ning flopil siis oli mul vist mingi 86$ callida 246$ potti ja kindel värk, et see viimane fishu paneb ka oma viimase raha sisse. Ma väga täpne equity matemaatik ei ole, aga teadsin, et isegi seti vastu on mul sellises potis suht hea seis, seega pidin callima ja TULI ÄRA :D

PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

CO ($109.40)
                    Button ($100)
                    SB ($110.45)
                    BB ($74.20)
                    UTG ($101)
                    MP1 ($119.10)
                    Hero (MP2) ($100)

Preflop: Hero is MP2 with K, Q
                    UTG bets $3, 1 fold, Hero calls $3, 2 folds, SB raises to $14, BB calls $13, UTG calls $11, Hero calls $11

Flop: ($56) 8, 7, 2 (4 players)
                    SB bets $49, BB raises to $60.20 (All-In), UTG raises to $87 (All-In), Hero calls $86 (All-In), SB calls $38

Turn: ($376.20) 3 (4 players, 3 all-in)

River: ($376.20) K (4 players, 3 all-in)

Total pot: $376.20 | Rake: $3

Results:
                    SB had J, J (one pair, Jacks).
                    BB mucked 9, J (high card, King).
                    UTG had 2, 2 (three of a kind, twos).
                    Hero had K, Q (flush, King high).
                    Outcome: UTG won $2, Hero won $371.20

Muidu olen NL100 juba suht break-even minimaalselt võitnud tükk aega, vigu olen siiski teinud, natuke probably taas õppinud ning run ei tundu tegelikult kõige parem, seega loodan, et kuu teisel poolel suudan siiski arvestatava kasumi tekitada ja loodetavasti parema kasumi laudadest, kuid seda NL25 olex suutnud.
                    Last edited by RudiTurbo; 16.03.10, 15:50.

Comment

• raunsz
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1492

Re: Rudi Kütuseraha Grindimas[NL100 FR]

Päris korralik benaraha tuli siit. mis see J9 tegi irw :D

Comment

• Owner85
                        Klubi Liige
                        • Aug 2009
                        • 2146

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
                        Päris korralik benaraha tuli siit. mis see J9 tegi irw :D
                        Siuksed vennad Rudi autole ju kütet ostavadki regulaarselt :P

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

I'm in The Zone

[YOUTUBE]bb11Zsw4KHw[/YOUTUBE]

Comment

• rohelinekonn
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 3808

Pika sessi lasid lõpuks eile? Ja kuidas läks? Kui pikad pausid sul vahepeal toimuvad?
                            Mõtlesin ise et rokin kah hommikuni suga laudades aga miski neljapaiku kippus uni silma ja läksin magama ära.

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Polnud eile nii väga pikk sess, suht standard. Hakkasin vist kella 2 aeg mängima, kuskil kell 4:45 sain korra lauad kinni ja närisin midagi ja niisama olin pool tundi, siis lasin edasi kuskil 5:15 kuni kaheksani.
                              Mul on kohe kohe 100h täis saamas see kuu :)

Eile lõpus tuli üle pika aja natuke halvem run ning jooxin ka alla EV. +350$ pealt sai kukutud lõpuks +150$ peale, aga õhtu siiski kasumis, peab rahule jääma. Mul niigi suur downswingi hirm praegu, nii kena jooks olnud juba ligi 20k kätt. Peab julgust olema, et laudadesse istuda :D

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

panin sind oma msni kui tahad võta vastu :)

Comment

Working...