Kui motivatsioon täiesti otsa saab, siis ma liiguks limiidis alla niipalju, et seal pole võimalik kaotada ($7 HT-d?). Raha seal küll sittagi ei teeni, aga kui peale esimest 1000 mängu saad hea tundega $15 tasemele liikuda ja v.o. seal peale 1000 mängu uuesti ülespoole minna, siis tuleb vähemalt võitva mängija tunne tagasi, tuju ja motivatsioon paranevad. Sest tegelikult sul ju oskuste taha ei jää midagi.
Kui ma lähen 7 hyperitesse, kas ma siis võidan 100% ajast AA-ga ja premium vs premium olukordi ka pole või kui on siis võidan koguaeg?
obv kaotad vähem, aga mitte kaotada pole võiamlik.
Imestan, et tolmuahvi postitust sai kuidagi valesti mõista üldse. Igatahes, Cashmer, ta pidas silmas variatsioonivabamat võitvat pokkerit, kuna sealsel tasemel on fishe oluliselt rohkem ning eeldatav ROI seetõttu kõrgem.
Targemad ja kogenumad räägivad, et kui õppida intensiivselt, siis ei pruugi kohe soovitud effekti olla. Hoopis vastupidi, mäng on ebakindel ja tulemused kesised. Mõne aja pärast kui õpitu on kinnistunud läbi mängimise, oled parem kui kunagi varem,
Kui ma lähen 7 hyperitesse, kas ma siis võidan 100% ajast AA-ga ja premium vs premium olukordi ka pole või kui on siis võidan koguaeg?
obv kaotad vähem, aga mitte kaotada pole võiamlik.
Cashmer, wtf sul viga on, et igal pool käid iroonitsemas, kiibitsemas ja kritiseerimas? Ise oled oma postituste ja kommentaaridega rahul ja pead neid kasulikuks lugemiseks? Kui sul muidu tunnustust ja tähelepanu on vaja, siis tule järgmisele kokkutulekule - ma toon kimbu lilli ja pudeli vahuveini või midagi.
Cashmer, wtf sul viga on, et igal pool käid iroonitsemas, kiibitsemas ja kritiseerimas? Ise oled oma postituste ja kommentaaridega rahul ja pead neid kasulikuks lugemiseks? Kui sul muidu tunnustust ja tähelepanu on vaja, siis tule järgmisele kokkutulekule - ma toon kimbu lilli ja pudeli vahuveini või midagi.
Targemad ja kogenumad räägivad, et kui õppida intensiivselt, siis ei pruugi kohe soovitud effekti olla. Hoopis vastupidi, mäng on ebakindel ja tulemused kesised. Mõne aja pärast kui õpitu on kinnistunud läbi mängimise, oled parem kui kunagi varem,
Olen proovind aga aind NL50, ja see ei tasund ära sest rake nii high vb ei osand ka toda varianti.
Aga kõrgemal NL200+ võib päris kasumlik olla. Fishidele ka vist meeldib.
Arvesta sellega et su edge on seal väike ja mingit väga suurt winrate raske saada, samas rake geneb kõvasti - variatsioon võib ka kõrge olla.
Comment