Miks PT4 kasuks otsustasid? HEMi jaoks ei ole mingeid häid HUDe hyperite jaoks?
HEMi kasutades soovitaks awehud v2. PT4 ja coffehudi proovin sellep. et olen kõrgemal mängivate indiviidide käest häid sõnu kuulnud selle kohta.
Üks häda on jälle juures. Peale formati tegemist ei saa HEMi enam korralikult tööle. EV ning winningsite jooned ei näita õieti, see kuu näitab -84k$ kellelgi sama jama olnud või teab kuidas fixida võiks hädast välja aidata :)
paned käsitsi sisse võidetud turnade prized . shifti ja CTRL-iga saad mitmeid korraga aktiivseks teha ning siis paned ntks 100 HT HUSNG puhul 196.24 võidusummaks ( 60 puhul kui õigesti mäletan 117.48). Kaotatud turnade EV õige.
Mul oli sama jama, sain korda kui:
Pokerstarsis Options, Tournament Summary Options, Save my tournament summaries linnuke ette
HEM2s oli vaja veel Pokerstarsi ja HEMi ajad adjustida, Active session- Hand importing- Time adjustment ja Auto Detect.
Ja sealt veel vaata, et see HEM impordiks neid Tournament Summarisi kuhu sa nad salvestad.
Mul sai nii korda ja neid mänge mida ta valesti võttis ei suuda mitte kuidagi õigeks saada. Nende asemele tulid mingid corrupt failid
Mul oli sama jama, sain korda kui:
Pokerstarsis Options, Tournament Summary Options, Save my tournament summaries linnuke ette
HEM2s oli vaja veel Pokerstarsi ja HEMi ajad adjustida, Active session- Hand importing- Time adjustment ja Auto Detect.
Ja sealt veel vaata, et see HEM impordiks neid Tournament Summarisi kuhu sa nad salvestad.
Mul sai nii korda ja neid mänge mida ta valesti võttis ei suuda mitte kuidagi õigeks saada. Nende asemele tulid mingid corrupt failid
Comment