aiai, just liigutasin hiire ekraani paremasse alla nurka ja üles popsas 30 september, see on kuu viimane päev, see tähendab et tuleb lauad avada ja goldstar koju tuua
Re: Kelluulu :: $7 6max turbo ja meeleheitlik katse jõuda $15
kuldsed pagunid peal. naisi sellega ei saa, aga mõned lisa FPPd kindlasti saab.
järgmine peatus maksimum 2 nädalaga PlatinumStar ja detsembriks supernova!
thank you! supernovast puudu on a ton ja selle saavutamine on kindlasti challenge. Aga ma olen pokkerimängija ja ma peaksingi keskenduma pokkerile eks?
kalkulatsioonid on tehtud ja supernova saavutamine selle aasta lõpuks vajab väikest mõistlikku pingutust :) loomulikult võib asi feilida ka
Mängin $15 6max turbosid nüüd. Mängud on väga head, täis erinevaid sõltlaseid ja randosid, aga korralikku tulemust veel kirja saanud ei ole. VPPsid tuleb hoolega neis ja see lihtsustab minu supernova jahti.
Nüüd on plaan hakata jooksma nagu laavapall ja rolli kindlustada, et ei peaks sellest limiidist never alla liikuma. See tundub juba väga aus limiit mida treida.
"Steve Jobs tahab ümber leiutada WCd. Seda hakataks kutsuma iCrapiks ja seal on kaamera ka sees"
õnnestus mängida esimene tulemuslikum 3h sessioon. VPPsi suudan ka siin 1k päevas välja mängida.
väike energia sisse (loe: sült, leib ja redbull) ja edasi.
Comment