[30$ HTHUSNG] One does not simply walk into Mordor.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • simenkon
    Grinder
    • Dec 2011
    • 525

Re: One does not simply walk into Mordor

Tõstis ainult mingi 25% kätest, oleks ilmselt ka shove olnud üsna +EV, ilmselt suht close kas nonAI või AI..igatahes, olin miljon üks protsenti kindel, et tal pole 3x käes, aga 7sed ei peatu üllatamast. Turni üle ei kurda muidu.

PokerStars No-Limit Hold'em, 7 Tournament, 15/30 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t540)
    SB (t460)

Hero's M: 12.00

Preflop: Hero is BB with Q, Q
    SB bets t60, Hero raises to t140, SB calls t80

Flop: (t280) 3, 3, 8 (2 players)
    Hero bets t90, SB raises to t180, Hero raises to t400 (All-In), SB calls t140 (All-In)

Turn: (t920) Q (2 players, 2 all-in)

River: (t920) A (2 players, 2 all-in)

Total pot: t920

Results:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• simenkon
      Grinder
      • Dec 2011
      • 525

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
      Vaadates suhtumist ja kasvõi hommikust ülestõusmise kellaaega, siis ma imestaks, kui sa järgmise aasta alguseks $10k+ kuusid ei näitaks. Kui ma ise HT-sid elukutselisena laseks $100+ tasemel, siis värbaks sellise suhtumisega tegelase endale õpilaseks kiirelt. Võitma peaks sellest mõlemad. Edu igal juhul.
      Kast õllet sulle kui järgmise aasta alguseks 10K kuu ära tuleb.

Comment

• simenkon
        Grinder
        • Dec 2011
        • 525

Talk about fold equity. Täielik agro vastane, kuigi natuke liiga happylt callisin maha, see riveri Q suurendas üsna palju tõenäosust, et tal on midagi paremat kui mul.

PokerStars No-Limit Hold'em, 7 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB (t560)
        Hero (BB) (t440)

Hero's M: 14.67

Preflop: Hero is BB with 7, 8
        SB bets t50, Hero calls t30

Flop: (t100) 7, A, K (2 players)
        Hero checks, SB bets t50, Hero calls t50

Turn: (t200) 6 (2 players)
        Hero checks, SB bets t100, Hero calls t100

River: (t400) Q (2 players)
        Hero checks, SB bets t200, Hero raises to t240 (All-In), 1 fold

Total pot: t800

Results:

Comment

• Mr_Kenny
          Vana Tegija
          • Jun 2011
          • 1357

Ma foldin turni.

Comment

• simenkon
            Grinder
            • Dec 2011
            • 525

Eks ta õige oleks olnud, vb oleks parem liin olnud chkr floppi ja nii vastu mängida talle, kuigi pole ka parim flop chkr-ks. 75 mängu tehtud, varsti update.

Comment

• Mr_Kenny
              Vana Tegija
              • Jun 2011
              • 1357

Algselt postitas simenkon Vaata postitust
              Eks ta õige oleks olnud, vb oleks parem liin olnud chkr floppi ja nii vastu mängida talle, kuigi pole ka parim flop chkr-ks. 75 mängu tehtud, varsti update.
              c/r ei meeldi ka:P

Comment

• simenkon
                Grinder
                • Dec 2011
                • 525

Üsna kusine board on jah, aga ma olin nii carddead ja üsna frustreeritud juba, siis natuke spewisin:D. Ei saa lubada sellist jama.

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Ma ei saa sellest flopi c-r mõttest üldse aru. Bluffiks või for value? Kui tõstame t50 to t120 ja vastane shoveb, mis siis?

Ma calliks flopi ja foldiks turni. Vahel foldin flopis juba kui tean, et vastane mõtleb ja näeb, et ma ei saa AK7 flopil 3barrelit callida, sest mu ranges pole ühtegi A ja K on pigem harva. Sellised panevad teise ja kolmanda barreli nii value beti kui bluffina ja ma ei usu, et ma oskaks seal kasumlikult vastu mängida turn-river.

Ja lisaks: See lõpus shove veel made handiga on ka bad. Ta callib seal 88 jms maha ja foldib airi. 22-66 peaks ta preflop shovema, seega neilt valuet ei saa. Seega pakud talle made handi korral lisaks t40 ehk 12.5% oma algstackist.

Comment

• simenkon
                    Grinder
                    • Dec 2011
                    • 525

As played on spew, turnis oleks tulnud alla anda ja veel lisaks see t40, mitte mingit fold equityt enam pole (põhimõtteliselt) ja 3 barrelit callida sellisel boardil, hoolimata, et ta on agro ja pole kordagi talle vastu hakanud veel, ikkagi ei saa. Teine variant oleks sort of semi-bluffida oma btm pairiga flopis, nagu ütlesin, ma polnud kordagi talle vastanud veel millegagi, seega saaks rõhuda oma image'ile. Miks ma pooldan veel flopi chkr, on sellepärast et ta oli nii loose cannon, et suure tõenäosusega oleks saanud juba flopis öelda, et sellisel boardil ta laseb need 3 barrelit eniveis ja oma btm pairiga ei saa 3 tänavat maha callida. Muidu teil on õigus, kaasfoorumlased:).

Comment

• simenkon
                      Grinder
                      • Dec 2011
                      • 525

Järjekordne haige päev. Kõik algas ilusasti, 75 mängu oli tehtud, tundsin et mängin väga normaalselt ja ehk olen isegi uuesti mängurütmi saanud. EV joont polnud vaadanud, tunne oli hea. Mingi 15 BI plussis. Loomulikult viimase 25 mänguga läheb alati kõik nii õliseks ära kui üldse saab. Kõik vennad ehitasid mingeid hiina müüre oma top rangega mulle ette, kaotasin mingi 10 mängu järjest ja 20st mängust umbes 16. Takkatipuks 90 mängu peal, pärast seda downerit, vaatasin veel graafikut, EV joon taidles ka mingi mõttetu 4 BI peal, olin rõvedalt üle EV jooksnud, mitte hoopis nii hästi mänginud, kui arvasin ja siis tõmbas moti nii maha jälle, et ei suutnud üldse enam mängida. Mind häirib kõige rohkem maailmas üle EV jooksmine, kui EV joon seisab paigal või liigub alla. Kui EV ka liigub normaalselt üles ja siis jooksed natuke üle, ei ole hullu. Aga sita mänguga võidetud raha on masendav, sest siis lihtsalt oled selle luckinud ja sama hästi võid teleka ette istuda ja bingo lotot mängida ja ei saa mingit tagasisidet selle kohta, kas oskad üldse mängida või mitte. Peab võibolla homme maha istuma ja päev otsa videosid vaatama ja võibolla pokertrackeris enda mängu analüüsima. Okei, tagantjärgi nüüd kui rahulikum olen...siis kui 75 mänguga EV joon oli 7 BI peal, siis see on üsna normaalne ja ei maksa põdeda nii hullult selle pärast. Ju vist pärast pärast seda 15ste shottimist lihtsalt enda rahustamiseks on vaja mingit tõestust, et ma oskan ikkagi mängida, sellest ka kogu see ängistus.

Kui frustratsiooni saaks sõnadesse panna, siis ilmselt nii.

täna

kuu
                      Last edited by simenkon; 16.08.12, 17:19.

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Ise vaatasin EV joont viimati 2 kuud tagasi, täitsa hästi saab ilma selleta. Tekitas ainult lisapingeid.

Comment

• simenkon
                          Grinder
                          • Dec 2011
                          • 525

How does one do that?
                          Last edited by simenkon; 16.08.12, 19:23.

Comment

• Mr_Kenny
                            Vana Tegija
                            • Jun 2011
                            • 1357

Ma tsekin ka päevas 100x :( Tho mul ei mõjuta mindseti enam vahet pole kaotan/võidan. Mingi aeg sain hakkama vaatamata aga lõpuks sai ikka uudishimu võitu.

Comment

• HerrJanks
                              Pokkerihai
                              • Jul 2011
                              • 3769

pohhui see ev, rohkem enesekindlust...

Comment

• simenkon
                                Grinder
                                • Dec 2011
                                • 525

Tegelikult olin enda mänguga rahul täna, tegin otsuseid enda jaoks põhjendatult ja ei klõpsinud suvaliselt nuppe, lihtsalt lasin end sellest rõvedast lõpust natuke heidutada. Homme ärkan hiljemalt 7, tahaks korraliku pika päeva teha. Teen hommikul kohe ühe jooksu ja ujumise ka, äratab korralikult üles. Ööd!

Comment

Working...