[30$ HTHUSNG] One does not simply walk into Mordor.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sm112
    Grinder
    • Jun 2009
    • 776

Re: One does not simply walk into Mordor

Ilmselgelt oled tiltis ja ei soovita nii mängida, eriti kuna toonist on näha, et hetkel BRM-is enam ei hooli. Postitad biite selle asemel, et nõu küsida ja kurdad EV üle selle asemel et rõõmustada, et nupud ees olles sisse said. Isiklikult olen läbi elanud kuni 50BI swinge ühe päevaga, nii et sul on veel palju kogeda ja mindsetti treenida.

Comment

• Jeebus
      määäääää
      • Jun 2012
      • 1409

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
      Mingit 100 BI BR-i hoida $7 HT-de jaoks on selge overkill imo.
      Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
      nõus tolmuahviga.
      selliste soovitustega on OP varsti 3$-s tagasi, põhieesmärk peaks ju olema pikaajalist bankrolli kasvu soodustada.

tõsi on see, et "optimaalne" > [(1+((1/BE%)-1)*OBI)^WIN%*(1-OBI)^(1-WIN%)-1] (tuleb kasutada excel solverit, maximize formula by changing OBI cell) < brm on 51,5% winrate puhul 50 BI, kuid selle peamine probleem on ajafaktori mittearvestamine, mis pole inimlik.
      taolist brm-i jälgides võid kindel olla, et isegi alla liikudes koged sa millalgi 80-90% bankrolli kaotust ...
      imo tark tegu on jagade OBI tulemus kusagil 4-ga, mida soovitaksin natuke riskialtima elukutselise brm-iks, OBI/5 või OBI/6 ja magad nagu lapsuke
      praegusel hetkel väiksemates limiitides võiks piiriks olla OBI/2 shottimine aga imo juba see on liiga gamble.

tl:dr > ära alla 100 BI shotte võtta, usu mind, pikas perspektiivis jõuad nii kaugemale
      Last edited by Jeebus; 13.08.12, 13:26.

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Võta väike break $15 tasemelt. Mitte, et muu muutuks, aga muidu läheb lihtsalt mängutuju pikemaks ära. Kui total loss väga suureks läheb, siis kulub ka pikemalt, et $7 HT-des tagasi grindida ja tekib mingi tõrge minna uuesti $15 laksima.

Kui see lohutab, siis mul on $15 ja $30 ROI vahe ca. 10%, total ca. 3000 turniiri. Ehk kõik $15 teenitu läheb kenasti $30 auku. Tasemevahet väga ei ole vist, setupid, halb jooks ja enda kindluse puudumine kõrgemal ei lase lihtsalt sama mängu näidata.

Comment

• simenkon
          Grinder
          • Dec 2011
          • 525

Tänud kõikidele! Ma hetkel vist teen ikkagi 15seid edasi, kuniks BR on 100 BI 7ste jaoks, kui peaks veel swing jätkuma. Kui sinnani jõuan, siis ainult metsik volüüm 7stes ja uued shotid kui BR on 80-90 BI 15 jaoks. Ei ole hetkel tiltis, ma olen üsna rahulik, biite postitan, et teil midagi vaadata ikka oleks siit päevikust:).

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
            selliste soovitustega on OP varsti 3$-s tagasi, põhieesmärk peaks ju olema pikaajalist bankrolli kasvu soodustada.

tõsi on see, et "optimaalne" > [(1+((1/BE%)-1)*OBI)^WIN%*(1-OBI)^(1-WIN%)-1] (tuleb kasutada excel solverit, maximize formula by changing OBI cell) < brm on 51,5% winrate puhul 50 BI, kuid selle peamine probleem on ajafaktori mittearvestamine, mis pole inimlik.
            taolist brm-i jälgides võid kindel olla, et isegi alla liikudes koged sa millalgi 80-90% bankrolli kaotust ...
            imo tark tegu on jagade OBI tulemus kusagil 4-ga, mida soovitaksin natuke riskialtima elukutselise brm-iks, OBI/5 või OBI/6 ja magad nagu lapsuke
            praegusel hetkel väiksemates limiitides võiks piiriks olla OBI/2 shottimine aga imo juba see on liiga gamble.

tl:dr > ära alla 100 BI shotte võtta, usu mind, pikas perspektiivis jõuad nii kaugemale
            Mu max downswing $15 tasemel on 2k+ turna peale olnud 20.4 BI. See pole küll väga suur sample, aga norm winratega mängija puhul ka mitte mingi anomaalne heater. Kui ma oleks su BRM-i järginud, siis oleks ma olnud 5x overrolled at all times.

Ma jään jätkuvalt enda juurde, et kõrgemal shoti võtmiseks võib selle suurus olla ka 1 BI. Kui võidad, mängid veel ja vastasel juhul teenid allpool raha tagasi ja proovid uuesti.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust

kuni oskad alla liikuda, on kõik ok.
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Mr_Kenny
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1357

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                Mu max downswing $15 tasemel on 2k+ turna peale olnud 20.4 BI. See pole küll väga suur sample, aga norm winratega mängija puhul ka mitte mingi anomaalne heater. Kui ma oleks su BRM-i järginud, siis oleks ma olnud 5x overrolled at all times.

Ma jään jätkuvalt enda juurde, et kõrgemal shoti võtmiseks võib selle suurus olla ka 1 BI. Kui võidad, mängid veel ja vastasel juhul teenid allpool raha tagasi ja proovid uuesti.
                mbn running like god :)

Comment

• simenkon
                  Grinder
                  • Dec 2011
                  • 525

Tõmbasin 15stele joone alla, kaotasin 1/3 oma rollist, nüüd uuesti buildup. Pole veel ära otsustanud, kas hakata agressiivsemalt shotte võtma, näiteks kui 7stes 15ste jaoks 10 BI juurde grindin, siis võtan selle 10 BI shoti ja kui kaotan, grindin uuesti tagasi...või siis põksuda 7stes kuniks korralik arv BI-sid 15ste jaoks olemas. Mõtlen väheke selle üle, mõlemad alternatiivid tunduvad ahvatlevad ja mõeldavad...nagu mingit pensionisammast valiks endale. Hetkel on mindset üsna normaalne, tänane ja eilne kogemus olid üsna karastavad ja kainestavad, et päris nii lilleline see hyperite maailm ka pole. Kuigi mõned foorumlased väidavad, et 15stel ja 7stel vahet pole, siis ma tundsin, et vastased on siiski ikka agressiivsemad ja võitlevad pottide pärast rohkem. Imelikul kombel on väga populaarne floppide donkamine, või siis lihtsalt sattusid mulle sellised vastased. Kindlasti muutis see mind tugevamaks ja üritan kogemusest midagi õppida. Tänud kõigile, kes on viitsinud mu mindsetti toetada ja siin teemas sõna võtnud. Mulle isegi mõnes mõttes meeldib see situatsioon, kuhu ma nüüd sattunud olen, kuna mulle meeldivad väljakutsed ja üldiselt raskuste ületamine. Nüüd kõva trenn peale ja edasi. Pain is weakness leaving the body, hoorah motherfuckers.

täna
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

mõlemad

Comment

• sm112
                    Grinder
                    • Jun 2009
                    • 776

Shottimine oleneb su edgest. Mida suurem see on, seda agressiivsema BRM-iga võib shotte võtta. Kui 7-stes on EV roi 5%+, siis ei näe põhjust miks mitte 750 pealt juba 15-seid shottida 5BI-ga. HEM-i ei taha muretseda? :) Selle PT3 graphi pealt ei saa õiget pilti, mis tegelik EV roi on ja kuidas liigub..

Comment

• simenkon
                      Grinder
                      • Dec 2011
                      • 525

Selle kuu 7ste ev roi on mingi 4 kanti..ilma selle kuu alguse BE jooksuta 700 mängu peale ev roi 6,5...lifetime 7sed kuskil 2,5 ev roi..aga eelmine kuu mängisin veel üsna halvasti ja olin suht algaja.

Comment

• simenkon
                        Grinder
                        • Dec 2011
                        • 525

Hommikujooks ja ujumine tehtud, alustan tänast grindi. Vaatasin alustuseks ühe mersenneary video ka ära. Otsustasin, et ilmselt hakkan 10 BI shotte võtma, kui nüüd 7stes 20 BI juurde teen, siis võtan 15stes uuesti shoti.

Comment

• simenkon
                          Grinder
                          • Dec 2011
                          • 525

Stations gonna station. Muidu oleks os, aga talle meeldis 3bjammida.

PokerStars No-Limit Hold'em, 7 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB (t700)
                          Hero (SB) (t300)

Hero's M: 10.00

Preflop: Hero is SB with A, 3
                          Hero bets t40, BB calls t20

Flop: (t80) K, 8, 8 (2 players)
                          BB checks, Hero bets t30, BB calls t30

Turn: (t140) 2 (2 players)
                          BB checks, Hero bets t80, BB calls t80

River: (t300) 8 (2 players)
                          BB checks, Hero bets t150 (All-In), BB calls t150

Total pot: t600

Results:

Comment

• simenkon
                            Grinder
                            • Dec 2011
                            • 525

Oleks pidanud ehk shovema flopi, paljud potid oleks ilmselt kaasa tulnud, any Ax, kuna ta 3xis...ja ta pani 80/120 cbeti ka veel. Arvan, et decent potiga oleks ta turni shovenud. Selliste 4 mastikat lauas-olukorrad saab lahendada minuarust puhtmatemaatiliselt, et kui tihti on võimalus, et vastasel saab poti käes olla. 1/4 pakist on potid, seega 1/4 võimalus, et tal on üks poti. 1/16 võimalus, et tal on kaks potit. Riveris card removali tõttu, kuna 4 potit on lauas, väheneb veelgi võimalus, et tal üldse poti käes on. Riveris shovedes saan pot oddsiks 32%, mis on well over vajaliku equity, mis meil antud käes on, et oleks +EV. Ma arvan, et mu arutelu peaks olema solid...miks ma seda räägin üldse on sellepärast, et vahepeal mul oli alati mingi hull tankimine sellistes olukordades, kus lauas on 4 masti ja siis mingi check-call olukord tekib või midagi sarnast. Andke tuld, kes arvavad, et jama ajan. Kui nüüd mõelda, siis selle teooria kohaselt oleks veel paremad oddsid saanud, kui oleks mingi poole potise beti pannud. Sellisel juhul oleks veel paljud Ax ka ehk ära kontrollinud, kuigi Ax not very likely, sest oleks ilmselt flopis shovenud.

PokerStars No-Limit Hold'em, 7 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t510)
                            SB (t490)

Hero's M: 17.00

Preflop: Hero is BB with A, 5
                            SB bets t60, Hero calls t40

Flop: (t120) A, Q, 5 (2 players)
                            Hero checks, SB bets t80, Hero raises to t200, SB calls t120

Turn: (t520) 10 (2 players)
                            Hero checks, SB checks

River: (t520) 4 (2 players)
                            Hero bets t250 (All-In), 1 fold

Total pot: t520

Results:

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

a3s oleks parem olnud ikkagi openshoveda. ja flopi c/shove oleks parem olnud jep
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Chevy
                                FPP Pro
                                • Mar 2009
                                • 208

Ma arvan, et riveri shove on väga halb, nõrgemad käed ei calli, seda masti kaartide asja ei saa puht matemaatiliselt võtta kuna see kuidas vastane flopi c-raisele reageeris peaks rohkem ilma potideta kaardikombosid tema käest elimineerima seega kuna ta kätt jätkas, siis tõenäosus, et tal vähemalt 1 poti on võib suureneda hoopis.

Comment

Working...