Svenza SNG videod

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MrRiver
    Grinder
    • Oct 2008
    • 735

Re: Svenza SNG videod

Rahvas juba märatseb.

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Imege !

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

kohitsetud versioon?

Comment

• Svenza
          Svetlana aka Buldooser
          • Oct 2008
          • 3591

Ei, ehe ikka, peale 36ndat minutit tuli vist korralik õsimuvaling

Comment

• paradigmlost
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 421

vaatasin ära.. huvitav oli, seda enam, et mängin 12$ 45 ja 12$ 180 limiiti... mängin suht samamoodi, hudi ei kasuta
            seal kohas kus sul 66 oli ja stack mingi 4,5k ja vastas mingi väga short allini pani... taolistest kohatades ma olen siiamaani callinud... vb see on üks mu leakidest siis.
            hea video

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

fuck, ma oleksin miljonär, kui need tänamatud värdjad ei hitiks niipalju vms
              cool

Comment

• hoss23
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 2551

Krt kahjuks hetkel merel ja nett ei võimalda videot tirida, aga niiiiiiiii tahan näha(kuna algset versiooni aint häälega kuulasin esimesed 10 mintsa) ja olen üldse Svenz videode suur FÄNN.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

irw, svenza laulab ka siin :D
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Cash87
                    Vana Tegija
                    • Feb 2009
                    • 1402

Super video!

Comment

• LuuK
                      Vana Tegija
                      • Dec 2008
                      • 1138

Mis skillimäng see travian ka on? :P
                      Hääd muusikat kuulad

Comment

• kilu6
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1305

Kõik eelmised videod on sul olnud nauditavad, aga selle video suhtes jään küll eelmistega eriarvamusele.

Minu meelest mängid liiga looselt alguses paaris kohas, vaatamata sellele, et oled väga tight.
                        Edasi tegid ka mängu jooksul hulga vigu imo.
                        Häid kaarte tuli alguses päris palju.

1. 10/20 88 raise PF EP . Really?
                        2. 10/20 call TT shove ilma readita. Really? No siin on võibolla põhjendatud ka, sest pott oli päris suur. Aga ma foldiks. Ja kui sisse panna, siis shove PF mitte call.
                        3. 25/50 77 PF raise EP. Really?
                        4. 75/150 BTN A5s minraise? Really?
                        5. A8 8BB 2.5x? Really?
                        6. 75/150 JT SB complete 8BB. Really? Fold või shove imo.
                        7. 66 oleks ka maha pannud
                        8. KJ oli hea call BvB su vastu imo, tal 9BB. Ei olnud kritiseerimist väärt, eeldada võib, et sa pushid siin üsna laialt.
                        9. 200/400/25 Scalpela M=2 MP shove, sul BTN AT, foldid. Really?
                        10. Scalpela on võitev reg, tema SB A9 call oli igati õigustatud M=2 shorty vastu ja ei olnud kritiseerimist väärt.
                        11. 600/1200/75. Sa oled BB 26o, jumala short, pot on 5600, sul 2200 callida, foldid. Really?
                        12. 600/1200/75. Sa oled SB 82o, jumala short, pot on 4800, sul on callida 1500, foldid. Really?
                        13. Viimane käsi 58o, sul pushi korral 5 juurde 8.2 sesse potti. Really? Vastase PF minraise näitab suurt tugevust mu meelest. Ma oleks siin foldi üles leidnud, kuigi kaua elanud poleks siin niikuinii.

Oskar hittis ka kenasti rea floppi.

Ok, nothing personal, ma ise mängid vahel veel kehvemini.
                        Ja müts maha, et videosid teha viitsid, mul hea kobiseda kui pole midagi teinud ise.

Comment

• Marek K.
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1477

SEDA ON TORRRE VAADATA KOHE

Comment

• Rahapada
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1178

muhe asi, ajas mtt isu peale

Comment

• onuark
                              Pokkerihai
                              • Oct 2009
                              • 1760

1. 25/50 - utg raise 3xBB with 77 - Kas 75 chipi on väärt seda? Kui anted mängus siis veel ehk? Ise 88+ ja kõrgemate SC´ga utg steal, kui anted ja blindid kõrgemad ja mul vaja chippe juurde varastada ja stack pole liiga väike, et kui keegi otsa paneb siis suudan veel foldida.
                              2. 75/150 - button steal A5s minraisega, stack on 11xBB, kui tõonäoline et foldivad vastased? BB stack ei ole 2xBB isegi. Ja kui keegi otsa paneb, siis ma ei usu, et sa oled nõus sellega oma turniiri kaotama. Kui stack kuni 10xBB siis usual steal siukse käega millega nõus nupud sisse panema, samas SC ta isegi on nii et oleks võinud siis juba nupud panna kui minraise teed?? min raise paneb juba enivei bigblindi AI.
                              3. 75/150 - cutoff steal A8o - Su stack on 9xBB, ise viskaks käe mucki ja paneks nuppe siukse koha pealt SCga või premium handidega. Või kui varastada tahad siis pane AI, sa nagu ei paneks tähele vahepeal kui suur su stack on kui mitmel laual tulistad. 1 minuti pärast level 100/200 seega võib su stacki veel väiksemaks juba lugeda.
                              4. 75/150 - A9s callid utg all ini - Stack endal 6xBB, Selles mõttes õigustatud, et Sul on vaja juba actionit saada. AGA kaardid ei connecti, ma veel suudaks maha panna, enivei oled stacki nii alla lasknud, et võid siis veel oodata paar kätt ja panna esimesena nuppe, mitte callida.
                              Ise teen enamasti steale ja matemaatilisi calle just selliste kätega kus mul veel mingi nii öelda abistavad tõmbed lisaks ehk SC kaartidega.
                              5. 100/200 - ATo nupud - utg limpis 10xBB stackiga, kas võib näidata tugevust? Sama jutt, ise paneks nuppe kui oleks ATs, stack on ikka väga väike juba.
                              6. JJ vs A7o - see on sick mis toimub, mul endal kindlalt praegu prossud vastupidi, et QQ vs A8 kaotab 70 prossu jaotused. downswing toodab magusalt.
                              7. KJo call, selles mõttes oddsi ehk on, aga kuradi pool enda stackis läheb ka auku ära ja siis on ikka suht nukker olla ju? Ja video alguses lubasid et ei calli EVER KJga all in, siiski tegid seda. NB! päris palju bluri taustavideol kasutatud :D

tsau Sven, kRäuno olen. EDU TEGEMISTES!!! Ise toimetan 4.4seid 180man´e ja võitlen downswingiga hetkel :/

Comment

• Rigged
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2535

ROFL Svenza, hakka lauljaks parem, täitsa timm :D

Comment

Working...