Mul mitu seeriat tulemas, esimese panin youtube´i, a selle kvaliteet kannatab tugevalt. Vast hiljem hakkab paremini laabuma. http://www.youtube.com/watch?v=_Kq6QVgJjEo
Svenza SNG videod
Collapse
X
-
Re: Svenza SNG videod
No kui väga aus olla siis palju informatsiooni läheb kaduma sellise pildikvaliteediga videost.Algselt postitas rankahetkel pole veebiruum probleem ja puudust; vaid tegijatest on puudus :)Algselt postitas kucoKui vaja siis ma saaksin veebiruumi jagada küll
Ma ei olnud alati kindel, et mis stack on ja etc.
Comment
-
Jään oma väitele kindlaks, et veebiruumist puudust ei ole :) Ja sellega seoses olen päris kindel, et kvaliteeti ei hoita kokku veebiruumi arvelt. Vastupidi. Minuteada flash võtab 2-3 x rohkem ruumi, kui wmv formaadis video ning on vähem kvaliteetsem :)Algselt postitas kucoNo kui väga aus olla siis palju informatsiooni läheb kaduma sellise pildikvaliteediga videost.
Ma ei olnud alati kindel, et mis stack on ja etc.
Aga muidu jah, et läbi youtube pokkeriviedeosid kindlasti vaadata pole mõte. Nagu sa ütlesid, et stacki suurus (ja kui kasutada statte) jäävad suht lugematuks aga paraku on need kõige tähtsamad pokkeris.
Klamber vist pidi nende viodega tegelema, et osad kokku keevitama ja sünkrooni ajama. Ehk joppab ja saame siis kvaliteetsema video.
Aga muidu minu ja tigrano videod olid täiesti loetavad? Mõtlen video kvaliteeti.
Comment
-
hetkel 1 koos, filtreeritud ja puhastatud ja konverditud
tulevad kõigi omad järjest. annan teada.
svenza 1 osa on mul ühest SNG-st puudu kah. tule MSN-i.
võtsin vabaduse natuke mõningaid kohti tsenseerida kah.
Comment
Comment