NL100: Camtasia test video - Üldine möla, Preflop Betsizing, Ranged, paar kätt

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HotGutShot
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2029

Re: NL100: Camtasia test video - Üldine möla, Preflop Betsizing, Ranged, paar kä

Millal sis järgmist videot oodata on :)?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: NL100: Camtasia test video - Üldine möla, Preflop Betsizing, Ranged, paar kä

Algselt postitas HotGutShot
      Millal sis järgmist videot oodata on :)?
      LOL.

Quotemise asemel editisin su posti. Tahtsin 8elda:

Homme ehk pühapäev proovin teha, kui kõik hästi läheb siis pühapäeva õhtuks olemas.

Kui ei siis ei oska järgmist daatumi anda, sest järgmine nädal on ülikiire nädal ja võib-olla ei jõua ühtegi kättki mängida :(

Comment

• HotGutShot
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2029

ok :D

Comment

• madman07
          Räme Fish
          • Oct 2008
          • 22

Re: NL100: Camtasia test video - Üldine möla, Preflop Betsizing, Ranged, paar kätt

Ten pointi minu poolt-väga kasulik vaatamine oli ja vaatan mõned korrad kindlasti veel(mõne turna taustaks hea käima lükata,parem ikka kui suvaline tümakas)...ja mis tahtsin öelda veel ,et video pikkus ei mängi mingit rolli -võib ka pikem video olla- kommentaaridega muidugi!

Comment

• vsiu100
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4253

Re: NL100: Camtasia test video - Üldine möla, Preflop Betsizing, Ranged, paar kätt

a) kvaliteet (audio/video)
            hea, ei kurda. rahulik jutt, enamus ingliskeelsied termineid kohe eesti keeles ka, et päris alustaja ka aru saab.
            b) millest ma peaksin tegema järgmise video (mõtlen, kas mingi eraldi teema või lasen suvalt, et mängin ja vaatan, mis tuleb.
            lase edasi.
            c) mitmes lauas ma peaks mängima.
            4 tundub kõige parem
            d) mis võrgus? pole vahet
            e) mis limiidis? NL50,100.
            f) kui pikk peaks video olema. 30-45 min on hea.
            h) kas rohkem "online" videosid või läbi "replayerite"?mõlemat.
            i) kas oleksite huvitatud ka programmide tutvustustest ala. holdem manageri seadistamine, AHK scriptid jne.
            jah.
            igaljuhul kiidan. väärt töö.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Väga kasulik video.Äkki see paneb lõpuks mu aastasele downswingile lõpu!

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas privador
                Väga kasulik video.Äkki see paneb lõpuks mu aastasele downswingile lõpu!
                Tubli ülestunnistus privador, alati saab täiendada ja paremini, kui on tahtmist

Comment

• zyxxx
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 453

Puhas kuld, ilmselt ma vaatan seda videot veel 10x enne kui kogu info mulle pealuu sisse jõuab :)

Comment

• oben
                    Räme Fish
                    • Oct 2008
                    • 16

a) kvaliteet (audio/video)
                    normaalne
                    b) millest ma peaksin tegema järgmise video (mõtlen, kas mingi eraldi teema või lasen suvalt, et mängin ja vaatan, mis tuleb)
                    c) mitmes lauas ma peaks mängima
                    neli on paras jõuab jälgida ilusti
                    d) mis võrgus?
                    vahet pole eriti
                    e) mis limiidis?
                    nl 10 - 100
                    f) kui pikk peaks video olema
                    kuni tund
                    h) kas rohkem "online" videosid või läbi "replayerite"?
                    i) kas oleksite huvitatud ka programmide tutvustustest ala. holdem manageri seadistamine, AHK scriptid jne.
                    jah

Comment

• farik666
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 834

rääkisid midagi et või HEM'i configuration file saata, kui keegi huvi tunneb.... ehk viitsid mailiga teele panna?

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Enne tee kindlasti backupid, sest ma ei ole kindel, kas seda nii saab vahetada :s

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

UTG 100% raise any pocket pairiga.. minu jaoks oli see strateegia uudis :-[ äkki räägid veidi selle juurde ka postflopi mängu strateegiaid.. saad calli.. sul miski väike paar.. lauas kõrged kaardid jne.. mis teed.. kas siis on 100% ka cbet includitud..

või kui su utg pealt tulistatud beti reraisetakse.. millal callid, millal foldid?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Rage
                            UTG 100% raise any pocket pairiga.. minu jaoks oli see strateegia uudis :-[ äkki räägid veidi selle juurde ka postflopi mängu strateegiaid.. saad calli.. sul miski väike paar.. lauas kõrged kaardid jne.. mis teed.. kas siis on 100% ka cbet includitud..

või kui su utg pealt tulistatud beti reraisetakse.. millal callid, millal foldid?
                            Loe seda ehk aitab: http://arion.pri.ee/foorum/index.php/topic,249.0.html

Comment

• potreraiser
                              Julm Donk
                              • Oct 2008
                              • 34

Millal järge oodata on Ranka videote seeriale?

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

*vaikus*

Comment

Working...