POKKERIVIDEO: 50NL: Ranka TrioBeti regulariga madistamas (1. osa)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: POKKERIVIDEO: 50NL: Ranka TrioBeti regulariga madistamas (1. osa)

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
    Ikka ei hakka mängima jah, klõpsi playd palju tahad.
    Imelik. Saada PM mulle ja saadan sulle video muu aadressi.

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

kuskilt jäi kõrva, et täna lased teise osa ülesse. on see veel jõus?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
        kuskilt jäi kõrva, et täna lased teise osa ülesse. on see veel jõus?
        Pea valutab veits, mängin turniiri ja ei viitsi uudist kirjutada siis heameelega lükkaks homseks. Aga kuna lubasin täna siis pean lubadustest kinni ja teen ainult foorumiteema ning uudise homme.

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

puhka välja, võta tots kaissu ja las jääb homseks.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

juba uploadin, sest nii või naa turniir käbi ja paremat teha ei ole anyway :)

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Teine osa siin: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...653#post307653

Comment

• StuffMaster
                Räme Fish
                • Jan 2011
                • 9

Head mängu teed ranka

Comment

• MeelisV
                  Vana Tegija
                  • Apr 2010
                  • 1300

Sai ka siis lõpuks video esimene osa vaadatud :) Mõni asi jäi silma küll, mida ise oleks teisiti teinud.

Ma ise näiteks imidzi loomisele nii tugevasti rõhku ei pane, et algul tõuseb 3bet 38% peale ja pärast langeb tagasi alla. Nii on vaid juhtunud siis kui kaardijooks on väga hea olnud. Ise mängin umbes nii, et matši alguses võib 3bet tõusta sinna 25% kanti ja lõpus jääb siis umbes sinna 15- 20 vahele.

Siis ATs/KQo on mul kindlasti suht alati 3bet käsi.
                  11. minut oli käsi AQo. Kui tight/passive vastane, kelle fold to cbet oli tol hetkel 67%, callib PrF 3beti ning cbeti, siis ma paneks ta küll väga tugeva käe peale ja 2nd barrelit ei laseks seal ja siis prolly check/foldiks.
                  Siis 21. minut see J8s käsi oleks turni checkinud. Vastane c/r 8 peale- usun, et poleks foldinud vaid callinud ja vaadanud, mis ta riveril teeb. Arvan, et vastased donkavad seal nii ka taoliste kätega nagu- flush/str draw, 1 paar + flush draw, 1 paar + str draw jne.
                  Vastane tundus ka suht tight/passive, milliste vastu mulle väga mängida ei meeldi, sest nad on lihtsalt nii kinnised ja neilt on raskem raha kätte saada.
                  Muidu jäi silma jah suht üliagro 3betimine ja imidzi loomine ja seda kõike 60% stacki arvelt :)

Jäi ka silma see asi, mida minu videos õpetasid, et cbetida suuruselt vastavalt oma käe tugevusele mitte näiteks vastavalt flopile. Näide #1: 2. minut, käsi 43o, flop Q25. Cbetisid 2 taala. Minu videos ütlesid, et seal paneks 1.5 taala ehk pool poti oma drawga.
                  Näide #2: 9. minut, käsi KTo, flop 567. Sama asi, et panna 1.5, mitte 2 taala oma K high`ga.
                  Last edited by MeelisV; 06.02.11, 23:15.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Mul hetkel kiire, et pikka posti kirjutada aga betsizingu koha pealt - betsizingu käe tugevusega varieerida on ainult fishi vastu mitte regulari!!! Regular mõtleb, fish mitte.

Comment

• MeelisV
                      Vana Tegija
                      • Apr 2010
                      • 1300

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Mul hetkel kiire, et pikka posti kirjutada aga betsizingu koha pealt - betsizingu käe tugevusega varieerida on ainult fishi vastu mitte regulari!!! Regular mõtleb, fish mitte.
                      Selle kohta selge siis :) Ise olen ka tegelikult mõelnud, et kas ma mõne break even/mõtleva mängija vastu betsizing telle nii ei anna w kui ma vastavalt käe tugevusele koguaeg panen ja hand sampel tuleb ka juba 100+ :D

Edit: Ok, teine osa ka vaadatud. Võibolla õppevideona oleks vast jah parem mõne fishi vastu mängida ja ABC mängu teha. Nii õpiks algajad paremini imo. Muidu mõni ehk saabki aru, et nii on standard ja läheb fishi vastu 100% kätest avama, 40% kätest 3betima ja meta mängu tegema :D
                      Last edited by MeelisV; 07.02.11, 00:02.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Tekkis rohkem aega ja nüüd vastan pikemalt.

Sai ka siis lõpuks video esimene osa vaadatud :) Mõni asi jäi silma küll, mida ise oleks teisiti teinud.

Ma ise näiteks imidzi loomisele nii tugevasti rõhku ei pane, et algul tõuseb 3bet 38% peale ja pärast langeb tagasi alla. Nii on vaid juhtunud siis kui kaardijooks on väga hea olnud. Ise mängin umbes nii, et matši alguses võib 3bet tõusta sinna 25% kanti ja lõpus jääb siis umbes sinna 15- 20 vahele.
                        Kõige enne - me mängime regulari mitte fishi vastu! :)

Tampisin talle pressi peale kuna ta ei tahtnud vastu hakata ja mulle isiklikult ei meeldi mängida mänge, kus võidan väikseid potte. See tähendab, et ma eelistan small balli asemel big pot pokkerit ja pommitan niikaua kui ta vastu hakkab. Antud vastane 4bettides vastu ei hakanud.

Teiseks kui ma mängisin junglemani vastu siis ta ajas ka matchi alguses 3beti suureks. Ma teadsin, et matchi alguses vaakum ja tulebki ajada aga ta ajas kohutavalt suureks ning hiljem oli väga raske midagi sellest välja lugeda. Kui tal 3bet 40% kanti ja siis hakkab langema - hui sa nüüd tead, kas ta 3betib 20, 10 või üldse 5% ajast ja see tasandumine võtab nüüd päris palju aega.

Siis ATs/KQo on mul kindlasti suht alati 3bet käsi.
                        Fishide vastu mul ka aga mitte regularide vastu. Loe ülevalt sixmaxi posti ja seal oli väga hea range välja toodud, millega nitimad regularid callivad ja veel tightimalt ajavad stäkid sisse matchi alguses.

11. minut oli käsi AQo. Kui tight/passive vastane, kelle fold to cbet oli tol hetkel 67%, callib PrF 3beti ning cbeti, siis ma paneks ta küll väga tugeva käe peale ja 2nd barrelit ei laseks seal ja siis prolly check/foldiks.
                        Barrel ei pruugi olla hea aga ma ei ütleks, et ta ka väga halb on. Tähendab, et hea on ta kindlasti kui me riveri hästi mängime aga halb sellepärast, et kui ta callib siis me ei tea, mdia teha riveril. Seega eriti ei meeldi barrel.

Aga mis tugevaid käsi tal olla saab? Laud oli 952Jdd. 99, 55, 22, 9X on siis tugevad käed. Settidega flopis raiseks, ehk osade FD-dega siis pigem just tundubki mulle nõrgem käsi - draw (FD, gutshot), lampi float (näiteks AT, JT, JQ, QT,AQ), 9X, 5X ja 2X. Arvan, et õhu foldin ära, 5X, 2X, gutshoti, harvem 9X. FD-d, suuri paare ei tea. Seega close olukord siin aga kuna me ei tea, mis riveril teha (selle vastase vastu on river shove kui betime turni) aga see riveri shove ei ole ning seetõttu nõustun, et turnil on kõige õigem check-foldida.

Siis 21. minut see J8s käsi oleks turni checkinud. Vastane c/r 8 peale- usun, et poleks foldinud vaid callinud ja vaadanud, mis ta riveril teeb. Arvan, et vastased donkavad seal nii ka taoliste kätega nagu- flush/str draw, 1 paar + flush draw, 1 paar + str draw jne.
                        Turni check mulle üldse ei meeldi, sest riveril on tulemus tohutult halbu kaarte. Kui tuleb halb kaart siis peame foldima, kui tuleb blank kaart oleme nõmeda otsuse ees. Seetõttu ma panustan turni, saan valuet ja kaotan sama summa raha, mida riveril callides + lisakasum valuest. Teiseks nagu juba ütlesin - ta callib siin sitemaga või hoopis foldib parema. Check-raise callimine mulle ei meeldi samal põhjusel - liiga palju halbu kaarte.

[/quote]
                        Vastane tundus ka suht tight/passive, milliste vastu mulle väga mängida ei meeldi, sest nad on lihtsalt nii kinnised ja neilt on raskem raha kätte saada.
                        Muidu jäi silma jah suht üliagro 3betimine ja imidzi loomine ja seda kõike 60% stacki arvelt :)

Jäi ka silma see asi, mida minu videos õpetasid, et cbetida suuruselt vastavalt oma käe tugevusele mitte näiteks vastavalt flopile. Näide #1: 2. minut, käsi 43o, flop Q25. Cbetisid 2 taala. Minu videos ütlesid, et seal paneks 1.5 taala ehk pool poti oma drawga.
                        Näide #2: 9. minut, käsi KTo, flop 567. Sama asi, et panna 1.5, mitte 2 taala oma K high`ga.[/QUOTE]

Sellele juba vastasin.

Comment

• thulesiia
                          Julm Donk
                          • Mar 2010
                          • 56

Minuarvates rääkimise kiirus ei ole nii suur, et oleks probleeme kaasa mõtlemisega. Kui kellegil jaoks liiga kiire, saab ju tagasi kerida ja uuesti kuulata. Vb natuke pudistamist oli, aga arvestades seda, et aeg on piiratud pealerääkimisel ja mõtteid on palju ja kohe vb ei tea millist mõtet rääkida, siis sellega võrreldes oli jutt selge. Video teises osas oli tõesti sul selge mis vastasega tegu on ja arvestades aega mis temaga mängind oled, oli informatsiooni vastase kohta sul palju. Kui vastane mängiks nii edasi sinuga, siis kindlasti sina võidaks:D. Huvitav oleks näiteks kui keegi teine hea hu mängija mängiks sama vastasega, kuidas tema vastast hindaks ja kuidas püüaks vastast üle mängida(ilma eelneva sinu video nägemist). Kui mängida maailma parimate hu mängijate vastu: Jungleman12, Patrik Atonius, durrr, Phil Ivey, kas siis poleks mõtekas HEM välja lülitada, sest selle infoga pole midagi peale hakata enam? Phil Ivel vist pole küll mingit statti vaja näiteks:D

Comment

Working...