NL50 HU lebovend crying for help

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MeelisV
    Vana Tegija
    • Apr 2010
    • 1300

Re: NL50 HU lebovend crying for help

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
    Meelis, kui palju sa cbetid 3bet potis ja milline top paar on alati stackoff? Mul on nende 3b potidega omajagu raskusi.
    Kui pot on flopiks $10 (3bet pot), siis olenevalt vastasest ja flopist on mu cbeti suurus $4.5 kuni $6.5. Kui flop on väga drawine ja mul on näiteks AA, siis panen rohkem. Kui flop on näiteks A92, siis panen $4.5, kas mul on siis A või mitte. Kui vastasel pole Ad, siis foldib või callib näiteks 9x või TT-KK. Aga kui vastasel on A ja mul näiteks QQ, siis hoian poti suuruse kontrolli all, sest $4.5 teeb seal sama töö mis $6.5. Oletame, et samal flopil (A92) oleks meil 99. Siis cbetiks jällegi $6.5, et ässa käest valuet saada.

Milline top paar on alati stackoff?
    Kui ma juba 3betin, siis on mul ka enamasti top pair ja avarage/gr8 kicker. HU top pair on flopil suht nuts. Väga palju TP ei ole flopil millega ma ei stackiks. Näiteks siis mitte, kui 3betin Ac8c ja flop AsQs7d. Muidu sellele küsimusele ei saa nii otse vastata, et millega lähed bustosse, sest kõik sõltub vastasest ja olukorrast.

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

v2hemalt on fishisest tildivideost mingit kasu ja tekitab mingit diskussiooni, thanks :D

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
        Aga yldine probleem j22b ikka painama mind. Kuidas just konkreetselt sellist vastast beatida. Ma kahtlen et betsize muutmise v6i KTga flatimisega ma teda beatima hakkaks. Ta ei bluffinud kunagi, samas ei foldinud bluffidele. 1200 k2e jooksul ei l2inud suuremad potid liikvele muidu, kui aind coolerdades. Mingi hetk tuli raix m2ngu vaatama, mainis ka midagi betsizesdet, aga no point j2i samaks, chipid hakkasid liikuma ikkagi aind sis kui m6lemal oli k2es mingi FRi tugevad k2ed. ning m6ned stiilin2ited suskasin ka oma p2evikusse.
        Mängisin samasuguse vastasega täna. kokku 3 mängu. Coolerdas kõik allinid lõpus kaks esimest mängu, mul oli omaarust täpselt selge, millal tal oli käsi ja millal mitte, mäng läks ülikiireks, midagi enam läbi ei mõelnud, niikui raise sain, viskasin oma saasta maha jne. Mingil hetkel võtsin ennast kokku, hakkasin teda jälle uuesti käe peale panema ja 3 mäng lõppes niimoodi:
        Kahe esimese mängu järgi poleks ma iial uskunud, et ta sellisteks liigutusteks võimeline on, kolmas mäng aga andis tunda, et ta on minu vastu hästi adaptinud ja abuseb rämedalt.:

PokerStars No-Limit Hold'em, 23 Tournament, 15/30 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB (t1425)
        Hero (SB) (t1575)

Hero's M: 35.00

Preflop: Hero is SB with 4, A
        Hero calls t15, BB bets t90, Hero calls t60

Flop: (t180) 5, 3, 7 (2 players)
        BB bets t120, Hero calls t120

Turn: (t420) Q (2 players)
        BB bets t300, Hero calls t300

River: (t1020) 3 (2 players)
        BB bets t915 (All-In), Hero calls t915

Total pot: t2850

Results:
        Hero had 4, A (one pair, threes).
        BB had J, K (one pair, threes).
        Outcome: Hero won t2850

Niiet võta aeg maha, nagu öeldakse, iga vastane mõtleb, sa pead ainult aru saama, kuidas. Kui sa usud mingil hetkel, et vastane laksib nuppe ainult oma kaartide järgi, siis oled sa ise tegelikult autopiloodil ja raha nii ei teeni.

Comment

Working...