Re: NL50 HU lebovend crying for help
Kui pot on flopiks $10 (3bet pot), siis olenevalt vastasest ja flopist on mu cbeti suurus $4.5 kuni $6.5. Kui flop on väga drawine ja mul on näiteks AA, siis panen rohkem. Kui flop on näiteks A92, siis panen $4.5, kas mul on siis A või mitte. Kui vastasel pole Ad, siis foldib või callib näiteks 9x või TT-KK. Aga kui vastasel on A ja mul näiteks QQ, siis hoian poti suuruse kontrolli all, sest $4.5 teeb seal sama töö mis $6.5. Oletame, et samal flopil (A92) oleks meil 99. Siis cbetiks jällegi $6.5, et ässa käest valuet saada.
Milline top paar on alati stackoff?
Kui ma juba 3betin, siis on mul ka enamasti top pair ja avarage/gr8 kicker. HU top pair on flopil suht nuts. Väga palju TP ei ole flopil millega ma ei stackiks. Näiteks siis mitte, kui 3betin Ac8c ja flop AsQs7d. Muidu sellele küsimusele ei saa nii otse vastata, et millega lähed bustosse, sest kõik sõltub vastasest ja olukorrast.
Algselt postitas Pahvak
Vaata postitust
Milline top paar on alati stackoff?
Kui ma juba 3betin, siis on mul ka enamasti top pair ja avarage/gr8 kicker. HU top pair on flopil suht nuts. Väga palju TP ei ole flopil millega ma ei stackiks. Näiteks siis mitte, kui 3betin Ac8c ja flop AsQs7d. Muidu sellele küsimusele ei saa nii otse vastata, et millega lähed bustosse, sest kõik sõltub vastasest ja olukorrast.
, A
, 7
Comment