100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mängu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Carl
    FPP Pro
    • Jul 2010
    • 213

Re: 100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mäng

Pättrikul on video jaoks perfektne hääl.

Muidu, ise sain palju tip'e mängule juurde.

WD!

Comment

• janek174
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1078

Re: 100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mäng

Selliseid videoid oleks väga hea ka lihtsalt coachi mõttest teha. Et keegi BE mängija teeb oma video, ja siis korralikult biitiv mängija loeks siis peale, kus midagi valesti on ja kus midagi teha vaja. Ja selliseid videosid võiks tõesti iga limiidi kohta olla.

Väga hea töö.

Comment

• metsnik
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2008
        • 462

kas turniiride õppevideosid ka saaks (6max)?

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
          Nomerlot ütleb mida teha, et HUDi näitaks. ning ESTPatrick ütleb, kuidas teha nii, et hiirel oleks kollane ring ümber.

Peaks vist kõik olema, mida pokkerimängijal vaja on.
          Kollase ringi saab suht kergelt. Camtasiast Effects - Cursor - Highlight Cursor and Clicks

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Eesti keeles mind võib-isegi ei häiriks see, kui taoline pärast pealeloetud video teha kellegiga paaris ning arutelu jaoks vahel pausi panna. Siin tundus ka kohati, et 4 lauda läks EstPatricku jaoks kohati veidi kiireks.
            Aga muidu hea.

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Nüüd kui Priit teeks veel sama asja NL10 6max siis oleks asi veel kõvem:D

Aga ainult kiidusõnad muidu.

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                Nüüd kui Priit teeks veel sama asja NL10 6max siis oleks asi veel kõvem:D

Aga ainult kiidusõnad muidu.
                No isegi kui ma teeksin, ma ei usu et paljudele oleks kasu sellest kui ma 40/35 stiilis seal igaring ainult varstan blinde ja 3betin positsioonist. Ma ei usu, et paljud suudaksid sellega sammu pidada ka ise mängides, muidu te ei oleks 10NL-s lihtsalt. TAG ma ei suudaks seal mängida, liiga palju obv varastamise kohti ja raha mulle võtmata ei meeldi jätta

Ahnus on edasiviiv jõud

Comment

• sinisebra
                  Julm Donk
                  • Nov 2009
                  • 54

NL25/NL50 siis äkki?

Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitust
                  No isegi kui ma teeksin, ma ei usu et paljudele oleks kasu sellest kui ma 40/35 stiilis seal igaring ainult varstan blinde ja 3betin positsioonist
                  Selle eest ma oleksin nõus isegi vaikselt aplodeerima.

Shallow-laudade video probleem on see, et paljusid nõuandeid ei saa tavalistes mängudes kasutada? Paljud postitajad rõõmustasid, et häid nõuandeid jagati. Aga kui paljud neist märkasid, et suur osa nõuannetest käib vaid shallow laudade kohta? St, kui neid püüda tavalistes mängudes kasutada, siis võib valusalt vastu näppe saada.

Ma oleksin moraalselt nõus toetama veel sellise ülesehitusega ESTPatricku videosid, mis siis oleksid kasulikud võimalikult suurele osale foorumikasutajatest.

[jõulupai] EstPatrick [/jõulupai]

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Te siis tuimalt tuubite pähe nõuanded? Lihtsma on õppida valem selgeks ehk saada aru, miks ta nii mõtleb/ütleb ja siis ise tuletada järgmises olukorras mistahes lauas PLO, 6max, FR, NLHE, FL, PL, Shallow, Deep jne.

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

Algselt postitas sinisebra Vaata postitust
                      NL25/NL50 siis äkki?

Selle eest ma oleksin nõus isegi vaikselt aplodeerima.

Shallow-laudade video probleem on see, et paljusid nõuandeid ei saa tavalistes mängudes kasutada? Paljud postitajad rõõmustasid, et häid nõuandeid jagati. Aga kui paljud neist märkasid, et suur osa nõuannetest käib vaid shallow laudade kohta? St, kui neid püüda tavalistes mängudes kasutada, siis võib valusalt vastu näppe saada.

Ma oleksin moraalselt nõus toetama veel sellise ülesehitusega ESTPatricku videosid, mis siis oleksid kasulikud võimalikult suurele osale foorumikasutajatest.

[jõulupai] EstPatrick [/jõulupai]
                      Kui tihti sul üle 100bb potte on? Väikeste mööndustega kehtib ju kõik kõikjal, tuleb ainult stäkkide suurusele vastavad kohandused teha ja ka neid sai mainitud. Kuid A ja O on ju flopstruktuur ja sinu positsioon ja read vastase vastu, see ei muutu ju deebimaks minnes.

Comment

• Maxi
                        Pokkerihai
                        • Nov 2010
                        • 1849

mis teema sellega on?

See minu viga. Videode pikkus tuleb sisesta käsitsi ja olen miskipärast sisestanud vale pikkuse. Panin nüüd õige - 29:52 on õige pikkus.

Comment

• LuuK
                          Vana Tegija
                          • Dec 2008
                          • 1138

alguses oligi 40

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Olen segaduses :S

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                              Muidu väga hea, aga viimane kolmandik videost ei näe mitte sittagi, kuna pilt üliväike
                              Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Mul töötab ilusti aga tundub jah, et viiamne osa kadunud. uurin priidult.

Comment

Working...