100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mängu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: 100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mäng

hmm. respect patricku vastu tõusis kõvasti. 5+ töö mehed
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: 100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mäng

Video on üleval parema kvaliteediga: http://rakeback.pokkeriprod.com/est/...as-hotcocacola. Video võib olla välja venitatud. 19" kuvaril on OK, läpparil jäi suureks aga siis kasutage full-screen moodi.

Ja räägin Tim'iga ning tahan saada sellist layouti:
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• LuuK
        Vana Tegija
        • Dec 2008
        • 1138

Uus video minul hakib (fps pmst 0), minuti pärast teatab: flash plugin has crashed. Flash ise uuendatud. Seda teemat võib (vist?) ignoreerida, kuna arvuti mida praegu kasutan on aastast 2002. Samas pole varem ka selles arvutis videode vaatamisel probleeme olnud. Eelmise video kvaliteet oli minu jaoks täiesti piisav, va see viimane veerand, kus pilt väike. Pikkuse järgi tundub see viimane osa nüüd eemaldatud olevat?
        Heli on täiesti perfektne, kui teaks mis tehnikat kasutati, ostaks endale ka.

ESTPatricku kommentaar on muidugi tase omaette, minusuguse dongi mängu ja mõtlemise suudab mõnekümne minutiga uuele tasemele viia.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Hea töö mehed - video timm, kvaliteet ka nüüd paigas. BTW - kas lasedki HUDita coca?

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Mul töötab ilusti aga tundub jah, et viiamne osa kadunud. uurin priidult.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
              Hea töö mehed - video timm, kvaliteet ka nüüd paigas. BTW - kas lasedki HUDita coca?
              Kardan, et HUD töötas aga video ei salvestanud. Sest tihti ju klikki vastaste kohal.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Kardan, et HUD töötas aga video ei salvestanud. Sest tihti ju klikki vastaste kohal.
                Selge. See siis teine hea video siin, millel see vastik tehniline viga väärtust alla tõmbab (Krayzie oma oli sama jamaga). Kahjuks. Muidu good job!

Comment

• Sass
                  Bännitud
                  • Dec 2008
                  • 1889

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                  krt ma ei saa ikka aru neist hateritest. krdi arvamuseliidripoeg sul pole muhvigi teha või? priit ja coca üritavad midagi mõistliku teha, kuid sinusugune ahv tuleb hakkab lambist nokkima.
                  kahju, et video viimased 10 mintsa pole vaadatavad.
                  tänud mehed!
                  ka Sass yritab midagi mõistlikku teha aga teiesugused ahvid tulevad lambist nokkima.. Teil pole muhvigi teha?....enne võiks mõelda enda yle ja vaadata enda vead yle siis teiste viga minna seletama... videost ei tea tuhkagi aga usun et iga video on vaatamist väärt.. kui koju jõuan ykskord vaatan ka 2ra. ja siis hakkan m2ngima.. GL mulle

Comment

• krayzie
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 706

keegi võiks teha sticky puust ette ja punaseks kuidas HUD salvestusele jääks

NB! lähiajal võib minu poolt ka videomaterjali tulla

Comment

• kvaliteet
                      Jube Noob
                      • Oct 2008
                      • 122

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

Algselt postitas krayzie Vaata postitust
                        keegi võiks teha sticky puust ette ja punaseks kuidas HUD salvestusele jääks

NB! lähiajal võib minu poolt ka videomaterjali tulla
                        Nomerlot ütleb mida teha, et HUDi näitaks. ning ESTPatrick ütleb, kuidas teha nii, et hiirel oleks kollane ring ümber.

Peaks vist kõik olema, mida pokkerimängijal vaja on.
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• isenseven
                          Grinder
                          • Sep 2009
                          • 598

Hea video, kõik väga hästi lahti seletatud :)

Comment

• mehumble
                            Jube Noob
                            • Nov 2010
                            • 175

Algselt postitas isenseven Vaata postitust
                            Hea video, kõik väga hästi lahti seletatud :)
                            +1, sai endalegi paar fakti kõrvataha panna

Comment

• k2snakalle
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2545

Algselt postitas Sass Vaata postitust
                              ka Sass yritab midagi mõistlikku teha aga teiesugused ahvid tulevad lambist nokkima.. Teil pole muhvigi teha?....enne võiks mõelda enda yle ja vaadata enda vead yle siis teiste viga minna seletama... videost ei tea tuhkagi aga usun et iga video on vaatamist väärt.. kui koju jõuan ykskord vaatan ka 2ra. ja siis hakkan m2ngima.. GL mulle
                              vabandan ette ära, et siin OT-d teen, aga no ma seekord ei saa ütlemata jätta.
                              Jah me kõik teame, et paljud foorumiliikmed võtsid sinu kallal, aga ilmselt siis oli põhjust ka! (ma tõesti ei tea selle teema koha pealt midagi, sest ma totaalselt ignoreerisin su postitusi)
                              No kurat sa pead igas teemas seda vana teemat välja tooma? Minu arust on sul siin foorumis halb maine juures ja su enda huvides (mõtlen siin pokkerit/õppimist/arenemist) on sul parem vait jääda selle koha pealt! Ja kui sa ei taha limiitides tõusta, siis meile kõigile on parem kui sa siit foorumist eemale hoiad.
                              Kui aga tahad pokkeris kaugemale jõuda, siis ole ometi mees ja unusta see teema! Proovi kaasa lüüa käte arutluste teemadel, tee oma blogi jne. Kui keegi "võtab" su kallal, siis vaata seda kui nende rumalust ja ole sellest üle! Ära vasta midagi ja jätka muudel teemadel diskusiooni.
                              Võta õppust sellest, mis eelmine kord valesti tegid ja ära astu samasse ämbrisse kaks korda!
                              Mida rohkem sa ajad mingit iba ja koogid vana teemat ülesse, seda rohkem vaenu sa tekitad ning ka seda kauem püsid sa meeles sellise Sassina kellena sa banni said foorumist.
                              over and out

Videost: niipalju kui videot olen vaadanud, siis priidu seletused on väga head/lihtsalt mõistetavad! kui video lõpuni vaatan, siis kirjutan ka pikemalt :)

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

ma ise ka teda igalpool ignoreerinud, ei saagi aru, mida ta oma OT lausega siin mõtles. las olla.
                                Ootan uut priidu videot

Comment

Working...