100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mängu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • arvamusliideripoeg
    Bännitud
    • Mar 2010
    • 45

Re: 100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mäng

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
    Coca mängu on kohati ikka väga valus vaadata, aga ESTPatrickult kuldne töö.
    Sellepärast üks biidibki mängu lõdvalt ja teine ei saa jagu microstki. Vähemalt tellid võiksid vähem nähtavad olla, olgu seal olympicus tase ükskõik milline, seda märkavad isegi fishid.

Comment

• sixmax
      Jube Noob
      • Nov 2010
      • 182

Re: 100NL@Olympic Online (6 max, shallow): ESTPatrick kommenteerimas hotcocacola mäng

Alguse poole CO või BTN limpib, SB completeb, ja ESTPatrick on BB 84o-ga. Ta ütleb, et varastaks seal, kuna 84o võidab postflop harva. Ma just pigem varastaks selliste kätega, mis postflop võidavad tihedamini, kuna ma ei saa oodata seal vastastelt 100% foldimist, nii et postflop equity on ka tähtis.

Kui sa niimoodi mõtled, kas see tähendab, et sa raised seal pigem 72o kui mingi K4s, mis ei ole piisavalt hea value reisimiseks, aga samas võidab postflop omajagu ajast? Enda mängus ma "annan alla" kätega nagu 84o juba preflop. Kas see on leak?

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Jup 84o-ga võtaks meelsamini "free equity" sest tõstega ei saavta mitte midagi. Foldid ehk välja parema aga kui calli saad siis postflop equity 0. Laseme parem vea teha nii, kui ise hitime midagi pair+

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas sixmax Vaata postitust
          Alguse poole CO või BTN limpib, SB completeb, ja ESTPatrick on BB 84o-ga. Ta ütleb, et varastaks seal, kuna 84o võidab postflop harva. Ma just pigem varastaks selliste kätega, mis postflop võidavad tihedamini, kuna ma ei saa oodata seal vastastelt 100% foldimist, nii et postflop equity on ka tähtis.

Kui sa niimoodi mõtled, kas see tähendab, et sa raised seal pigem 72o kui mingi K4s, mis ei ole piisavalt hea value reisimiseks, aga samas võidab postflop omajagu ajast? Enda mängus ma "annan alla" kätega nagu 84o juba preflop. Kas see on leak?
          point on just selles, et vastase limp on nii nõrk, et seal ma raisiks 84o, kuid mitte 100% ajast, selleks on vaja mingisugust readi obv. sest ma saan piisavalt tihti poti PF või flopil maha, et see oleks vähem kahjumlikum kui minna hittima. K4s on minu arust hea järgi check käsi kuna on oluliselt rohkem häid floppe, mida hittida.

PS ärkasin, rääkisin juba enne et see pole päris õige formaat, aga selline ta jäi esialgu.
          Last edited by ESTPatrick; 16.12.10, 14:51.

Comment

• sixmax
            Jube Noob
            • Nov 2010
            • 182

I kinda like this logic. Metsiku limp-calleri vastu muidugi ei saa nii.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Tubli töö Priit!
              Rääkisid täpselt nendest asjadest, millest vaja :).

NB! Ma ise olen shallow laudades alles võhik, sellepärast selline kohatu mäng, halbade betsizingutega. Pole varem SSi mänginud.
              Video lõpp on veidike hägune.

Tänud veelkord Priidule

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Algselt postitas arvamusliideripoeg Vaata postitust
                Sellepärast üks biidibki mängu lõdvalt ja teine ei saa jagu microstki. Vähemalt tellid võiksid vähem nähtavad olla, olgu seal olympicus tase ükskõik milline, seda märkavad isegi fishid.
                ise oled suur biitija?

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas farik666 Vaata postitust
                  tehke keegi nüüd sama asi full ringi kohta ka !!!
                  yeahh.. yahaks näha kas ja kui palju FR erineb 6maxist

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

krt ma ei saa ikka aru neist hateritest. krdi arvamuseliidripoeg sul pole muhvigi teha või? priit ja coca üritavad midagi mõistliku teha, kuid sinusugune ahv tuleb hakkab lambist nokkima.
                    kahju, et video viimased 10 mintsa pole vaadatavad.
                    tänud mehed!

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

tänx pikk =).

Comment

• ESTPatrick
                        Olümpsi Mägi Aivar
                        • Nov 2008
                        • 5572

ei tea, mis selle failiga juhtus jah. igatahes tegin uue renderdamise max resolutsiooniga ja nüüd nagu tundus enam-vähem. ranka kuskil nokitseb ja ei vasta, kuid failid on üles laetud ja küll ta need üles paneb lähiajal

Comment

• farik666
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 834

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          yeahh.. yahaks näha kas ja kui palju FR erineb 6maxist
                          MENT ÄKKI OLEKS ÕIGE KODANIK ???

Comment

• kuco
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1910

Algselt postitas farik666 Vaata postitust
                            MENT ÄKKI OLEKS ÕIGE KODANIK ???

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Video võib olla mingi aeg maas, sest testime Priiduga paremat kvaliteeti.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Väike teavitus. Video võib olla 10 minutit maas.

Comment

Working...