Mingit spets eesmärki pole videol. Lihtsalt tavaline video sellest kuidas mänginud. Küsida ja kommenteerida võite julgelt.
NL-25 random video
Collapse
X
-
Re: NL-25 random video
Vist küll. Ilusti tuleb alla.Algselt postitas JohannesJ Vaata postitustEi lase downloadima panna, tuleb ette mingi iphone jama ja kõik kui download peale panen.
Olen mina loll või?
Comment
-
Jep, standart, 100 akent viskab ennem, kui downloadida laseb. Ehk ei leia selles sigri migris õiget linki.Algselt postitas JohannesJ Vaata postitustNo kus ta tuleb siis? download ja play saab panna ja vahet pole mida vajutan lööb hüpikakna, kus pead küsimustele vastama:S
Comment
-
ma usun et see video oli rohkem temalt sulle mitte et sa annaksid talle n6u :P usun et ta siiski foorumi 1 parimatest FR25 m2ngijatest :)Algselt postitas H2O Vaata postitustTäitsa Ok video, mängid suht kindlalt. Tundub hea stiil olevat, jätka samas vaimus! edu. Lõpus oleks võinud hemis kah väikse statside ülevaate ja graafikut näidata.
Comment
-
wtf, see ei tähenda, et ta ei või enda arvamust avaldada juAlgselt postitas Sass Vaata postitustma usun et see video oli rohkem temalt sulle mitte et sa annaksid talle n6u :P usun et ta siiski foorumi 1 parimatest FR25 m2ngijatest :)
Comment
-
wtf wtf, keegi seda ei väitnudkiAlgselt postitas harryahven Vaata postitustwtf, see ei tähenda, et ta ei või enda arvamust avaldada ju
Comment
Sul hääl vist mõjus väga uinutavalt.Tuleb teinekord veel vaadata.
Comment