ESTPatricku Multitabling 2 of 3
Collapse
X
-
ESTPatricku Multitabling 2 of 3
1100%190%080%070%060%050%040%030%020%010%0Sildid: Ei ole
-
Re: ESTPatricku Multitabling 2 of 3
symboolsed miljonid:D
palju peale liptoniga sponsordiili tegid?:P
e: selline kysimus, et selles käes kus sul AK ja AQ saab floppi maja, siis miks sa arvad et K turni on sinu jaoks hea kaart(ilma selleta suudaksid foldida sa ytled), mina isiklikult ei näe seal mitte midagi head (minu arust ei improvinud sa mitte millegi vastu, maybe AJ maksab rohkem kinni saades parema kickeri, aga vaevalt, preflop call oleks kahtlane jne, seega pigem tõi see kaart sulle rohkem hävingut, aga mis su mõttekäik on selles suhtes?)
Comment
-
Re: ESTPatricku Multitabling 2 of 3
mis aeg videos - ei meenu käsi, aga ma võin igast soga suust ajada, selles olen ma kindelAlgselt postitas Priitsymboolsed miljonid:D
palju peale liptoniga sponsordiili tegid?:P
e: selline kysimus, et selles käes kus sul AK ja AQ saab floppi maja, siis miks sa arvad et K turni on sinu jaoks hea kaart(ilma selleta suudaksid foldida sa ytled), mina isiklikult ei näe seal mitte midagi head (minu arust ei improvinud sa mitte millegi vastu, maybe AJ maksab rohkem kinni saades parema kickeri, aga vaevalt, preflop call oleks kahtlane jne, seega pigem tõi see kaart sulle rohkem hävingut, aga mis su mõttekäik on selles suhtes?)
Comment
Comment