nl100 full ring Starsis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fortune
    IP
    • Oct 2008
    • 1396

Re: nl100 full ring Starsis

Algselt postitas RudiTurbo

Ning lisaks võtsin kasutusele ka kaks lisastatti, mille järgi on hea vaadata, kelle vastu 3bettida middle pocketeid blindilt ja kelle vastu tasub callida! Senimaani olin 99-JJ enamasti callimas blindidelt ning probably kõvasti kasulikum mäng on 3Bettida!
    mis statid?

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Algselt postitas Fortune
      mis statid?
      Tõin omale otseselt HUD'i välja Fold to 3Bet ning 4Bet. Senimaani olin Fold to 3Betti vaadanud Pop-upi pealt ning 4Beti statist ei olnud ma seni veel suurt midagi aru saanud nagunii, sest NL50's ega NL25's ei tekkinud väga palju 4Bet olukordasi, sest Flatiti isegi KK'ga ja mingite rangede peale seal mõelda ei saanud 4Beti puhul :)

Aga see 4Bet % on ikkagi suht suhteline paljude teiste stattidega. Kui mingi vend stealib 10% ja 4Bet on 50%, siis tegelikult 4Betib palju väixema rangega, kui mees, kes Stealib 50% ja 4Betib 10%.

Pop upis on muidu olemas ka selline stat nagu 4Bet Range. Äkki peax selle hoopis välja tooma HUD'i?

Comment

• Dogers
        Pokkerihai
        • Dec 2008
        • 2500

Ma vaatangi ainult seda 4Bet range stati instead of 4bet, usutavaks läheb see kui on juba sample tuhandetes kätes ja 4bet range 0.4 vastu ma viskan KURAT NEED KUNNID MAHA. Üleüldse kui on decent vana vastas ja 4bet range isegi 0.8 - 1 siis tekib tunne, et parim mis ma saada võin nende kunnidega on split, et KK on vastas, aga see ei ajenda ju callima, samuti tuleb arvestada mõni komakoht juurde kuna osad regularid 4betivad ikkagi donke ka QQga ning osad shortstackerid lükatakse AI ka QQ ja AK-ga, aga fullstack 4bet sellise rangega, tuleb kunnid foldida, tee või tina, eks näha ole kui abusema hakatakse kasvõi daily/last week stattidest.

võib tunduda depressiivse dongi mölana, aga tõesti, ma lasen suht korraliku volüümiga ja kärsatan päris mitu head buy ini päevas KK vs AA olukordadele, kus samamoodi ma tean, et vastas on AA, aga ikka kindluse mõttes annan talle oma buy ini ära, et näha. Vastupidiseid olukordi ? no ei ole, nitimeri minulimiidis teenib hästi, dongid maksavad ning neilt raha lihtsalt ei saa.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Ja mis sample sizest alates sa julged öelda, et fold on korrektne?
          Fullstacks have more fun.

Comment

Working...