DON SNG Video Küsimus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lebovend
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2420

Re: DON SNG Video Küsimus

Algselt postitas timz0333
    jah ma olen tohman (pokkeris) aga kui vaatan laua üldist stiili siis ega näha küll ei ole et seal minust suuremaid tohmaneid on, 1 call käe kohta ümmarguselt, ja ikka järjest rohkem selliseid olukordi kus 9 tohmanit alles ja blindid 800/400, kes ässa näeb see läheb ja korras

aga selle alafoorumi mõte peakski ju olema, et tohmanid saavad võitvateks mitte enam nii tohmaniteks pokkeri huvilisteks, ja selle AQ kohta veel nii palju, et coinflip muidugi, aga kas siis see ei ole tohman kes any pocketiga UTG all in maha caaaalib, pannes oma stacki suurde ohtu?

edit: jh tegelt see äss mutt on mõtetu arutelu, see on ju siililegi selge et kõiki mündiviskeid ei võida isegi Chuck Norris.
    Palun vali oma sõnu siin foorumis. Chuck Norris on siiski jumal.

Ning ta on siiamaani veel lahe:
    http://www.youtube.com/v/aponJmwxX8c&hl=en&fs=1

Comment

• rainer
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 383

Sry Offtopic, aga siiski.

Mul ei ole HEMi ega Pokertrackerit.
      Mis valemiga ise seda ROI-d arvutatakse?

Olen ammu juba tahtnud seda küsida.

Comment

• EGERT
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1042

lihtne investeeringu tasuvuse valem.

ROI = ((TULUD - KULUD) / KULUD)*100%

ehk kasumi jagad sellega, mis algselt sisse oled pannud.

oletame, et mängid 100 $1+0.10 DoN'i, cashid 60.
        Arvutame nüüd reaalsusest tingutuna koos rakega ROI:

Kokku oled kulutanud100*(1+0.10) ehk $110
        60 cashi toob sulle karmis valuutas 60*2 ehk $120

Kasum seega $120 - $110 = $10 millega saad juba laupäeval saunaõhtul kodumängule sisse osta

et ROI on aga sel juhul $10 / $110 = 0.09 ehk 9%

Loodan, et oli abi :)

Comment

• rainer
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 383

Suurepärane, see on kindlasti abiks

Tänud!

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Abiks ka mulle, ja kes räägib et ei suuda tighti mängu teha kuidagi, siis Don e mängides lihtsalt ei jää muud üle(AK foldimine pole üldse keeruline enam kui 1 player ennem all in ja call järgi), üldjuhul coinflipist seal pääsu pole nii kui nii. kuna mängin turbo coolereid siis on ka mu taktika aidata blindide suurenemisele koguaeg kaasa, ehk mõelda alati aeg lõpuni. ja samas alati kui on võimalik jätta omale kasvõi 10nööpi olles sellega kasvõi lootusetult viimane, aga alati on lootus et vastased saavad AA ja jj ja lähevad lolliks ning saate oma dobble buy in i kätte.

Comment

• lammas
              Räme Fish
              • Feb 2009
              • 4

Kas õigem poleks just kiiret mängu teha, eriti alguses kui blindid väikesed. Siis on suurem lootus häid kaarte saada ja nendega oma stäkk kahekordistada. Mida hilisemaks mäng läheb, seda suurem % on õnnel, kuna kõik alustavad "mul on A, lähen allin" mängu.

Comment

• EGERT
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1042

Kulla kalakesed,

Ise ei ole küll mänginud ühtegi DoN'i, aga kui te meeletu luckboxi osakaalu üle kurdate, siis ei tasuks ju üldse neid mängida. Miks mitte tavalisi SNG'si või suisa cashi, kus suurema osa ajast võidavad siiski "paremad" mängijad.

Aga agressiivsus on märksõna, nagu ka tavaliste SNG'de puhul. Kui keskmine stack on mõni BB ja 9/10 istub lauas, siis on kogu see SNG ju üks blindide ümberjagamine. Seega tuleks alguses proovida flopil üle mängida, sest nitid ei taha ju oma stacki ohtu panna ja ootavad, kuni "fishid" välja langevad. Kui pidevalt agro paned, saavutad teoreetiliselt ka momendi, kus tohmanid sinu vastu tiltavad ja su käte range'i looseks peavad. Seega hiljem push/fold mängus saad premiumitega rahulikult pushida ja callitakse marginaalse saastaga maha.

BTW, teab keegi mõnda üliedukat DoN mängijat?

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Nii, tegin täna 2 videot 0.50 don sit n go
                  katsun need siis ülesse saada, ja siis arutlemiseks välja panna, agressiivsus on märksõna küll, aga kui blindid on juba 150/300 ja meil marginaalse saastaga raisemise pärast stack kuivand 500 siis me ei tahagi ju et meid enam callitakse, kui keskelt Ax nuppe paneme?
                  vaid oleme blindide üle leilis, sest varsti on uus shortstack blindil, meie buttonil, ja lükkame any pilt peaaegu maximum, premium hand kindlasti maximum. (oleneb muidugi stackide suurusest) üsna paljudel juhtudel läheb vargus korda, ja saame hetkeks rahulikumalt hingata.
                  tegelt ma olen kah proovind flopi mängu teha, aga mitme vastase vastu on bluff peaaegu alati "enesetapp" Ja nüüd olengi tightass taktika peale üle läinud.

PS: õhtul kõik siis videole kriitikat kallama:)

Comment

• Aristotep
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 605

Algselt postitas EGERT
                    BTW, teab keegi mõnda üliedukat DoN mängijat?
                    Mida sa pead silmas ülieduka all?

Väikese bi-ga DoNis pole mõtet flopis õhuga mängida. Kui ei tabanud, siis foldi ära ja oota paremat võimalust. Agrotseda ka ei ole mõtet, eriti kui post-flop skilli ei ole. Põhimäng toimub ikkagi bubbles, kus parematel mängijatel on juba tugev eelis fishide ees.

Comment

• Timpz
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2029

tundub nii et võiks teha eraldi DON threadi :)

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Algselt postitas Timpz
                        tundub nii et võiks teha eraldi DON threadi :)
                        mõtlesin ka sellle peale, et piisavalt pädev inimene võiks selle ära teha, ja seal õpetussõnu jagada.

Comment

Working...