NL50 fullring session unibetis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NL50 fullring session unibetis

Algselt postitas RudiTurbo
    EDIT: Läx meelest ära, Rankale request olex, mina tahax näha , kuda kuradit moodi mängitakse 24's lauas :)
    Olen vist kunagi mänginud full tiltis 9 lauaga, aga kui need kõik miinimum suuruse peale panna, siis kohati ei leia ma üles millises lauas mul otsuski tegemata ja läeb AA foldi :P
    Kust Te üldse võtate, et ma 24-as laual mängin? Tavaliselt ma mängin 9-12 lauda, vahel väga harva, kui mängud on super head või keskendumine põhjas mängin 13-20 lauda. 24 lauda olen väga harva mänginud (kuus ehk korra), kui on õige tunne olemas.

Ja 24 tablemisel ei ole mingit täthsust, kui suur su kuvar on - peaasi, et soft oleks hea ja kaine oleks pea :)

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Algselt postitas ranka
      Kust Te üldse võtate, et ma 24-as laual mängin? Tavaliselt ma mängin 9-12 lauda, vahel väga harva, kui mängud on super head või keskendumine põhjas mängin 13-20 lauda. 24 lauda olen väga harva mänginud (kuus ehk korra), kui on õige tunne olemas.

Ja 24 tablemisel ei ole mingit täthsust, kui suur su kuvar on - peaasi, et soft oleks hea ja kaine oleks pea :)
      Blogis kirjutasid :D

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas RudiTurbo
        Kindlasti see oli siis mingi korra, ehk ta katsetas 24 lauas mängu muidu ta ikka max 12 lauda

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

[quote=RudiTurbo ]
          [/quot]

This:
          Algselt postitas Tigrano
          Kindlasti see oli siis mingi korra, ehk ta katsetas 24 lauas mängu muidu ta ikka max 12 lauda

Comment

• AshrakWhite
            Grinder
            • Oct 2008
            • 666

sauh,

mul selline imelik tunne, et sa vihkad rahad, kui sa ässasid mängid :)

lõpupoole seal 45 - 50 minutil saad alumises vasakus lauas AA lähed selle über suure stacki vastu, laual pole mingeid drawsid ega kukkegi, sina lendad sisse pot siszeed betiga turnil, ainuke võimalus et ta sind raiseb / callib on kui tal on set 2p või overpair esimese kahe variandiga oled eniveis pasas ja kaotad kogu oma raha, viimase variandiga samas, saad päris hästi teenida kui betid ikka 60% potist umbes, ta on commited, kuid mitte nii commited et läheb alinaa sinu vastu, niiet võta ikka võimaluklt palju raha ära ja anna vähe vastu :)

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

jep, täpselt sama asja kirjutasin ka oma blogis.

põhimõtteliselt iga bet, mis oleks suurem kui 40% ajaks sama asja ära pluss sa annaks võimalusel vastasel suruda.

Comment

• taasver
                Grinder
                • Oct 2008
                • 584

Olen täitsa nõus teiega. Bet oleks flopil pidanud olema ~60% potist. Selline viga mul on jah et postflopis betid tulevad liiga suured. Üritan vaikselt parandada seda.
                Aga suur tänu et vaatasid ja kommenteerisid. :D

Comment

Working...