Kui kapten on armunud... - Oddsid - Pot Odds ja Implied Odds?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Kui kapten on armunud... - Oddsid - Pot Odds ja Implied Odds?

Algselt postitas Tupsik
    Teine on õige ja 37% ongi mõeldud riveriks masti saamiseks.
    Niiet kui vastane lajatab preflop allin 10$, siis sul on kohe automaatselt 1:2 oddsid callida?

Comment

• Marek
      Jube Noob
      • Jan 2009
      • 110

Algselt postitas Tupsik
      Teine on õige ja 37% ongi mõeldud riveriks masti saamiseks.
      Callides flopi cbeti näeb ta vaid üht kaarti ju.

Tehe peaks olema vist selline 7 (bet mida callid)/ 10 (poti suurus) + 7 (vastase bet) + 7 (sinu call) = 7/24= 0.29= 29%

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas Marek
        Callides flopi cbeti näeb ta vaid üht kaarti ju.

Tehe peaks olema vist selline 7 (bet mida callid)/ 10 (poti suurus) + 7 (vastase bet) + 7 (sinu call) = 7/24= 0.29= 29%
        ma ei leidnud 2+2'st mingit normaalset topicut mis räägiks pot oddside arvutamisest... saaks sealt teooria üle kontrollida..

ja flopis callides beti me arvutame siis ainult tõenäosuse vastu et me saame oma tõmbe turniks kokku.. ja turnis teeme juba uue arvutuse?

Comment

• Marek
          Jube Noob
          • Jan 2009
          • 110

Algselt postitas Rage
          ma ei leidnud 2+2'st mingit normaalset topicut mis räägiks pot oddside arvutamisest... saaks sealt teooria üle kontrollida..

ja flopis callides beti me arvutame siis ainult tõenäosuse vastu et me saame oma tõmbe turniks kokku.. ja turnis teeme juba uue arvutuse?
          See teema on ehk abistav http://forumserver.twoplustwo.com/15...lation-603874/
          Kas see pole mitte loogiline, et flopi Cbeti callides näeme vaid turnikaarti?

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

No ei arvutata kuskilt otsast seda raha ka veel poti sisse, mille sa sinna callides sisse paned.

callid 7, et võita 17, mitte 24.

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas alaska
              No ei arvutata kuskilt otsast seda raha ka veel poti sisse, mille sa sinna callides sisse paned.

seega siis ikkagi 41%? vaja sisse maksta.. seega flushi tõmbamine ei tule mingil juhul kõne alla... seega flushi võiks tõmmata ainult siis kui meil oleks rämedad implied oddsid.. sest isegi poole poti suuruse beti puhul 5/15 on vaja investeerida 33%.. aga turniks flushi kokku saamise tõenäosus oli umbes 23%

miks ma siin seda teemat ajan... püüan enda jaoks välja arvutada optimaalset beti, millega flushi tõmbajaid potis hoida, aga teha neile see tõmbamine pikas perspektiivis kahjumlikuks.. + ikka tahaks endale ka lõpuks oddside teema 100% selgeks teha, mitte umbes tunde järgi 3/4 poti kütta vms...

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Tavaline cbet teeb juba tõmbamise kahjulikuks, juhul kui oskad maha visata kaardid, kui mast maha tuleb ja vastane agressiivseks muutub. Põhiline ongi implied oddsid nendele callingstationitele, kuna overpaaride ja TPTK tulistatakse 3 barrelit olenemata boardist.

Comment

• Marek
                  Jube Noob
                  • Jan 2009
                  • 110

Algselt postitas alaska

Et minu call haihtub õhku ja seda ma tagasi ei saa kui võidan poti? Vaata teemat, mille postitasin ja postitust http://forumserver.twoplustwo.com/sh...27&postcount=7 Õige on et callime 7 et võita 17 aga meie 7 tuleb otsa panna ju. Tee holdemmanager lahti ja võta sealt suvaline käsi. Arvuta % selle tehtega ja näed, et manager annab sulle sama % ; )

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

Lugesin teema läbi ja me räägime erinevatest asjasest. Mina räägin Pot oddsidest, sina räägid võiduprotsendist.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Te ajate vist pot-oddside ja protsentide arvutamise sassi.

Kui pot on 3bb ja vastane donkab 1bb, siis callides 1bb pead sa võitma 20% ajast. Tehe on 1/(3+1+1)=0.2.

Pot oddsid oleksid 1:4 (võit:kaotus). Neli korda kaotame ja üks kord võidame (20% võidame).

Mõelge kui bettimine ja callimine on lõppenud, siis kui suure osa te poti viimasel (!) betil/callil panite. Osa on protsent. Pot-oddsid ja protsendid on üksteise teisendused, aga arvutatakse erinevalt.

EDIT: Nii on nagu alaska mainis, aga ei hakka postitust kustutama. :)
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• tahe-olen
                        Räme Fish
                        • Jan 2010
                        • 23

5+ artikel ! Lõpuks sain siis implied oddsidele ka pihta muidu kogu aeg piinlesin neid lugedes pokkeri raamatutest seega suured tänud autorile ja loodan ,et niisuguseid artikleid tuleb veel ja veel ... veelkord SUURED TÄNUD AUTORILE!

Comment

• Divide03
                          Julm Donk
                          • Dec 2009
                          • 77

Tekkis selline küsimus, et...kui oddsid on võrdsed või paremad kui pott oddsid, siis tuleb panustada ja kui alla selle, siis fold!
                          kas siis sellepärast, et kui minu oddsid on suuremad kui poti omad, siis pikas jooksus jään ma kasumisse?

Comment

• kympa
                            Jube Noob
                            • Jul 2009
                            • 110

Algselt postitas Divide03
                            kas siis sellepärast, et kui minu oddsid on suuremad kui poti omad, siis pikas jooksus jään ma kasumisse?
                            Asja mõte on selles, et kui sinu oddsid on suuremad kui poti omad, ja sa callid, siis pikas jooksus kaotad sa vähem raha kui samas olukorras foldides.

Comment

• Rigged
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2535

Algselt postitas Rage
                              seega siis ikkagi 41%? vaja sisse maksta.. seega flushi tõmbamine ei tule mingil juhul kõne alla... seega flushi võiks tõmmata ainult siis kui meil oleks rämedad implied oddsid.. sest isegi poole poti suuruse beti puhul 5/15 on vaja investeerida 33%.. aga turniks flushi kokku saamise tõenäosus oli umbes 23%

miks ma siin seda teemat ajan... püüan enda jaoks välja arvutada optimaalset beti, millega flushi tõmbajaid potis hoida, aga teha neile see tõmbamine pikas perspektiivis kahjumlikuks.. + ikka tahaks endale ka lõpuks oddside teema 100% selgeks teha, mitte umbes tunde järgi 3/4 poti kütta vms...
                              Fishide vastu pot pot pot ja ei ole vaja midagi arvutada, drawivad niikuinii

Comment

• massiivne
                                Räme Fish
                                • Mar 2010
                                • 17

Kui ma hakkan flopis oma oddse arvutama, kumba tõenäosust, kas turn ja riveri või ainult turni oma ma pot oddsidega võrdlen?

Comment

Working...