Lulu's sexy adventures, part II

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: Lulu's sexy adventures, part II

Algselt postitas tdx
    Imo siin pigem küsimus selles kas hero turni raisemise liin on balansseeritud vs villain või mitte.

Kui ei ole balanseeritud (ainult nuts on ranges), siis 1. käsi obviously peab callima ja 2. käe võiks raiseda.
    Kui on balansseeritud (nii nuts, drawd kui ka air), siis 1. käsi võib raiseda, kuna villain annab actionit, 2. käsi pigem calliks, kuna FE jääb väikseks.
    või lihtsalt mõelda, kas vastane teav mis on range balanseerimine?

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

suur pot = suur käsi

väike pot = väike käsi

see oleks hea algus, uskuge mind isegi kõrgel limiidil on regulare kes sellest aru ei saa ja nad ei ole võitvad

Comment

• minuraha
        FPP Pro
        • Dec 2009
        • 214

Lugesin need mõlemad osad ilusti läbi,väga hästi kirjutatud ma leian. Naljakas on see,et läksin ka kohe loetut praktiseerima positiivse emotsiooni pealt ja võitsin ära ühe turna. Mingi karma värk vist,nüüd olen õnnejunnis :D

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas raunooo
          .... seega ei ole call eriti mõistlik ning on parem turnil raiseda, sest regulari hand rangesse mahub ilusti AQ, vb ka KQ, millega ta maksaks turni raise kindlasti kinni, sest board on tegelikult ju suhteliselt kuiv.
          Vastased foldivad siin ülikiirelt top ja ülepaarid ära, sest tõstes su käsi on monster või bluff.

Minu arvates turni call hea.

Comment

• raunooo
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 422

Hmmmm, võibolla tõesti.

Comment

• kardpleier
              Grinder
              • Jul 2009
              • 699

esimene käsi flopil Raise , sest meil valmis käsi ning turnis high kaarti näha ei taha. (call jube mõttetu imo, sest isegi kui kobistame seti siis väriseme et vastane võib foldida ja kui tuleb ülekaart siis väriseme jälle). Callimisega ei pane yhtegi vastast foldima ega maksma.

teine käsi : 3betiks PF või foldiks. antud mängija PF callis ja sai flopil cbeti . kuna meil keskmine paar siis ma reraiseks sest meil positsioon ja sõltuvalt vastasest valiks edasise strateegia.(turnil check-check, või check - bet , kui ta oop turnil betib siis foldi obv)

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Algselt postitas kardpleier
                esimene käsi flopil Raise , sest meil valmis käsi ning turnis high kaarti näha ei taha. (call jube mõttetu imo, sest isegi kui kobistame seti siis väriseme et vastane võib foldida ja kui tuleb ülekaart siis väriseme jälle). Callimisega ei pane yhtegi vastast foldima ega maksma.

teine käsi : 3betiks PF või foldiks. antud mängija PF callis ja sai flopil cbeti . kuna meil keskmine paar siis ma reraiseks sest meil positsioon ja sõltuvalt vastasest valiks edasise strateegia.(turnil check-check, või check - bet , kui ta oop turnil betib siis foldi obv)
                Päriselt kah mängiksid nii? Raiseksid oma 88 flopil? Millelt sa valuet tahad saada, 66?

Comment

• kardpleier
                  Grinder
                  • Jul 2009
                  • 699

ee, ei tahagi valuet saada, pot maha ja uus käsi. Callides oleme raskes olukorras. praegu vähemlt selline mõte

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

sa siis eeldad, et ta cbet on bluff?

Comment

• kardpleier
                      Grinder
                      • Jul 2009
                      • 699

jeps. kuna ta tundmatu, siis me ka suure tõenäosusega tundmatud talle ning ei tea et me oleme super agrod ning foldib bluffi oop. ja kui peakski callima siis hitime turnil seti pot läheb kergemini suureks. kui callib ja turnis me setti ei saa, siis saame riveri ilmselt tasuta(check-check). või foldime turni beti peale

Comment

• 2Godfather1
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 101

Kui ma nüüd mõlemad Krazye teosed üle lugesin, meeldis mulle see teine väga - esimene tundus lihtne tõlk kusagilt pokkeripiiblist. Väärt lugemine paarikümneks minutiks. Käte kohapealt infot ei jaga - olen siiski mõtlemist vältiv pokkerimängija. Aitäh.

Comment

• 2Godfather1
                          Jube Noob
                          • Oct 2008
                          • 101

Algselt postitas Jennifer
                          Ma ei usu, et need käed üldse selles kontekstis tähtsadki on.
                          Tähtis on tema jutu sisu, mitte mingi kindla käe mängimine :D
                          Ma ei imestaks, kui ta need käed lambist välja mõtles :D
                          +1

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

käed on olulised, et sa hakkaksid mõtlema. see on illustreeriv näide.
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Väga hea seeria Krayzie!

Käte osas püüdes ise mõelda kui vastane (kujutan ette, et võiks kehtida kuni NL100 keskmine regular):

1. Turni calliks, sest kui ma UTG/l - oletame, et oma AQ või KK (meelevaldne osa rangest) saaks seal turnis reraise, siis oleksin sunnitud isegi setti aegajalt bluffiva regulari vastu ilmselt foldima, sest 44 77 kahtlustele lisanduv 88 teeb seisu juba väga kahtlaseks. Raise korral on ka lihtsam (arvestades poti) foldida.

2. Turni reraise korral straight-forward mängija ülepaari või TPTK-ga sellisel boardil enamasti paneb kaardid ja annab alla.

Comment

• ropka11
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1008

väga hea krayzie.
                                Sain sinu kahest kirjatükist rohkem targemaks kui eestikeelse pokkeriteooria läbi lugemisest

Comment

Working...