Lulu's sexy adventures, part I

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rigged
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2535

Re: Lulu's sexy adventures, part I

Solid jutt, osa algusest tuli kuskilt tuttav ette, ilmselt 2+2 see jäätise jutt(mingi sarnane näide oli), aga jah, keep it up.

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Comment

• kollane
        Pokkerihai
        • Nov 2008
        • 2031

väärt lugemine
        nii mõnedki asjad läksid täppi minu puhul.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Algselt postitas kollane
          väärt lugemine
          nii mõnedki asjad läksid täppi minu puhul.

+1

Comment

• mkva
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1972

Kui krayzie või teised vastu pole, siis lisaksin ka omaltpoolt midagi teile. Kui ei sobi, siis kustutada. Ma isegi ei tea kas see Fitib siia teemasse, või teen hoopiski end lolliks, aga ehk keegi leiab endale siit ridade vahelt midagi. Tavaliselt ma nii sõna ei võta, kuna olen täitsa noor, kõigest 19 siis ehk teengi end lolliks, aga mis seal ikka.

Mõttemaailm
            ---

Sinu mõtteviisi määrab su elu. Et olla suuteline teha oma "A-mängu" pead sa hoidma selget pead. Sa ei saa endale lubada sisse lasta kõiki uudiseid ja negatiivsust, Maailm on täis kõike seda ja ainuke viis tulla selles olukorras võitjaks on kontrollida oma mõtteid.
            'Sinu mõtted muutuvad sõnadeks, sinu sõnadest saavad teod, ning sinu teod määravad su saatuse'. Mina seda välja ei mõelnud, aga see on mul meelde jäänud, kuna see on tõsi. Meie teod näitava, kes me tegelikult oleme ja kui pealiskaudne või hoopis sügav on meie iseloom.
            Kus sa oled praegu, kuhu sa oled jõudnud on peegeldus sinu mõttetest, sõnadest ja tegudest, mis leidsid aset minevikus. Pole mõttet süüdistada meid ümbritsevaid inimesi, vanemaid, sõpru või keda iganes selles, kus sa täna oled, sest kui tõele otsa vaadata, siis keegi nendest ei tassinud sind siia süles.
            Kuulen tihti peale minust vanemaid inimesi kurtmas, et küll elu on ikka raske. Give me a break! Nad on liiga ära harjunud kõigega, nad on liiga laisad või siis liiga palju kartust täis, et võtta end kokku ja viia oma elus läbi muudatusi. Rutiin - see on see mis tapab. Palun, ärge kunagi laskuge rutiini.

Kui sa ühel hetkel avastad end nördinuna või täiesti vihasena millegi või kellegi peale siin elus, siis hinga, võta aeg natukeseks maha. Mõtle kas või 10 sekundit, enne, kui teed järgmise liigutuse, või otsustad midagi välja öelda. Samas aitab ka see, kui mõtled millelegi, mis on väga meeldiv või mis parasjagu on hästi su elus. Kui sa oled kellegi peale vihane, näiteks oma koera peale, kes tahab välja ja ei lase sul rahus oma tegemisi teha, siis mõtle kohe sellele, kui palju sa oma koera ikkagi armastad, kui palju on ta sind koju oodanud ja kui palju te olete koos aega veetnud.
            Jooksid hetkel rahast tühjaks ? Oled väga vihane, siis mõtle kohe sellele, et sinu nädala teenistus on enamasti suurem, kui keskmise kodaniku kuupalk. Paneb mõtlema onju.

'Pööra tähelepanu sellele, mis tuleb sul välja.
            'Unista

Erinevusel on erinevusi, oska neid otsida, oska neid leida. Kõik mis sul välja ei tule, analüüsi kohesel, ära ole enamus, ära ole see hall mass, kes ei taha oma ebaõnnestumisi analüüsida, ning üritavad toore jõuga läbi lüüa. See ei tööta!
            Oluline on säilitada positiivset vaimset hoiakut, olenemata sellest, milline sinu elu on, sest miski ei ole tähtsam, kui sinu mõtted. Mõtted teevad kindlaks, kuidas sa koged järgmised minutid, tunnid, päevad.
            Kui sa tahad elada täisväärtusliku elu, siis tee iga päev midagi, mis viib sind lähemale selleni, et sa saad öelda ' Jah, ma armastan oma elu!

Järgnev on see, mida igaüks võiks vahest teha.
            - Lülita end kõigest välja ja kirjuta kuskile, kas või paberile ülesse oma eesmärgid.
            - Loe kellegi autobiograafiat, kes sind inspireerib.
            - Täna neid, kes on aidanud sul tõusta, võid jõuda lähemale su eesmärkidele.

Nakata oma positiivse ja vaimselt tugeva hoiakuga kõiki, kes on su ümber ja sa näed, kuidas inimesed seda näevad, samuti tagab see sulle selle, et saaksid nautida paremat elu.

Elu on lihtsalt liiga lühike, et lasta end segada draamal ja virisejatel, kes kunagi midagi ei muuda.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

mkva ega budismiga ei tegele? küsin seda sellepärast, et su mõtted on nii sarnased selle usundiga ja olen viimasel ajal selle kohta üht teist uurinud ning paljud pokkerimängijad on seda soovitanud.

PS! Ja ükski neist ei mass multitable ning niipaljusid kui mina tean on neil kõigil suured winrated. 4PT/BB+ 6max või suurtematest mängudes.

Comment

• tdx
                Grinder
                • Oct 2008
                • 768

Pange stickyks või/ja Lingikogusse.

Algselt postitas dabljuu
                Krayzie on sümpaatse mulje jätnud algusest peale, eriti oma huumorimeelega ( vt. kasvõi teema pealkirja, eksole ) Aind kätekommentaarides jube napisõnaline ja räägib vihjetega :).
                Ma arvan, et uNL\SSNL käsi on midstakes regularil suht igav kommenteerida, kuna kõik need liinid mida uued kutid alles enda jaoks avastavad on juba sada korda nähtud ja läbi analüüsitud.. Lisaks peab tihti kõik suht puust ja punaseks lahti kirjutama, mis on päris suur effort.. Ja siis veel see, et mingist limiidist alates on oma mõttekäigu lahti seletamine ilmselt -EV.

Muide mulle tundub, et 2+2 lugemise lõpetamine ja ise mõtlema hakkamine impruuvis mu mängu päris palju.

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Ise mõtlemine on aktiivne protsess, aga teiste käte/kommentaaride lugemine tihtipeale passiivne. Ma pole küll palju õppevideoid vaadanud, aga neid vaatan ka mõnikord nö passiivselt e. ei viitsi väga kaasa mõelda, seevastu oma käte läbivaatamisel nii passiivne ma olla ei saa. Kahju, et mõtlemine on raske tegevus...

EDIT: Kuidas Sa sellise toreda mindseti endale saanud oled? Ise üritan vabadel hetkedel enda jaoks asju lahti mõtestada, aga ehk on mõni konkreetne asi Sind aidanud?
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• Svenza
                    Svetlana aka Buldooser
                    • Oct 2008
                    • 3591

Hea lugeda kohe sellist topicut kus aetakse asjalikku juttu. Keep up!

Comment

• mkva
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1972

Algselt postitas ranka
                      mkva ega budismiga ei tegele?
                      Ma ei saaks öelda , et ma Tegelen sellega, kuigi saan öelda, et mind see huvitab väga palju. Kuna kõige selle mindset meeldib mulle 99% seega sobib mulle.
                      Mina isiklikult soovitan Budismi info sisse sukelduda. See parandab mindseti, see aitab..? ma ei tea. Mind aitab.

Comment

• mkva
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1972

EDIT: Kuidas Sa sellise toreda mindseti endale saanud oled? Ise üritan vabadel hetkedel enda jaoks asju lahti mõtestada, aga ehk on mõni konkreetne asi Sind aidanud?
                        Küsisid minult seda vist.. ? ??? Kui ja siis..

Sellise mindseti olen saanud vast oma emalt ja isalt. Ja kui nüüd pea aasta tagasi sai tais käidud, siis sain teada kui powerful on Budism.
                        Aga mis mind aitab ? Mind aitab tühi laud, paber ja pastaks. Vaikus. Muusikad ja telekad ja üleüldse kõik välised segajad kinni. Ja siis lihtsalt lasta oma mõttetel lennata, kui oled feilinud, siis keskendud sellele. Võtad kas või algusest peale läbi, mis läks välesti ja koostad endale punktid. Enne kui sa arugi saad on sul terve rida punkte mis võisid viia sind selle failimiseni. Ja nüüd polegi midagi, paned pastaka käest ja hakakd neid punkte ükshaaval läbi võtma ja mõtlema, mida ma ikkagi tegin valesti ja mida ma teeksin siis, kui ma saaks aja korraks tagasi võtta ja mida ma teen siis, kui samasugune situatsioon tuleb järgmine kord. Ja enne, kui arugi saad, oled kõikidele oma küsimustele vastuse leidnud ja veel väga tugeva. Plus see, et jõudsid ise vastuseni ananb sulle väga suure enesekindluse.

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Ei küsinud tegelikult Sinult. Minu viga, et ei täpsustanud, aga usun, et oled ka õigel teel :)
                          Fullstacks have more fun.

Comment

• dabljuu
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 494

Algselt postitas mkva

Selle nõuandega on küll kehvasti, mulle Bukowski autobiograafia meeldib aga peale lugemist ajab vägisi jooma jälle.

Comment

• IamAllin
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 1653

Väga hea teema (Y)

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Algselt postitas mkva
                                - Lülita end kõigest välja ja kirjuta kuskile, kas või paberile ülesse oma eesmärgid.
                                - Täna neid, kes on aidanud sul tõusta, võid jõuda lähemale su eesmärkidele.
                                Seda ma teen hästi tihti, loen 2+2 's welle, blogisid jms, sitaks annab motti grindida.

Comment

Working...