Step By Step Pokah loeng 2

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 2Godfather1
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 101

Re: Step By Step Pokah loeng 2

Lihtsalt juhin tähelepanu - olen poolel teel loengus.. :) väike näpukas on sees...

"Näiteks, kui me mängime onlines, 1 tunni pikkuse seansi 6 lauas korraga, siis lives peaksime me mängima seda seansi vähemalt 6 tundi, et saada sarnast käte arvu."

Kui me onlines mängime 1 tunni jooksul 6 lauas korraga, siis see SUUR käte maht mida me sealt saame - jõuame healjuhul ühe päeva jooksul LIVES tasa teha. Mu arvamus vähemalt - võibolla on näpukas - või saan mina asjast natuke teistmoodi aru :P

Võibolla on mõeldud nii.. onlines 1 tund 6 lauda = onlines 6 tundi 1 laud, mitte onlines 1 tund 6 lauda = live 6 tund 1 laud.. loodetavasti saate aru mida öelda tahan :)

RSK!! :D

"Isegi, kui me mängime onlines ainult ühes lauas, suudame me ikkagi mängida tunnis rohkem käsi. Keskeltläbi kasiinos dealer jõuab tunnis jagada 20-30 jaoutust keskmiselt kui onlines on võimalik tänu tarkvarale 60-100 jaoutus tunnis. Selle miinuse lives korvab see, et online on reeglina meil VÄGA limiteeritud aeg mõtlemiseks - maksimaalselt 2 minutit rahalauas. Lives aga saame mõelda igat otsust päris kaua ja seega lives saame teha korrektsemad otsused, kui online."

Pokkerieetika:
    * Don't "Slowroll"

Kui sa arvad, et Sinu käsi on parim ja hoiad käes võidu kätt, siis peaksid panema oma kaardid lauale esimesena, mitte ootama kuni vastased Sulle esimesena näitavad oma kaotatud kätt. Asja mõte on mitte ülearu aega viita, et vastased saaksid oma kaotatud käed kiiresti maha visata ning mäng lähekes kiiresti edasi.

Mu arvates on see tobe reegel, miks peaksin oma käe kiirelt maha viskama ja teiste mängijate kaarti ei peaks tahta näha - muidugi tahan näha, mis kaartidega mängitakse ja milline on erinevalt positsioonilt ja vastavalt käele olnud miimika, üldine käitumine jne..

AGA.. üldjoontes hea loeng, sai uusi asju teada - Istu Tiiger - 5 :)

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas 2Godfather1
      Lihtsalt juhin tähelepanu - olen poolel teel loengus.. :) väike näpukas on sees...

"Näiteks, kui me mängime onlines, 1 tunni pikkuse seansi 6 lauas korraga, siis lives peaksime me mängima seda seansi vähemalt 6 tundi, et saada sarnast käte arvu."

Kui me onlines mängime 1 tunni jooksul 6 lauas korraga, siis see SUUR käte maht mida me sealt saame - jõuame healjuhul ühe päeva jooksul LIVES tasa teha. Mu arvamus vähemalt - võibolla on näpukas - või saan mina asjast natuke teistmoodi aru :P

Võibolla on mõeldud nii.. onlines 1 tund 6 lauda = onlines 6 tundi 1 laud, mitte onlines 1 tund 6 lauda = live 6 tund 1 laud.. loodetavasti saate aru mida öelda tahan :)

RSK!! :D

"Isegi, kui me mängime onlines ainult ühes lauas, suudame me ikkagi mängida tunnis rohkem käsi. Keskeltläbi kasiinos dealer jõuab tunnis jagada 20-30 jaoutust keskmiselt kui onlines on võimalik tänu tarkvarale 60-100 jaoutus tunnis. Selle miinuse lives korvab see, et online on reeglina meil VÄGA limiteeritud aeg mõtlemiseks - maksimaalselt 2 minutit rahalauas. Lives aga saame mõelda igat otsust päris kaua ja seega lives saame teha korrektsemad otsused, kui online."
      Ma just tõusin ja ei saa aru mida Sa öelda tahad ehk olen alles unine. See oli ju lihtne näide asja mõistmiseks. Kas Sina saad, siis mängida lives 6 lauas korraga? Sest see on ju välja toodud, et "Tegelikult on seis veelgi kurvem kuna diilerite kiirused on tohutult erinevad" ehk tegelikult jah peaksime lives veel rohkem mängima tunde aga seda võte igaüks ise arvutada umbkaudu, mitu tundi me selle näite puhul võiksime sinna otsa lisada (sõltuvalt, siis kas mängite fullringi, 6maxi jne)

Loomulikult, mida rohkem on meil aega seda parema otsuse me suudame teha. Tänu sellele on asi lives veel hullem, sest kõik on nii aeglane, mõni lihtsalt jokutab on täis jne, või mõni otsustusvõimetu isik, mõtleb olukorras, kus ei ole üldse vaja midagi mõelda. Kui me saaksime onlines alati mängida ainult ühes lauas, siis arvan, et ühes lauas mängides ei läheks kunagi vaja rohkem aega, kui on kasiino poolt ette antud.

Comment

• 2Godfather1
        Jube Noob
        • Oct 2008
        • 101

Mjah Hiljem lugedes ei saa ise ka ööd ega mütsi aru :D rõhusin sellele veale ja thats it ;D kle kle kle Tigrano siiiis.. räägi sellest väikest boonusest ;D Pokerstars - 2godfather1

Comment

• broadcast
          Jube Noob
          • Oct 2008
          • 143

Loeng loetud. Hindeks väga hea. Kindlasti tuleb kasuks kui kunagi peaks kuhugi kasiiosse live turnale sattuma. Kuigi osasid eetikareegleid olin varem kuulnud, oli see "Dont Slowrolli" reegel mulle tundmatu. Niiet siiani olen juba mõlemast loengust oma teadmistepagasit laiendanud. :)

Comment

• zyxxx
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 453

Loetud. Hästi koostatud tekst, aga ise miskit uut ei leidnud sealt, sest olen midagi sarnast kusagilt raamatust hiljuti lugenud. :)

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas 2Godfather1
              Mjah Hiljem lugedes ei saa ise ka ööd ega mütsi aru :D rõhusin sellele veale ja thats it ;D kle kle kle Tigrano siiiis.. räägi sellest väikest boonusest ;D Pokerstars - 2godfather1

See on Sinu Starsi screen name jah - 2godfather1 , esimesel võimalusel kannan väikese preemia, momendil rahad otsas Starsist, kuna pean igakuiselt seal rahasi liigutama teatud põhjustel ;D

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas broadcast
                Loeng loetud. Hindeks väga hea. Kindlasti tuleb kasuks kui kunagi peaks kuhugi kasiiosse live turnale sattuma. Kuigi osasid eetikareegleid olin varem kuulnud, oli see "Dont Slowrolli" reegel mulle tundmatu. Niiet siiani olen juba mõlemast loengust oma teadmistepagasit laiendanud. :)
                Tänud, kõige hullem oligi seda "Dont Slowrolli" mõiste mõtet ümber seletada, loodan, et on ikka arusaadav ;D

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas zyxxx
                  Loetud. Hästi koostatud tekst, aga ise miskit uut ei leidnud sealt, sest olen midagi sarnast kusagilt raamatust hiljuti lugenud. :)
                  Mul endal on väga põnev, alati leian midagi uut ;D, küll varsti tuleb loeng, kust saad ka midagi uut. Kõige lahedam on, et ma otsisin ka ühte raamatut, kust mäletamist mööda oli pokkeri eetikast midagi kirjas aga ei leidnud kohe mitte enam seda raamatut üles.

Comment

• 2Godfather1
                    Jube Noob
                    • Oct 2008
                    • 101

Ex siis ootan selle plaaniga alustada uuesti Starsis bankrolli ehitamist :) Tänud igatahes Tig.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Mis oleks kõige viisakam käitumine, kui oled lives kellegi just tühjaks teinud? Täitsa vait olla ja vaikselt chipsid kokku kraapida? Midagi vist mainida ei maksa? Või peaks just midagi peenelt lisama, et teine tilti läheks ja veel raha maha mängiks?
                      Pean silmas just seda lähenemist, et rohkem raha kokkuvõttes saada, viisakas olemine on elementaarne.

Comment

• Aristotep
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 605

Algselt postitas alaska
                        Mis oleks kõige viisakam käitumine, kui oled lives kellegi just tühjaks teinud? Täitsa vait olla ja vaikselt chipsid kokku kraapida? Midagi vist mainida ei maksa? Või peaks just midagi peenelt lisama, et teine tilti läheks ja veel raha maha mängiks?
                        Pean silmas just seda lähenemist, et rohkem raha kokkuvõttes saada, viisakas olemine on elementaarne.
                        "On your bike son!" ;D

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

"On your bike son!"
                          Jah, Tony G-l juba sõnadest puudus ei tuleks. 8)

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas alaska
                            Kindlasti ei ole Sa kohustatud midagi ütlema, üldjuhul vaikimine pole üldse paha, sest võid mõne vale ütlusega teise veel rohkem endast välja viia. Mulle meeldib öelda - mul oli õnne, kus mul alles vedas, hästi mängisid, hea draw ;D

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas alaska

Jah, Tony G-l juba sõnadest puudus ei tuleks. 8)
                              Jube julge vend Tony G tegelikult, nozzu kirjutas kuidas lauast lahkuda soovides, võitnud eelnevalt korraliku summa, silma siniseks sai ;D Mis, siis veel saaks, kui nii sõimaks mõnda

Comment

• Metsapull

Teine loeng meeldis mulle rohkem kui esimenegi. Ise olen vist kõige rohkem selle Dont Slowroll punkit vastu eksinud. Mulle eriti ei meelid, kui mingid vennad chatti kirjutavad: zzzz kümneid kordi, kui mõni mees vahel uimerdab. Sellepärast olen mõnikord ise ka venitanud ning vahel isegi ekstra aega kasutanud, et asi veelgi rohkem veniks.

Comment

Working...