Step By Step Pokah loeng 1

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Step By Step Pokah loeng 1

Jõudsin ka lõpuks esimese loengu lugemiseni. Ausalt rääkides, olen just viimasel ajal avastanud enda jaoks õpetlike videote võlu, kogu action, mis silme ees toimub, haarab end kuidagi rohkem kaasa. Samas annan aru, et teooria osa on Pokkeris väga suur ning kõiksugune Pokkeri alane lugemine on õppivale mängijale suisa kohustuslik. Esmapilgul ehk tõrjuski see lugemisest eemale, et mõtlesin, et mis mõtet osta raamat, kui saab ka arvutist .pdf faile lugeda. Nonsense, kuvari taga lugedes passida on jama, raamatut lugedes oli esimene kogemus täiesti teistsugune. Loomulikult positiivsem.

Esimene loeng oli korralik, sest siiamaani pole ma end Pokkeri ajaloo ja tekkega kursi viinud, kas pole vajadust leidnud või pole olnud viitsimist. Seega sain kindlasti uusi teadmisi. Hetkel annab kindlasti ka see tõuke õppimiseks, nagu Tigrano juba mainis, et siia on kujunenud palju huvilisi, kes samuti on alles NL10 juures ja üritavad Pokkeris lõpuks tugevalt arenema hakata.

Vastan siis ka sellele küsimusele, miks ma Pokkerit mängin, sest kõigilt eelnevatelt on seda küsitud.

Avastasin Pokkeri umbes 2 aastat tagasi, kui sõber rääkis kuidas ta vend Triobetis mängib. Loomulikult tegime kohe sõbraga kontod, olles ise veel 17, kuid mis tehtud, see tehtud. Nüüdseks juba vanust pea poolteist aastat üle vajaduse :D. Nagu ka eelnevalt mainitud, siis pea poolteist aastat mängisin mängu nagu "hit n runner". Cash Out toimus peale igat 200-t eeku ning lõbu oli laialt, kui sa ühe reede õhtu jälle rahaga ära sisustatud. Loomulikult tuli nädal hiljem see 200.- uuesti sisse kanda, et see enamvähem kogemata uuesti duubeldada.
    Paar kuud tagasi arvasin, et NL5-20 on ikka räme fishimeri, aga nüüd, alles kaks kuud hiljem vaatan tagasi ja taipan, et ma ise olin veel rämedam fish, kui kõik teised. Positsioon, mis nüüd tuleb endale aina selgemaks ja selgemaks raiduda, ei olnud just eriline faktor mu jaoks.
    Pean lihtsalt ütlema, et see foorum on nii minu, kui arvatavasti ka teiste algajate ja NL10 grinderite jaoks "Puhas Kuld". Ma avastan alles enda jaoks Pokkeri põhitõdesid ning ainuüksi tänu siit ammutatud teadmistele suudan juba NL5 ja NL10 biitida. Ma loodan, et ennatlikke järeldusi ei tee, sest mäng on kindlasti veel üks suur leakide auk, kuid asi läheb paremuse poole :).
    Ja miks ma mängin, põhjuseid on mitmeid, nüüd tahan juba mängu biitida ja kõrgematesse tasemetesse jõuda, kuid algsed põhjused olid eelkõige see, et kui sõber võitis ka "kogemata", siis tahtsin ka mina. Ning nüüd sõber avastas selle foorumi ning ise avastasin samuti ja leidsin eest ka tema :D. Nii, et lisaks kõigile teistele grinderitele, on mul kohe võrdlus veel sõbraga. Loomulikult oleks üks eesmärke tulevikus ka lisaraha teenimine, sest hetkel Ülikooli kõrvalt kooli ei jõua, sest siis ei jääks spordiga seotud hobide jaoks kohe üldse aega. Tahaks jõuda selle hetkeni, kus pidevalt on olemas ka enda vaba raha, et ei peaks kõiki otsuseid vastuvõttes mõtlema, kas saab ja mis homme teha, ühesõnaga tahaks endale oma enda lisateenistust :).

Pikk jutt, segane jutt, aga sai vähemalt mingi tutvustus endast antud.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Tänan -andres-, sellise pika vastuse eest, see mulle meeldib eriti, kui keegi sellise vastuse kirjutab, see näitab taset ;D

Ise ei jõua pikemalt vastata, jube kiire

Ilusat päeva,

Tigarano

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas Tigrano
        Kes on lugenud Super System, siis vana shark Doyle soovitab kõike mänge osata ja vahelduseks mängida, mitte oma lemmikut ainult
        Huvitav miks?

Rahaliselt seisukohalt vaadates on minu arvates mõistlikum arendada ühte mängu tugevalt, kui mängida kõiki mänge keskpäraselt.

Comment

• runnar
          Grinder
          • Oct 2008
          • 740

laiem silmaring ja lisaoskused ei tule kunagi kahjuks.
          aga ilmselt käis see rohkem selle aja kohta kui mängiti ainult lives. kui siis oli kasiinos näiteks kaks lauda ja "sinu" mängu mängisid ainult sharkid ja teises mängus, milles sa võibolla nii tugev ei ole, olid purjus turistid, siis pigem on teine mäng rahaliselt kasulikum.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Codecci
            Huvitav miks?

Rahaliselt seisukohalt vaadates on minu arvates mõistlikum arendada ühte mängu tugevalt, kui mängida kõiki mänge keskpäraselt.
            Ta ei soovitanud kõike mängida eksperdi tasemel vaid vahetevahel -- no näiteks kuus korra, teed paar väikest Omaha sessi ja teisel kuul 7-card studi jne. Mitte ainult vanahärra Doyle ei soovita seda vaid ka teised paljud head mängijad. Kui sa mängid muud mängu, siis võid sa tänu uuele mängule sattuda mõne hea idee peale, mida saad kasutada oma põhimängus. Samuti iga mäng arendab ja on kasuks teistele mägudele - omahas õpid kiiremini boardi lugema, limit Hold'emis käsi lugema, HU-s equiteid arvesta, Full Ringi positsiooni tundma jne. Sa ei pea isegi mängutüüpi muutma, piisab kõigest laua või limiidi (pean silmas fixed limit või no-limit) muutmisest.

Teiseks annab see mõnusat vaheldust su igapäeva rutiinile.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Ja freerollis õpid tildiga hakkama saama.

Comment

• MarxVoss
                FPP Pro
                • Dec 2008
                • 211

Väga asjalik ülevaade Pokkeri ajaloost! Kusjuures ma ise veel mõtlesin, et kurat ma ei ole mitte midagi selle jaoks teinud, et oma lemmik hobist rohkem teada ja seda rohkem õppida armastama. Kas olen lais või on selles süüdi minu viitsimatus. Ma pean ennast suht heaks mängijaks. Olen kardetud ja austatud vastane, kellel on aga vead. Pikaajalisel mängimisel muutun kärsituks ja hakkan lahmima. Aga sellei poolest ei mängi ma kunagi kahes lauas korrraga ja pühendun 100% ainult ühele lauale! Vaieldamatu lemmix on Texas NL Holdem. Teisi ei ole mänginud ja arvan, et ma ka esialgu ei hakka neid kunagi mängima! Ma ei tahaks olla vasaraheite Maailmameister, kes veel ka kõrgushüppes suudab medali noppida! Olla truu ainult ühele lemmikule!

Esimene Pokah loeng oli aga mahlakas vahepala ja kindlasti loen ma seda veel paar korda läbi, et midagi ka kõrvataha panna. Meelde jätta ja siis mitte nii tumeda maana enam ringi siblida!

;D

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas MarxVoss
                  Väga asjalik ülevaade Pokkeri ajaloost! Kusjuures ma ise veel mõtlesin, et kurat ma ei ole mitte midagi selle jaoks teinud, et oma lemmik hobist rohkem teada ja seda rohkem õppida armastama. Kas olen lais või on selles süüdi minu viitsimatus. Ma pean ennast suht heaks mängijaks. Olen kardetud ja austatud vastane, kellel on aga vead. Pikaajalisel mängimisel muutun kärsituks ja hakkan lahmima. Aga sellei poolest ei mängi ma kunagi kahes lauas korrraga ja pühendun 100% ainult ühele lauale! Vaieldamatu lemmix on Texas NL Holdem. Teisi ei ole mänginud ja arvan, et ma ka esialgu ei hakka neid kunagi mängima! Ma ei tahaks olla vasaraheite Maailmameister, kes veel ka kõrgushüppes suudab medali noppida! Olla truu ainult ühele lemmikule!

Esimene Pokah loeng oli aga mahlakas vahepala ja kindlasti loen ma seda veel paar korda läbi, et midagi ka kõrvataha panna. Meelde jätta ja siis mitte nii tumeda maana enam ringi siblida!

;D
                  Kusjuures ise mängin ka peaaegu ainult Texas NL Holdemi ja pokkeri ajalugu oli jube huvitav lugeda, et kust, siis tekkis selline mäng, mida me iga päev mitmeid tunde mängime.

Comment

• metsnik
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2008
                    • 462

Olen ma millestki valesti aru saanud või on Pokah loengud soiku jäänud? :(

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas metsnik
                      Olen ma millestki valesti aru saanud või on Pokah loengud soiku jäänud? :(
                      Ei ole sokus, ainult see kuu ei ilmu, sest uuest aastast tulevad planeeritumalt. Kirjutasin, kah sellest nauke Pokah all.

Comment

• vilkar
                        Klubi Liige
                        • Jul 2009
                        • 1290

igati asjalik loen kindlasti teised loengud ka läbi.

Ise mänging pokkerit nii raha, lõbu kui ka võrdlus momendi pärast, sest mittu sõpra mängivad ka ja omavahel ikka väike konkurents kellel paremini läheb vms. Samas omavahel kerge diil ka, et kui keegi midagi suurt hitib vms siis 3 kesi kerge tripp kuhugi välismaale nädalavahetuseks vms, mis omamoodi motiveerib juba mängim ja pingutama jne. Hetkel olen suurem osa vajalikku infot siit foorumist enda jaoks läbi lugenud ning lisaks sellele hangin ka mõjalt nii palju infot juurde kui võimalik.
                        Meeldib nii live kui ka online mäng. Lives sõpradega või muidu cashi teha kuskil või turnat on huvitav ja mõnus ajaviitmise võimalus 8)

Comment

• tahe-olen
                          Räme Fish
                          • Jan 2010
                          • 23

5+
                          Mulle iseenesest meeldib pokeri ajalugu lugeda olen ennegi päris palju lugend selle kohta aga ikka on hea uuesti lugeda
                          VÄGA HEA ARTIKEL mull meeldis väga!

Comment

Working...