Step By Step Pokah loeng 1

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Step By Step Pokah loeng 1

Kas kõigil on loeng 1 selge, küsimusi pole? ;D

Comment

• 2Godfather1
      Jube Noob
      • Oct 2008
      • 101

Täitsa huvitav lugemine, kuid kõik läbiloetud - hea, kui meelde tuletatakse :) Ootan huviga järgmist tundi.

Ps! Ootan huviga, milline auhind mind kusagil ootamas..

Comment

• taavi19
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 321

Väga huvitav lugemine. Ootan huviga järgmist loengut :)

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas 2Godfather1
          Täitsa huvitav lugemine, kuid kõik läbiloetud - hea, kui meelde tuletatakse :) Ootan huviga järgmist tundi.

Ps! Ootan huviga, milline auhind mind kusagil ootamas..
          Tore, et lugemine meeldis. Milline auhind Sulle rohkem meeldiks, midagi õpetlikku või väike rahaline boonus ;D

Comment

• Marek K.
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1477

Algselt postitas Tigrano
            Tänud,

Küsimused Sulle, miks mängid pokkerit ja miks ei saa ja ei ole mõistik hinnata tulemusi lühiajaliselt, ainult pikaajaliselt?

Pokkerit mängin sest olen pokkeriga juba päris pikalt kokku puutunud ja mäng on psühholoogiliset huvitav. Tegelikult pole siiamaani kui nüüd mõtlema hakata suurt pokkerist midagi teadnud vaid olen lihtsalt mänginud, arvates et mida rohkem mängin seda paremaks saan. Aga lihtsalt mängides tulemused ei tule, peab ka kõvasti õppima (muidugi ka mängukogemused maksavad palju). Nüüd ranka käe all olen sellest aru saanud, ic Tongue Aa ja miks veel mängin, ausalt ma mõtlen, et pikas perspektiivis ma ei viitsi elu lõpuni laenuori olla ja 7k eest päevast päeva kuskil kellegiga maid jagada. On ka muidugi teisi põhjusi aga juhe tööpäevast nii koos et ei viitsi pikalt targutada Tongue

Mõistlik pole hinnata tulemusi lühiajaliselt, sest lühiajaliste tulemuste hindamisel võime ennast ülehinnata, kui näiteks lucky faktor on mingi hetk väga suur. See ei pruugi näidata tegelikku mänguoskust ning seda kas teen tegelikult õigeid otsuseid ning hindan vastaseid õigelt. Sama on ka vastupidiselt, et alati ei pruugi sinu nö pikas perspektiivis kasumlikud muuvid kasulikud olla, isegi siis kui sa mängid õieti (dowswing jms pask).

Comment

• Marek K.
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1477

aa ja ma unustasin lisada, et ma olen üldiselt väga sitt õpilane sellel alal, sest muu huinjaa kõrvalt ei jõua kunagi 100% süveneda kõigisse asjadesse kui päevad igast jama täis.. aga nagu näha, siis mehhaanilisel meetodil saab isegi lollile lõpuks miskit selgeks:P teaduslikult t6estatud vms

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas rankapoeg
                aa ja ma unustasin lisada, et ma olen üldiselt väga **** õpilane sellel alal, sest muu huinjaa kõrvalt ei jõua kunagi 100% süveneda kõigisse asjadesse kui päevad igast jama täis.. aga nagu näha, siis mehhaanilisel meetodil saab isegi lollile lõpuks miskit selgeks:P teaduslikult t6estatud vms
                Jah paljudel on ise õppimine probleemiks või millegi alustamine suht raske, tihti aitab selle puhul just koos tegutsemine. Näiteks võiks tuua minupuhul jõusaalis käimise, üksi ma ei suuda käija seal nii nagu peaks, kui aga sõpradega sai käidud, siis igaüks sundis üksteist tagant ja oldi alati 100% kohal ;D

Comment

• 2Godfather1
                  Jube Noob
                  • Oct 2008
                  • 101

Algselt postitas Tigrano
                  Tore, et lugemine meeldis. Milline auhind Sulle rohkem meeldiks, midagi õpetlikku või väike rahaline boonus ;D

Rrrr 8)

Mis ma sellest rahast ikka, kui ma pole õppinud, kuidas seda hoida ja kasvatada.
                  Kusagil mainisin sellest raamatust,"The Poker Mindset: Essential Attitudes for Poker Success" - auhinnana võiksid mulle seda laenutada näiteks? :)

Comment

• 2Godfather1
                    Jube Noob
                    • Oct 2008
                    • 101

Aga muidu saaksin boonuse PS'i? Väike algatus oleks ka iseenesest tore

Comment

• Rahapada
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1178

Terekest, sain pärast tihedat töönädalat ka lõpuks selle foorumikese lahti ja läbi lugeda... 1. loengu (tegelt ju teine, arvestades ka sissejuhatavat/plaanidest rääkivat osa)... aga see selleks

ajaloo osa oli mõnus lugeda, tuttavlik, ma vist kunagi otsisin välja selle wikipediast... aga samas tuli ka uut juurde... muhe.

Mis mäng on pokker ja miks mängitakse pokkerit jäi natuke lühemaks kui ma ootasin, samas ei oska eriti isegi juurde soovitada, mida oleks võind sinna lisada, mida mitte.

Mis puudutab pikka perspektiivi, ja riggedisse ja õnne ja asjadesse, siis ma suutsin enesele ühe huvitava asja selgeks teha, st "ise leiutasin ensele ratta" (ka kui see kuskil kirjas on v keegi sellest on varem rääkinud, siis pole ma seda märganud ja seega olen enesele selgeks tehtud asja üle väga õnnelik 8)) niisiis minu järeldus:

räägitakse coinflipist, viskad münti, pm 50% kull, 50% kiri... ühest küljest täiesti õige, teisest küljest, kuna pokker on seotud tublisti õnnega, siis laieneb antud 50:50 ka pokkerile. Mismoodi? Näiteks (täiesti piltlikult võetuna), kui mängida HU'd siis 10nest potist 5 võidad, 5 villain. Antud juhul loeb vaid poti suurus, ehk et sa pead olema piisavalt tark, et foldida drawing dead käed ja mitte foldida tulevased võitvad käed (seda saab teha vastavalt vastase kohta teada olevale andmehulgale ja lauale ja tõenäosustele ja... nii edasi). Mis eristab nö. õnnemängurit oskusmängurist pokkeri puhul, ongi see, et võitev/oskav mängija oskab teha õige otsuse, gambler - rõhub õnnele ja kui võidab, siis on see ajutine, sest pikas perspektiivis ei tea ta mängust sügavuti suurt midagi. Hm jutt läks pikaks, peaks kokku võtma:

Pokkeris on seotud õnn ja oskus: õnn võib määrata võitja (ja teebki seda), oskus on loobuda kaotavast käest ja hoida kinni võitvast käest, et pot koju tuua!

Ehk et perspektiiv, kogemused, kasvatavad oskust ja tulemust.

Edit: mis puudutab antud jutu nö tõestusse, siis ma usun kõik on nind seda, et ühel hetkel saab premium kuskil rääbise käest ära, ja teisel hetkel enese leht võidab kellegi teise head lehte... st suckoudid on üldiselt tasakaalus
                      ---

Miks mina mängin pokkerit?

Sest mulle meeldib pokker, meeldib mängu võlu, meeldib isegi biiti saada aeg-ajalt, sest see toob maapeale tagasi.

Mida ma saavutada tahan?

Tulemusi, positiivseid. Ülespoole kerkida levelites, loobuda tööst ja teha pokkerimängimisest oma sissetulekuallikas (esialgu, pärast vastavalt tulemustele peaks saama ju raha kuskile mujale kasvama ka panna, aga see on tulevikumuusika ).

Comment

• Davy
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1341

Küsin ka Sinult, miks mängid pokkerit?
                        Mulle ei meeldi hommikul 7st tõusta.

viimase 10 aasta jooksul on keskmise magamamineku aeg nihkunud 4-5ni(süüdi arvuti ja internet ...algselt ka raamatud... ja pean tunnistama, et kellaajad 12-5 vahel nimetan ma mõnusaimaks osaks päevast). Sealt loogilise jätkuna võite arvata kui mõnusad need tööpäevad mul on.

Comment

• Keiss
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1592

Mulle ei meeldi viimasel ajal hommikul kell 7 magama minna :D

Comment

• Davy
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1341

Algselt postitas Keiss
                            Mulle ei meeldi viimasel ajal hommikul kell 7 magama minna :D
                            MIks... siis just mõnus magada ju, mida huvitavat toimub 7-14 vahel?

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Tere jälle Rahapada,

Hea vastus, nägid kirjutamisega kõvasti vaeva ja tõid hea võrdluse 5+

Tõid välja sellise lause: Pokkeris on seotud õnn ja oskus: õnn võib määrata võitja (ja teebki seda), oskus on loobuda kaotavast käest ja hoida kinni võitvast käest, et pot koju tuua!

Sellest Sinu mõttest, lihtsamal kujul saaksime öelda: hea mängija ei pea võitma kõiki Pot-te, see on mingi täiesti vale arvamus, et me peame igat Pot-i võitma. Hea mängija võib võita isegi vähem Pot-e aga võidab suuremad

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Kas ma olen millestki valesti aru saanud või oleks pidanud eile loeng 2 tulema?

Comment

Working...