Step By Step Pokah loeng 1

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Step By Step Pokah loeng 1

Algselt postitas Klamber®
    ka sma võin oma kokkuvõtte siia postitada või panen lingi oma blogisse ?
    Kõik siia Klamber ning küsimus Sulle juba ette, miks mängid pokkerit ja kas sa teed vahest laudades selliseid otsuseid, millest Sa oled ise teadlik, et pikas perspektiivis on need kahjulikud.

Comment

• Klamber®
      Õpihimuline Mängur
      • Sep 2008
      • 335

Algselt postitas Tigrano
      Kõik siia Klamber ning küsimus Sulle juba ette, miks mängid pokkerit ja kas sa teed vahest laudades selliseid otsuseid, millest Sa oled ise teadlik, et pikas perspektiivis on need kahjulikud.
      ika teen, aga eelkõige panen tähele et need valed otsused on tingitud valest mindsetist- kas ma olen häiritud millegist või mingis imelikus tujus (alkohol jne) et teha herocalle, mõttetuid AI-sid - teades et mind callitakse maha anyway ühel või teisel põhjusel. seepärast olen mängimise ajal välistanud sellised lolluseid tekitavad asjaolud.
      ma vast ei hakka oma pokkeritee algust siia kopima... (?)

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

No mina mängin pokkerit sellepärast, et ma olen sellest täiega sõltuvuses. Ma ärkan hommiku sellepeale, et aju arutab erinevaid võimalusi viiepaariga vastaselt kogu raha kätte saada, igal vabal võimalusel loen 2+2-te ja eesti foorumeid, raamatuid. Nagu see tibi telekast, Liu vist ütles, et see on ainuke asi, mis teda elus huvitanud on. Mul on niikuinii juba sada hobi, loodetavasti saab sellest ka elatusallikas. Esimene eesmärk on jõuda NL100-200 laudadesse võitvaks mängijaks. Loomulikult ei loobu ma selle nimel muust elust, isegi põhitööst. Eesmärk on see mäng selgeks teha, et võidaks, ja siis veel niipalju kui võimalik. Raha ei ole hetkel absoluutselt tähtis.
        Kusjuures puudub mul igasugune huvi omaha ja teiste analoogsete mängude vastu, juhuslikult sattusin Limit Texas holdemi SNG lauda ja ma panin selle poolepealt kinni, kaotasin 3€ aga ma lihtsalt ei suutnu seda lõpuni mängida.
        Kõige naljakam on see, et ma uskusin juba kuu aega tagasi, et mul on enamvähem kõik selge selle mängu kohta, samas iga nädal õpin, kui loll ma veel olen ja kui palju on veel õppida. Näiteks variatsioon ja sellega seonduv. Praegugi vaatasin pokertrackeris oma mängu ja ma olen selliseid lollusi oma mänguga teinud, et kuul pähe. Ah aitab küll, jätan teistele kah ruumi...

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas alaska
          Kusjuures puudub mul igasugune huvi omaha ja teiste analoogsete mängude vastu, juhuslikult sattusin Limit Texas holdemi SNG lauda ja ma panin selle poolepealt kinni, kaotasin 3€ aga ma lihtsalt ei suutnu seda lõpuni mängida.
          täpselt sama on siin

Comment

• Yokker
            FPP Pro
            • Oct 2008
            • 207

Nu fixit limit on kongreetne tuul..Omaha HI/low on kongreetne aja raiskamine minu arust ja üldse kõik peale NO limit holdemi on minu jaoks mõtetud ja ei paku mingit huvi

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas Yokker
              Nu fixit limit on kongreetne tuul..Omaha HI/low on kongreetne aja raiskamine minu arust ja üldse kõik peale NO limit holdemi on minu jaoks mõtetud ja ei paku mingit huvi
              Kes on lugenud Super System, siis vana shark Doyle soovitab kõike mänge osata ja vahelduseks mängida, mitte oma lemmikut ainult

Comment

• Yokker
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 207

Ei tavalist Omahat ma mängin vahest ja see mulle isegi meeldib vahelduseks ja 5 kaardi oma on ka teine kord päris pull aga siiski vaid vahelduseks vb ka selle pärast ei mängi,et ei oska neid nii hästi

Comment

• Aristotep
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 605

Hea esimene õppetund. Lühikeseks jäi, kuid sissejuhatuseks on see täiesti piisav. :)

Isiklikult ei usu, et Texas Holdem niipea kuskile kaob. Pigem võib tulevikult oodata veelgi lihtsustatumat varianti, kuid Texas Holdem on juba praegugi piisavalt kerge massidesse murdmiseks. Samuti ei näe kuskilt tulemas ka peatset pokkeribuumi lõppu. Vallutamata on mitmed turud, vaikselt on muutumas väärtushinnangud. Konkurents küll tiheneb, kuid see on pokkeri arengule ainult hea.

Miks ma pokkerit mängin?
                  Pokkeri juurde tõi mind lihtlabane huvi mängu enese vastu. Praeguseks on huvist juba tekkinud sportlik auahnus - kui midagi teha, siis teha seda hästi ja olla parim. Vastasel juhul on tegemist ajaraiskamisega. Pikemas perspektiivis on huvi kindlasti seotud ka rahalise poolega, kuid ma olen piisavalt realist mõistmaks, et siin maailmas ei saavuta ilma raske sihipärase tööta mitte midagi. Seega hetkel on tähtis ainult õppimine ja rõõm mängust enesest.

Comment

• iffikas
                    Räme Fish
                    • Oct 2008
                    • 18

Tervist !

Sai siis kogemata siia foorumisse satutud ja leitud huvitavad videod ja peale natukest aega ringi tuunimist ka "step by step pokah". Ühesõnaga, sai ära vaadatud video
                    ja kohe kohe tuli ka loeng. Lihtsalt super projekt ja kollektiiv, kes siin on tundub ka väga huvitav. Jään huviga ootama uut loengut.

Minu stoori. Pokkeriga kokkupuude nagu enamikul meist, siis algselt 5cd, siis koolis sai HiinaPokkerit mängitud. Selge on see, et hasart mul on ja pokker on väga lähedaseks
                    saanud. Netis olen mänginud natuke alla aasta ja peamiselt triobetis. Peamiselt meeldivad SnG'd ja erinvad turnad, kuid viimasel ajal on ka cashi pisik sisse aetud. Võin öelda,
                    et pokker on mind tõesti haaranud ja nüüd ei jää muud üle kui ennast ainult treenida ja viia mäng kõrgemale tasemele.

Cheers !

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Tervitused Iffikas ja Tere Tulemas Foorumisse!

Loodan, et siit algab su suur ja huvitav teekond kõrgetesse limiitidesse! :)

Comment

• broadcast
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 143

Algselt postitas Tigrano
                        Küsin ka Sinult, miks mängid pokkerit? Ja mis eesmärgid oled seadnud?
                        Well... pokkerit sai hakatud mängima sest ajast kui Imre alustas oma blogimisega. Siis sai koos sõbraga esimesed 50$ deponeeritud Partysse. Tundus selline uus ja väga huvitav mäng millega saab isegi teenida. Mõelda vaid, hobi, millele makstakse peale! Milline meelelahutus. Varem polnud pokkeriga absoluutselt kokku puutunud, siiani pole isegi veel kasiinosse jõudnud (eriti ei kipu kah). Päris täpselt ei teadnud isegi käte tugevusi.

Aga peale 3-4kuust mängimist kergelt plusspoolel, sai tehtud cashout ja allesjäänud bankroll kadus downswingi/tilti ning ka huvi kadus koos sellega. Mingil ajal sai tehtud reload partysse ja dep pacificusse kokku 100$, mis ka ikaldusid lõpuks. Põhjus võiski olla, et puudusid sihid-eesmärgid ja muidugi ei jaganud ka mängu põhimõtteid eriti.
                        Aga kui tuli EE.Pokernews, sai uuesti deponeeritud, seekord Triobetti, sai asi juba natuke tõsisemalt käsile võetud, sai tellitud paar raamatut mis mingil seletamatul kombel pole 100% ikka veel läbi loetud. Ja kordus sama stsenaarium, bankroll duublisse ja natuke enamgi, cashout ja lõpuks jälle 0. Aga väljavõetud raha läks asja ette, uue korralikuma auto sissemaksuks. Puudu tuli natukene aga täpselt niipalju, et sai pokkerikontolt cashout tehtud. Kahjuks ikaldus allesjäänud bankroll suhteliset kiirelt.
                        Nüüd eelmine sügis/talv sai uuesti deponeeritud Triobetti, eesmärgiga järgida korralikult bankroll managementi ja sai seatud eesmärk teenida töökõrvalt veidike lisa. Kas või 1000 eeku, peaasi et plusspoolel. Sai tehtud ka deposiit Pacificusse. Et kui seal ka ei biidi, siis loobun. Kuid ka see kevad-suvi oli pokkerivaba, raha jäi kontodele alles. Septembris võtsin asja uuesti käsile allesjäänud dollarite/eurodega. Nüüdseks on välja kujunenud nii, et Pacificus teen cash sessioone 4-tabledes NL10 ja Trios SnG-d ja ka LiveBetti. Ja tundub, et esialgu liigub asi plusspoolel, variatsioonidega küll, aga ikkagi plussis.
                        Plaan edaspidiseks ongi järgida 100% bnkrll-managementi, ei mingeid idiootseid cashoute enam ja tõestada endale suudan küll beatida NL10 ja liikuda edasi. Kaua ma kohal tammun.

Aga minu pokkeriarengut segab tugevalt minu töö. Suht-koht füüsiline, 6-14.30ni. Kuna algajale on head mängud reeglina ikkagi õhtupoolikul aga kuna pean ärkama suht varakult siis jahh... poole ööni ei kannata üleval olla. Samas tihti on töölt tulles selline väsimus, et paned päeval ka tund-paar und otsa. Siis ei tule jälle õhtul und ja selline nõiaring. :-\ ja muidugi üks takistus on ka minu iseloom, olen suhteliselt püsimatu, ei viitsi jännata ühe asjaga, kipun võtma kõike korraga käsile, mille tulemusena ei saa ühesti asjast korralikku tulemust. Niiet et olla pokkeris edukas nõuab mult ka väikest eneseületust, et säiliks tahtmine ja motivatsioon õppida ja asjaga põhjalikult tegeleda. Seda näitab ainult aeg.

Oehh, sai vast kõik öeldud mis tahtsin... :) oma pool tundi sai seda teksti mõeldud-kirjutatud! ;D päris lahe oli tlgt mõelda veidike ajas tagasi, miks sai alustatud ja mis põhjustel. Aga pokkeripisik on istutatud, tänu millele pole selle 3a jooksul pokkerit päris nurka visanud. Tänusõnad selle eest peab vist ütlema Imrele.

Comment

• Metsapull

Kiidaks siis ka natukene.

Minu meelest alustuseks väga hea artikkel. Oluline ja huvitav oli välja toodud, aga samaks ei läinud jutt liiga pikaks, mistõttu säilis huvi jutu lõpuni lugemisena ja täna sai see tekst teistkordseltki läbi loetud. Üks asi, mis veel meeldis olid need väikesed Pokah järeldab lõigud. Ei oska seda hästi seletada, aga kuidagi väga hästi lihtsalt istusid sinna teksti sisse. Kui siin juba hindamiseks läks siis paneks 5-. Tekst oli väga hea, aga olen lihtsalt selline inimene, kes kunagi millegagi täiesti rahul ei ole :). Ühtegi halba sõna ei oskagi öelda, ehk oleks võinud siiski mõne lingi juurde lisada, kust oleks saanud mõne ajaloo punkti kohta rohkem lugeda. Aga eks igal ühel on võimalus alati ise materjali juurde otsida.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas iffikas
                            Tervist !

Sai siis kogemata siia foorumisse satutud ja leitud huvitavad videod ja peale natukest aega ringi tuunimist ka "step by step pokah". Ühesõnaga, sai ära vaadatud video
                            ja kohe kohe tuli ka loeng. Lihtsalt super projekt ja kollektiiv, kes siin on tundub ka väga huvitav. Jään huviga ootama uut loengut.

Minu stoori. Pokkeriga kokkupuude nagu enamikul meist, siis algselt 5cd, siis koolis sai HiinaPokkerit mängitud. Selge on see, et hasart mul on ja pokker on väga lähedaseks
                            saanud. Netis olen mänginud natuke alla aasta ja peamiselt triobetis. Peamiselt meeldivad SnG'd ja erinvad turnad, kuid viimasel ajal on ka cashi pisik sisse aetud. Võin öelda,
                            et pokker on mind tõesti haaranud ja nüüd ei jää muud üle kui ennast ainult treenida ja viia mäng kõrgemale tasemele.

Cheers !
                            Tere iffikas, oleme rikkamad jälle ühe liikme võrra ;D, loodan, et saad palju kasulikku omandada Pokah nurgast.

Küsin ka Sinult, miks mängid pokkerit?

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas broadcast

Plaan edaspidiseks ongi järgida 100% bnkrll-managementi, ei mingeid idiootseid cashoute enam ja tõestada endale suudan küll beatida NL10 ja liikuda edasi. Kaua ma kohal tammun.
                              Võimas vastus broadcast. Tore, et plaanid on paigas ja kavatsed bankrolli kasvatama hakata (kannatad ja jätad ennem midagi ostmata cashoudi asamel, võibolla x aja pärast tänu sellele saad lubada endale 10x rohkem, kui endise strateegiaga)

Kuna näen, et paljud Pokah huvilised mängivad NL10, siis teen kohe ka strateegia alla NL10 mängijatele eraldi nurga, kus proovime huvilistega koos plaanid paika panna ja grindima hakata

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas Metsapull
                                Kiidaks siis ka natukene.

Minu meelest alustuseks väga hea artikkel. Oluline ja huvitav oli välja toodud, aga samaks ei läinud jutt liiga pikaks, mistõttu säilis huvi jutu lõpuni lugemisena ja täna sai see tekst teistkordseltki läbi loetud. Üks asi, mis veel meeldis olid need väikesed Pokah järeldab lõigud. Ei oska seda hästi seletada, aga kuidagi väga hästi lihtsalt istusid sinna teksti sisse. Kui siin juba hindamiseks läks siis paneks 5-. Tekst oli väga hea, aga olen lihtsalt selline inimene, kes kunagi millegagi täiesti rahul ei ole :). Ühtegi halba sõna ei oskagi öelda, ehk oleks võinud siiski mõne lingi juurde lisada, kust oleks saanud mõne ajaloo punkti kohta rohkem lugeda. Aga eks igal ühel on võimalus alati ise materjali juurde otsida.
                                Tänud Metsapull,

Alati tahaks mingid järeldused teha, see Pokah järeldab idee meeldis mulle endale ka ;D
                                Muidu mõni loeb ja ei saa ehk poindile pihta, siis Pokah järeldus peaks kogu pika jutu kokku võtma ühe lausega, kui võimalik. Kui mõni artikkel tundub mõnele lühike või poolik, siis tõstku alati kisa või postitagu ise juurde mõtteid ideid ning me saame alati copydes täiustada seda artiklit

Comment

Working...