Step By Step Pokah

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Step By Step Pokah

Sorry mehed oli täna palju tegemist kohe loen ja vastan ;D

Comment

• broadcast
      Jube Noob
      • Oct 2008
      • 143

Rahapada, tundub ,et sul on enam-vähem sama probleem mis minulgi. Oled breakeven või kerge plusspoolel mängija aga idiootsed cashoudid rikuvad kõik ära! Kuigi jah, 500$-ni mina jõudnud pole, samas pole ka NL50-100 puutund. Max NL25. Igatahes edu!

Comment

• RaitS
        Julm Donk
        • Oct 2008
        • 35

Ma ka NL10,

millal peaks siis levelit vahetada võib, siis kui 10x max buy-in, mõned räägivad 20x, mõned isegi 40x ??

ja siis muidugi soovitused NL10 mängimise suhtes Teretulnud :)

Comment

• pendula
          Jube Noob
          • Oct 2008
          • 155

Tere,
          liitun ka loengutega. Enda ajaloost pokkeriga niipalju, et sama vana lugu kooliajal 5cd mängimisest vahetunnil koridori aknalaual ning mõni nädalavahetus minu juures köögilaual hilisööni. Koolis mängimine lõppes ära siis kui klassijuhataja mu kaardid lihtsalt konfiskeeris :) Sõber küsis need pärast küll tagasi, aga mängimist vist enam ei tulnudki. Online'iga tutvumine toimus vist mingi paar aastat tagasi. Täpselt ei mäletagi, kas see oli minu vend või Tigrano sina, kelle mõjul ma asjast huvitusin. Regulaarselt mänginud ma ei ole, ikka on mingid pikemad vahed sisse tulnud. Statistikat ja analüüsi pole kunagi taga olnud. Lihtsalt mingi olematu sisetunde järgi olen lahminud. Nüüd paar kuud tagasi vaatas Tigrano mu mängu üle ja tema nägu venis väga pikaks. Hullemat fishi vist ei ole olemas :) Igatahes andis ta mulle mõned juhised ja põhimõtted, millest üldse oma mängu muutmist alustada. Tänud!
          Seega mul nüüd plaan kõike algusest õppima hakata ja see siin väga hea võimalus.

Comment

• antnx
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3102

Omal roll kõigest 60$ ja seda juba 2 kuud :) Kõigun NL10 ja Nl5 vahel. Starsis Nl2 konto. 5$ sai tehtud 30$ paari nädalaga.

Comment

• Rahapada
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1178

Algselt postitas broadcast
              Rahapada, tundub ,et sul on enam-vähem sama probleem mis minulgi. Oled breakeven või kerge plusspoolel mängija aga idiootsed cashoudid rikuvad kõik ära! Kuigi jah, 500$-ni mina jõudnud pole, samas pole ka NL50-100 puutund. Max NL25. Igatahes edu!
              Mjah, ei noh, cashouti tahtsin teha sellepärast, et
              olid jõulud
              ja oli vaja enesele tõestada, et näää pokriga sain :D

ja nl100'sse ronisin seal hädises pitbullpokkeris... ausalt, trios saab ka vähem biite :D

soovitada nl10nesse... ? võimalikult vähe bluffida... ja võimalikult vähe tegeleda pokri kõrval muude asjadega seega DISTSIPLIIIIIIN

Comment

• JanRose
                Julm Donk
                • Oct 2008
                • 78

Tere!

Mõtlesin, et kirjutan väheke endast ka siis.
                Sattusin siia tänu semu antnx blogi sirvides (antnx.blogspot.com) ning see ettevõtmine tundub huvitav ning tahaksin ka osake sellest olla.
                Ajalugu siis natukene. Pokkerit olen niisama sõpradega tagunud juba ammusest ajast (sendipokkerit :D) ning suurem huvi online pokkeri vastu tekkis läbi toreda suhtlusportaali facebook;D, kus oli holdemi seadeldis ja sai harjutada oma "oskusi". Kuna asi paelus mind, sai seda tasuta programmi kasutatud igal vabal õhtul mitmeid tunde. See oli siis mingi 1.5-2 aastat tagasi.

Eelmisel talvel sattusin juhuslikult partpoker (mingi banneri kaudu) ning sealt juba edasi fulltilti ning siis juba starsi. Sai tehtud deposiite nii tilti kui ka starsi ja mängitud oma raha üles ja maha. Suht idiootselt arvasin toona, et see mingi lihtne mäng ja et kui "õnnelikud" vastased küll on vahest ja ei osanud ennast kunagi süüdistada. Jep, jep kevadel tuli vaikselt mõistus koju ning sai lõpp tehtud raha maha mängimisele. Sai soetatud kõvasti lugemist ja hakkasin mängu rohkem süvenema. Mängisin palju freerolle kui ka madala limiidiga cashe ning lugesin erinevaid ebooke. Sel suvel siis mõtlesin, et olen piisavalt kogenud ning alustan jälle aktiivsemalt rahapokkerit mängima ning sai jälle deposiite tehtud fulltilti ning ka kasvatatud roll 8.7K peale (3-6.5K peale toimus töölõuna ajal 4 laua peal, lucky streak vist )

Kuid siis sai lolli peaga suur osa rollist välja võetud (pika withdrawal kirumisega) ja lihtsalt mõttetult ära raisatud. Ning ülejäänu lihtsalt maha mängitud. Sai siis veidikene mõtiskletud oma tegevuse üle ning otsus vastu võetud - ei lollidele tegudele enam (suured limiidid, kehv roll managment, limiidi varieeruvus jne). Tegin keskmise rolli tilti (mis siiamaani seisab rahulikult) ning otsustasin aja maha võtta ning keskenduda pokkeriõpingutele. Teadsin, et on vara veel tegutseda. Mängin nüüd siis ainult freerolle või satelliite ning veedan oma õhtut pokkeriõpikutes tuhnides ning analüüsides. Eesmärgiks olen seadnud starsi baltic freerolli kui ka veits on aega veel, et püüda beckeriga 1o1 bahamal ;D Mõtlesin ka eesti meistrikale siseneda pühapäeval, aga olen enam kui kindel, et sellel poleks lihtsalt mõtet.

Ehk siis plaan järgmine, kuna mind paelub just MTT (mitte STT ega cash), siis püüan end tubliks turniirimängijaks töötada (kõva õppimise ja jälgimisega - veedan palju aega teiste mänge vaadates) ning freerollidel, väikeste sisseostu turniiridel ning satikatel omandatut harjutada ning vigadest õppida. Samuti olen kindel, et suureks abiks saab ka olema pokah 8)

Olen optimist ning eestlane - miks mitte tulevikus ka pro?

Olge mõnusad!

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Tere tulemast foorumisse, JanRose!

Väga hea lugu ja mulle meeldib selliseid lugusid lugeda, kus inimesed õpivad oma vigadest! See, et alguses kaotasid on väga halb aga kuna sa hakkasid maha mängimise asemel mängu õppima ning rohkem aega kulutama raamatute lugemisele on hea. Ning kui nii jätkad siis usu mind, et tulevik on sinu jaoks väga helde ja kindlasti tuleb tulevikus ka mõne suure turniiri võit.

Loodan, et pokah annab sulle oskusi ja motivatsiooni oma pokkerimängu arendamiseks ning õppimiseks ja oleks üheks alustalaks su suurele tulevikule.

Edu!

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Tere JanRose,

Võimas enesetutvustus. Kahju, et alguses rolli ei suutnud majandada ehk oli see hea õppetund ning tulevikus, kui näed kõvasti vaeva, siis on Sul bankrolli majandamine alatiseks paigas ;D Loodan, et saad Pokah nurgast ühtteist lisa oma õpingutele.

Comment

• taavi19
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 321

Tere! Sooviksin ka asjast osa võtta.
                      Endast siis:
                      Poker on eluaeg meeldind, juba väga noorena sai mängitud 5-lehte. Kasiinos pole palju käinud, aga alati kui olen juhtunud laevaga välismaale minema, seda siis Stockholmi või Helsingisse, siis olen peenraha alati automaatidesse toppind. Sealt see sõltuvus tulnud on. Suurim võit mingi 2000kr. Internetipokerit sai kunagi proovitud nooremana ja seal mingi summa võidetud ja siis ka maha mängitud. Nüüd olen tegemas comebacki. Lugenud erinevaid artikleid. Pokerit mängin hetkel lõbu ja harjutamise eesmärgil, et kunagi ka rahalaudadesse jõuda. Tahan bankrolli nullist üles ehitada. Hetkel olen freerollidega ajanud kokku kuskil 70 eurot ja üritan vaikselt seda summat ka kasvatada.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas taavi19
                        Tere! Sooviksin ka asjast osa võtta.
                        Endast siis:
                        Poker on eluaeg meeldind, juba väga noorena sai mängitud 5-lehte. Kasiinos pole palju käinud, aga alati kui olen juhtunud laevaga välismaale minema, seda siis Stockholmi või Helsingisse, siis olen peenraha alati automaatidesse toppind. Sealt see sõltuvus tulnud on. Suurim võit mingi 2000kr. Internetipokerit sai kunagi proovitud nooremana ja seal mingi summa võidetud ja siis ka maha mängitud. Nüüd olen tegemas comebacki. Lugenud erinevaid artikleid. Pokerit mängin hetkel lõbu ja harjutamise eesmärgil, et kunagi ka rahalaudadesse jõuda. Tahan bankrolli nullist üles ehitada. Hetkel olen freerollidega ajanud kokku kuskil 70 eurot ja üritan vaikselt seda summat ka kasvatada.
                        Tere tulemast taavi19,

Loe esimene loeng läbi ja homme tuleb juba järgmine. Milliste freerollidega ja kus Sa oled suutnud 70 eurot teenida?

Comment

• JanRose
                          Julm Donk
                          • Oct 2008
                          • 78

Tänan toetuse eest ja ootan huviga juba tänast loengut :)

Comment

• kylamees81
                            Räme Fish
                            • Oct 2008
                            • 10

Tere

Ühineksin samuti Pokah seltskonnaga.Kaks esimest loengut on väga huvitavad olnud.Mängin stars-is NL2 ja saan peksa suht haledalt, üritaks asja muuta.

Pokker hakkas tõsisemalt huvitama peale ühte(ei mäleta millist) artiklit ekspressis. Edasi tuhnisin netis ning sai palju pokkerimängijate blogisid loetud. Järgmisena 30 daala starsi ja NL5 + mõned turnad, raha kadus poole kuuga. Oktoobris uus 30 sisse ja NL2, pool papist jälle läinud :).

Holdem manager sai kah soetatud, midagi muud peale käte arvu ja nime neist numbritest ei jaga, aga oma langevat graafikut on vähemalt tore vaadata :).

Parimat soovides

kyla

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas kylamees81
                              Tere

Ühineksin samuti Pokah seltskonnaga.Kaks esimest loengut on väga huvitavad olnud.Mängin stars-is NL2 ja saan peksa suht haledalt, üritaks asja muuta.

Pokker hakkas tõsisemalt huvitama peale ühte(ei mäleta millist) artiklit ekspressis. Edasi tuhnisin netis ning sai palju pokkerimängijate blogisid loetud. Järgmisena 30 daala starsi ja NL5 + mõned turnad, raha kadus poole kuuga. Oktoobris uus 30 sisse ja NL2, pool papist jälle läinud :).

Holdem manager sai kah soetatud, midagi muud peale käte arvu ja nime neist numbritest ei jaga, aga oma langevat graafikut on vähemalt tore vaadata :).

Parimat soovides

kyla
                              Tere,

Tore, et ühineid meiega kylamees81. Praegu on midagi valesti Sul tõsiselt mänguga, surfa foorumis ringi, küsi, uuri ja võta osa Pokah loengutest, küll asi paraneb

Edu laudades,

Tigrano

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Algselt postitas kylamees81
                                Tere

Parimat soovides

kyla
                                No ma olen täiesti kindel, et sinu suurim viga on keskmiste kättega callimine ja üldse liiga paljude käte mängimine. Kui ei suuda ühel laual mängides oodata kuni head kaardid saad, siis lisa laudu. Mina näiteks mängin seal 24l laual korraga. Ja ainult premium käsi. Raise JJ+, AJs+, väiksemate poketitega võid limpida ning kui flopis või äärmiselt turnil ei hiti, siis fold.

Edu igastahes!

Comment

Working...