Step By Step Pokah

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • broadcast
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 143

Re: Step By Step Pokah

Ega endalgi tekib imelik tunne! :) Aga peamised mõrad on juba kindlaks tehtud. Positsioon, positsioon ja veelkord positsioon tuleb endale selgeks teha, mingi tundlikkus juba on aga tahab veel õppimist. No ja betsizing tundub olevat mööda. No ja muidugi distsipliin ja mängujoonisest kinni pidamine. Tihti kipun ABC-st kõrvale kalduma. Üks suhteliselt tähtis asi veel. Pokeroffice tuleb suure ilusa lennuga prügikasti visata ja HEM asemele soetada. Siis saab korralikumalt enda mängu analüüsima hakata. PO peksab ikka vahel sellist segast, et anna olla. KUi andmebaas ikka natukenegi suuremaks paisib siis on finito. Aga NL10 mängijale on ka 55$ täitsa korralik summa. Aga tasub seda võtta kui investeeringut. :P

Selles suhtes on jube hea lugeda neid Ranka stakemise teemasid. Sealt saab shnitti võtta kuidas õigesti analüüsida oma mängu.

Comment

• BuildUp
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2547

Algselt postitas broadcast
      LOL, loe ja imesta... nagu jutt käiks endast. Tiksun ka NL10 juures, enamvähem break-even, roll kõigub kord ühele, kord teisele poole, terve õhtu hea mängu rikub tihti paar väga lolli otsust ja siis tilt jne... Endal ka põhimõte, et rolli juurde ei kanna, välja ka ei kanna. 10-20byni ikka on olemas. Tänu sellele breake-even olemisele kaob juba 2-3 aastat järjest suveks pokkerihuvi täielikult. Sügisel tekib jälle isu. Selleks suveks tahaks aga asja muuta. :P
      Sa oled juba 2-3 aastat pokkerit mängind ning endiselt break-even? :o
      Soovitan sul lugeda neid teemasi: http://www.pr0crast.com/2+2.NL.Anthology.v1.htm

Comment

• broadcast
        Jube Noob
        • Oct 2008
        • 143

Enam-vähem jah, alustasin siis kui Rankagi maadles NL10-s. Selles suhtes on hämmastav kõrvalt jägida kui kaugele võib jõuda püsivusega ja sihikindlusega. Aga ma mängin vahelduva eduga, nagu enne mainisin, huvi kaob kevadel-suvel ära ja 6-7 kuud, vahest rohkemgi, pokkerit ei puutu. Mul selle sihikindlusega lood on nagu nad parasjagu on... :-\

Aga jah, minu hetkeolukorra võib kujundlikult kokku võtta nii: Väike lekkiv paadike suures ookeanis, mille kapten suudab hetkel piisaval hulgal vett välja kühveldada, et laev põhja ei vajuks! Kui on pärituul, liigub laev isegi edasi ja kapten tunneb end päris hästi. Aga kui on vastutuul, siis on isegi probleem laeva vee peal hoida. Aga sellel sügisel-talvel tahaks laeva põhjaliku remondi ette võtta ning enam-vähem korralikut seilama hakata. Vähemalt madalamates vetes. :P

Ahjaa, tänud lingi eest BuildUp!

Comment

• Keiss
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1592

alaska nii, et sa siis ka trios...see on tore, et oled mu mängu analüüsinud Trackeriga, tahaks ka! Arvan, aga, et kõik ei ole sugugi ilus mul seal, sest liiga palju on vigu lihtsalt, no ei suuda uskuda, mis käsi vastased mängivad ja seetõttu kaldun kergelt all-ini minema näiteks oma TPTK-ga, lisaks teen kindlasti liigseid limpe ja õhuga ei julge cbeti teha jne jne. sest liiga palju on sec pairiga callstationeid jms. Aga thanks blindikaitsmise vihje eest Ilmselt on see hoopis üks mu väiksemaid vigu, sest NL10 blindi ei pea ma sugugi väärtuslikuks eriti kui 10 akent lahti ja kuskil mujal tähtsad muuvid käimas ning tähtsamad otsused tuleb teha flopis ja sealt edasi. Muidugi kui ma NL10 blinde kaitsta ei oska siis karta on, et NL50 jõudes on selle kaitsmise õppimine kindlasti kallim...ja seal on blindidel väärtust kah.

Ja täitsa saan aru sellest breakeven mängijast. Mul viimasel ajal ka tihti nii, et sess lõppeb täpselt breakeven ja see ajab masendusse. Sest tõesti, kui ma oma väiksel donkilimiidil ka ei suuda kasumlik olla siis...õnneks nädala või kuu lõikes siiski on asjad siiamaani ok olnud.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Huvitav palju Pokah huvilistest on siin NL10 mehed, siis saaks äkki pundi peale midagi head lisaks välja mõelda

Comment

• antnx
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3102

Ma usun, et suurem osa ongi Nl10-mehed

Comment

• saast
                Räme Fish
                • Oct 2008
                • 22

paneks ennestki nimekirja ja ka nl10 põhiliselt

Comment

• Aristotep
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 605

Ma mängin ka siis NL10 limiiti (6-max) Triobetis.

Pokkeriga tegin esimest korda tutvust Kalev Spordi kaudu. Olin mitu nädalat haige ja siis sai mingit PartyPokeri sarja vahitud. Tundus huvitav, kuigi reeglitest ei teadnud midagi. Internet juhatas Pokernewsi saidini ja nii see edasi arenes. Nüüdseks olen tõsisemalt vast mingi paar kuud mänginud.

Tugevuseks võibki vist pidada seni bankrollist kinnipidamist. Ei ole tundnud suuremat huvi kõrgemale ronida, sest rahakott ei luba. Mängin suhteliselt tightilt (vpip harilikult mingi 20 kanti), väga ei riskeeri ja see tundus esialgu ka edu toovat. Bankroll kasvas stabiilselt ja lootsin peatselt suunduda edasi NL20 limiiti.
                  Kahjuks on see kuu olnud kui lõputu õudus. Üks löök tuleb teise otsa ja see on pannud tõsise põntsu minu bankrollile, mis on kahanenud enam kui poole võrra. Rahalauas olles valitseb juba päevast-päeva selline lootusetu tunne, kuna ei suuda allakäiku kuidagi pidurdada. :-\

Elementaarsed põhitõed olen suutnud endale selgeks teha treeningvideosid vaadates ja raamatuid lugedes. Nüüd oleks vaja õppimisega sügavamalt edasi tegutseda.

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

6-max ongi selline hirmus mäng, et soovitaks sulle FR :)

Comment

• HotGutShot
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2029

Nagu suurem osa siin olen ka mina NL10 mängija.

Comment

• HotGutShot
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2029

Ise alustasin samuti 5 card drawga. seda sai mängitud väikeste summadega ja sõpradega.Sai umbes aasta mängitud ja sis tuli pokkerist paar aastat pausi. Pokkeri leidsin jälle eelmisel talvel umbes. Pelasin trios ja unibetis freerolle :D. Siis sai natuke raha triosse pandud ja seal proovitud NL10-et. Nagu ikka, kadus see BR kähku :D. Peale seda panin raha Pokerstarsi kus sai samuti alguses NL-et mängitud. Tegin seal selle algse boonuse ära ja nüüd mängin Toweris NL10-et :):).

Comment

• paradigmlost
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 421

Kirjutaks siis ka enda kohta.. nagu siin kõik juba mainind. siis keskoolis mängisime füüsika ja kirjanduse tundide ajal pinginaabriga 5 card draw´d sentide peale ajaviiteks.
                          netipokkerit olen mängind alates selle aasta aprillist ja üsna intensiivelt (pmst igapäev). kuni augutini Triobetis..(iga päev võike deposiit stiilis). Poole augusti pealt alustasin Starsis mängimist( kuigi selleks ajaks olin juba reganud mingisse 8 ernevasse pokkerituppa kautajaks) ja ps-s olen siiani ISEGI !!! väikeses plussis, kuid see pole eriti märkimisväärne siiski. Programme ei kasuta (kuna ei ole siiani pidanud õigeks nende eest maksta, piraat PT2 mul on aga ei oska tööle seadistada:S/kasutada seda) kahjuks.
                          Olen lugenud paar kolm raamatut, tunnen huvi, loen foorumeid, jne.
                          Olen kindel et ma ei mängi hästi, kuid kui ma pingutan, mängule süvenen ja oma a-game`i teen oleks suuteline rahalauda või 1-table sng-d beatima, kui pole just väga card-dead. Tekib küsimus, miks ma siis rahulikult ei mängi sng-sid ja ntks NL10-t nagu enamik siit? Sellepärast, et mul on mingi gamblerlik tahtmine küllaltki suurte summade peale mängida... MÄNGIN ABSOLUUTELT alati üle bankrolli! (no jah, saan aru, et see ongi põhjus, miks ma netipokkeriga ei teeni, vaid üsna tihti deponeerin hoopis). tähendab... tahan mängida umbes 11 $-seid sngsid näiteks.... aga normaalset bankrolli pole....
                          ...Distsipliini ja püsivust mingi nl10-s br ehitada ei ole. kui mingi kontole 100$ koguneb hakkan kohe mingi 11$ buyiniseid mängima jne.
                          a ja siis põhjus miks ma nii järjepidevalt mängin ja mängimisest ei loobu: loodan mingi MTT võita või noh normaalselt dollareid hittida. kui ma eda teeksin oleks suht häpi ja endaga ylirahul:D

NOjah jutt läks eriti pikaks...

Comment

• Davy
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1341

paradigmalost( selle nime võiksid mulle ära seletada, paradigma lost lausa?:) )

Võta kätte ja osta see proge ära, grindi endale kahe kuu jooksul see bankroll üless ja siis saadki muretult "suurte summadega" mängida. Tean endalgi NL10t pole just lemmik grindida, aga selleks peab olema suuteline, muidu oled vale hobi endale valinud. Pole ju mõtet nii jätkata, et biidid ühte limiiti, aga samas "lööd võidud" laiaks üle bankrolli mängimisel. Variatsioonist ei hakka jahumagi:)

Comment

• paradigmlost
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 421

tnx davy... kommenteerimast mu posti. igasugused soovitused ja õpetused väga teretulnud...
                              eks ma lähiajal süvenen ja üritan hakata kasutama abiprogesid, enne ranka ja tigrano videoid ei uskund eriti, et need nii palju otsuste tegemisel aitavad vms:P

(no see nimi - paradigmlost on Neaera (bändi) üks põhilugudest. igal pool pokkeriga seotud kohtades username mul.

Comment

• Rahapada
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1178

Ja nagu juba öeldud, siis olen ka käpp hea meelega

mängima hakkasin kah 5 card draw'd, isegi reegleid ei teadnud korralikult, nii palju mängisime kui filmidest olime aru saanud :) ja masina pokkerist oskasime kõrvutada... välja tuli naug tuli, ühel kooli ekskursioonil sai suur osa bussi tagumisest osast tühjaks tehtud sõbraga kahepeale... heasti läks

siis oli tubli mitu aastat vahet...

leidsin pitbullpokeri ja sain sinna 10$ sign up boonust... ehitasin selle 250$ni, võtsin pool välja ja teise poole mängisin maha, järelikult jättis luckobx mind maha... ja mängu ka eriti heasti ei osanud...

jälle paus vahele

u eelmise aasta oktoobris-novembris leidsin triobeti... mängisin massifreekat ja võitsin sealt rõõmsalt 75 senti... mida asusin 9+2c sng'des üles ehitama, saades 1$ kätte istusin lauda... ja br kasvas... peak oli vist 500$... millest võtsin ~400 välja, ja ülejäänd ... kadus, praegu on alles 18€ :D ... väljavõetust 300$ raiskasin niisama ära, 100$ läks starsi... umbes selle aasta augustis, kus suure hurraaga õnnestus jälle 80$ maha mängida, siis võtsin end käsile... ja praegu on +200$ ...

mängida olen saand enamasti nl/pl5 - nl10 ... parimatel päevadel nl20... tiltis päevadel ka nl50 ja nl100 :D
                                ja aktiivselt, siiski rohkem hobi korras, kuna pole välja tulnud, olen mängind ~1 aasta vms... pluss miinus pool aastat
                                ... millised on probleemid, millest üritan siin võitu saada? ...
                                1.) kasvatada br'i
                                2.) liikuda limiidis kõrgemale
                                3.) ja kõige tähtsam : KASVADA VÄLJA BREAK-EVEN MÄNGIJAST VÕITVAKS MÄNGIJAKS

PS. veel kord tänud antud foorumi ja vaevanägemise eest :)

Comment

Working...