Step By Step Pokah

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Step By Step Pokah

Tere ok2aa, krayzie, vsiud tore on Teid siin näha. Kindlasti tahtsin öelda just Teile, et segadust ei tekitaks, et katsume siin läbi võtta kõik täiesti algusest. Sest tean, et olete juba kaua mänginud ning olete tublid ja tõsiseltvõetavad mängijad (respect). Esimesed teemad oleks isegi (Mis on pokker, miks mängitakse pokkerit, mõisted jne) alguses on täiesti võimalik, et õppetükid ei ole Teie jaoks enam PUHAS KULD nagu ranka ütleb. Samas olen ise mänginud pokkerit juba kaua kaua, ning enamus mida ma teen pokkerilauas on puhtalt praktika ja kogemuste pealt üles ehitatud. Seega tunnistan ka ise, et step by step minule mööda külge maha ei jookseks. Kindlasti oleks Teie panus alguses suur, kui viitsiksite teema arendamisel, mis on Teie jaoks lihtne ja loogiline anda kommentaare, arvamusi enda vaatenurgast.

Asja mõte on ka kindasti täiendada kasvõi aasta pärast artiklit ja saada kokku üks võimast info kogumik, et näiteks kui keegi tahab alustada pokkerimängimist ja hakkab step by step lugema, mis on pokker jne on asi lihtne, kui aga alustaks praegu kuskilt postflop mängust jne siis see süsteem ei toimiks. ;D

Sooviks teada Teie arvamust asjast.

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

Nozzu tõmbab ülikonna selga, seob lipsu ette ning annab oma paberid kooli sisse. Teeb siis kraapsu ja võtab koha sisse esimeses pingis, kohe tahvli vastas.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas Nozzu
        Nozzu tõmbab ülikonna selga, seob lipsu ette ning annab oma paberid kooli sisse. Teeb siis kraapsu ja võtab koha sisse esimeses pingis, kohe tahvli vastas.
        Nozzu, mis me ilma sinuta teeksime , ja see lause Sinu bloigs on suht karm, tahaks varsti kuulata TRA! Kuhu ma raha panen, midagi sellist ;D

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Algselt postitas Tigrano
          Tere ok2aa, krayzie, vsiud tore on Teid siin näha. Kindlasti tahtsin öelda just Teile, et segadust ei tekitaks, et katsume siin läbi võtta kõik täiesti algusest. Sest tean, et olete juba kaua mänginud ning olete tublid ja tõsiseltvõetavad mängijad (respect). Esimesed teemad oleks isegi (Mis on pokker, miks mängitakse pokkerit, mõisted jne) alguses on täiesti võimalik, et õppetükid ei ole Teie jaoks enam PUHAS KULD nagu ranka ütleb. Samas olen ise mänginud pokkerit juba kaua kaua, ning enamus mida ma teen pokkerilauas on puhtalt praktika ja kogemuste pealt üles ehitatud. Seega tunnistan ka ise, et step by step minule mööda külge maha ei jookseks. Kindlasti oleks Teie panus alguses suur, kui viitsiksite teema arendamisel, mis on Teie jaoks lihtne ja loogiline anda kommentaare, arvamusi enda vaatenurgast.

Asja mõte on ka kindasti täiendada kasvõi aasta pärast artiklit ja saada kokku üks võimast info kogumik, et näiteks kui keegi tahab alustada pokkerimängimist ja hakkab step by step lugema, mis on pokker jne on asi lihtne, kui aga alustaks praegu kuskilt postflop mängust jne siis see süsteem ei toimiks. ;D

Sooviks teada Teie arvamust asjast.
          mina olen hobi-mängija, kes mängib põhiliselt online turniire ja lives turniire ja vahest cashi(nüüd ca 7-8 kuud).
          ma arvan, et mul on rohkem õppida, kui midagi lisada. niiet loen silmad punnis ja kui mõni mõte on, ütlen ikka välja.

Comment

• broadcast
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 143

Idee on super. Raamatutest lugemine on üks asi aga reaalselt spetsidelt õppimine on ikka hoopis midagi muud. Raamatus ju keegi ei seleta sulle, kui sul mingi küsimus tekib. Nagu nende ranka ja tigrano videotega, olid küll proovikad aga algajatele ikka õpetlik vaadata.

Igatahes müts maha Teie ees!

E: Ahjaa, ootan põnevusega loengute algust! :P

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Mul pole ausaltöeldes sõnu. :o ;D
              Täpselt midagi sellist mul vaja ongi!
              Kindlalt teemas.

Comment

• antnx
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3102

Jei ma vist ei pea enam jutukas kedagi piinima oma lollide küsimustega enam. Nüüd on Mul pokah

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Kui oleme kindlalt teemas, siis saame teha lessonid lühemad, kuid põhjalikumad ning suureks eeliseks peaks olema selle puhul õppetüki lihtsus omandamisel ja edaspidi täiuslikkus.

Edaspidi täiuslikkus sellesmõttes, et nä: tekib arutelu ja mõni mängija tuleb lagedale mõne hea mõttega, siis kui leiame sellele rahva heakskiidu copy pasteme selle artiklisse sisse ja saame veel parema artikli, mis oleks nä aatate pärast nagu piibel.

Comment

• Aristotep
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 605

Mina olen ka käpp. Uusi teadmisi ei tohi endast mööda lasta.

Comment

• grigory
                      Julm Donk
                      • Oct 2008
                      • 74

Ütlen ainult üht...Let's go i'm in. :)

Comment

• taipupole
                        Lõpuboss
                        • Oct 2008
                        • 2181

Täiesti idiootne idee, lisaks on need õpetajad suht juhmakad.

(ma lihtsalt vaatasin, et ühtegi heiterit pole imelikul kombel näha, kuid nad on naljakas ja vajalik osa)

[me=taipupole]tõsine osa: päris põnev idee, ootan arenguid huviga.[/me]

Comment

• Klamber®
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2008
                          • 335

jep, sama siin imo

(ma lihtsalt ei julgenud esimesena heitima hakata)

Comment

• blizkaa
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 389

Liitun ka heameelega...

Comment

• paradigmlost
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 421

liituks ka

Comment

• mcbethk
                                Bännitud
                                • Oct 2008
                                • 687

Antud kommentaare on kustutatud kuna postitus sisaldas reklaami (loe: spämmi)

Ranka

Comment

Working...