hrlohe avab SPIN&GOde staking-coaching talli - spinit

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hrlohe
    Pokkerihai
    • Mar 2011
    • 2346

Re: hrlohe avab SPIN&GOde staking-coaching talli - spinit

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
    " Sina tahad jaotamata kasumi liita uuele algbilansile otsa, arvestamata vastastikuste arvelduste seisu, mis on aluseks Kooli kasumiosa ning Õpilase kasumiosa leidmisel. Lepingus on aga kirjas, et algbilansis vastastikuste arvelduste seisu arvestatakse. " - vabandust, mida? Kuidas puutuvad need arveldused hetkel asjasse, kõik on lepingu alusel niikuinii Mängukassa osad, kui need on mängija kontol.

Arvestusperiood tähendab ajavahemikku, mille alguses ja lõpus fikseeritakse Mängukassa seis ning mille jooksul saadud Kulude ja Tulude baasil leitakse Kasum või Kahjum ning arvestatakse Õpilase Kasumiosa ja Kooli Kasumiosa. Arvestusperiood algab iga kalendrikuu 1. kuupäeval kell 00.00 ning lõppeb kas vastava kalendrikuu viimasel päeval kell 23.59 või Kooli poolt määratud muul kalendripäeval. Kui Kool määrab Arvestusperioodi lõpu erinevalt, siis algab eelmise Arvestusperioodi lõppemisel uus Arvestusperiood, mis lõppeb vastavalt kas jooksva kalendrikuu lõpus või Kooli poolt määratud juhul ka varem. Lepingu sõlmimisel algab esimene Arvestusperiood Lepingu sõlmimise kuupäevast; Lepingu lõppemise kuul lõppeb Arvestusperiood Lepingu lõppemise kuupäeval.

Arveldusperioodis võib kõik varasemad arveldused ammu tehtud olla, see ei olegi asja point, point on selles, et need on siiski kõik Mängukassa osad, sest nagu ka Sinu enda pandud lõigust välja tuleb, kuulub kõik kontol olev Mängukassasse.
    Kui Mängukassas üks osa, misiganes osa, kas mänguliselt, raha välja võttes, või misiganes juhul väheneb, siis tähendabki see just Mängukassa vähenemist. Kui arvestusperiood saab läbi, siis kulude ja tulude vahe näitab, kas Mängukassa jäi kasumisse/kahjumisse.

Ma hetkel ei saa enam aru, kas Sa tõesti ei saa aru, või sul tõesti pole julgust tunnistada, et see on kõik on ebaloogiline.
    Oleme neid lepingu punkte juba nii oma tiimiga, juristiga ja nüüd ka sinuga läbi arutanud. Usun, et need punktid ei ole asjad, mida on teistel väga huvitav foorumis lugeda, seega lõpetan siin lepingu punktide arutelu.
    Kindlasti on ka lepingus asju, mida saame paremini sõnastada ja võtame igal juhul ka sinu mõtteid arvesse.
    Oleme sõlminud äripinna üürilepinguid, mis on 2x pikem, kui see leping. Seega midagi eriskummalist siin minu arvates pole.
    Küll aga loodan, et saad ka ise aru, et meie jaoks tuli see laim, “orjalepinguks” nimetamine ja muu selline väga ootamatult. Eriti veel, et tegelikult meie Skype vestlus lõppes ju igati sõbralikult:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Muidugi omalt poolt palun ka vabandust, sest tõepoolest oleksin pidanud eile veidi rohkem selgitama, miks ma pakkumise tagasi võtsin. Tahame hoida fookust strateegia arendamisel, õpilastega tegelemisel, pokkeri mängimisel ja muul sellisel, mitte ei taha praegu, ega tulevikus näpuga hakata sõnastustel järge ajama ja pisiasjade üle tunde vaidlema. Ja loomulikult kõiki riske ei saagi täielikult maandada (kasvõi see valuuta kõikumise risk).
    Senini on nii olnud, ja loodan, et ka tulevikus jääb nii, et lepingud koguvad lihtsalt sahtlis tolmu - kõike saab mõistlikult läbi rääkida. Paar problemaatilist kohta on olnud, mainin neid ja reaalseid lahendusi vastuses privadorile. Leping on pigem mingigi meiepoolne back-up pahatahliku käitumiste vastu.

Comment

• hrlohe
      Pokkerihai
      • Mar 2011
      • 2346

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Minu arust peaks olema ikka talli poolt reaalne hindamine palju on voimalik aastas teenida. Tehes reklaami mingid 50 ja 100k aastas tundub veidi nagu nn odav reklaam. Sisulsielt paneb ka inimene aasta kaks(nagu aru saan) ajast kinni tegeldes sisulsiselt mingi juraga 0 põhipalgaga
      A la nagu tööpakkumised, et kvmaaklerile töökoht 10k kuus. Kohale minnes selgub, et kvfirma on üks tall ja pead ise hakkama käivet tegema+pool läheb kvfirmale. Tundub liiga kvfirma poole kaldu see ettevõtmine
      Samas noh saan aru ka tallist, kes peab oma õigusi kehtestama, et lihtsalt üle ei lastaks v kergekäeliselt asja võetaks
      Mis üldse juhtub kui winamax lõpetab nt tegevuse vms?Loob uued reeglid vms. Arvan, et lepingutes peab ka paindlikkust üles näitama
      Aga kui tõesti 50 inimest on tallis ja kõik on ok(keegi kellegi peanahka ei taha) siis on asi suht hästi korraldatud
      Oleme reaalset hindamist teinud mängijatega. 50k näite võtsin paari konkreetse mängija baasilt, kel ruumi improveda nii volli kui skilli osas, aga tegu aastaid pokkeris olnud inimestega. Tegu kindlasti ei ole talli keskmisega, kuna meil on omajagu mängijaid €10-$15 limiitidel. Dno kust selline arvamus. Küll aga on tegu nr’iga, mida ma saan mistahes formaadi decent regularile mugavalt tõestada.

Üldiselt olen tähele pannud, et 3k juures tuleb inimesel mugavustsoon ja klassika on muidugi see, et kui halb run, vajutatakse täiega volli ja hea runi korral vähem.

Winas muidu 10stes tuleb heal mängijal ilma RB'ta 1€/mäng, 25stes 2€/mäng jne. RB'ga nr'id 1.2 ja 2.5. 100k võtsin enda reaalseid tulemusi arvestades ja arvutis veedetavat aega hinnata püüdes ja midagi sealt kokku mixides, mis nagu enda min eesmärk oleks.

Kuna meil ametlik uue foorumi launch ja uute õpilaste vastuvõtt kohe tulemas, siis vb selle raames võiks midagi hindamise taolist teha. Üldiselt nii villain dependant, et raske kuldset keskteed leida.
      Raske on valida, keda siis välja reklaamida. Ise vist olen kõige uhkem õpilaste üle, kes kuue kuuga 25sendistest spinnidest 100stesse liikunud. Kas liiga high-end reklaam? Ilmselt küll. Samal ajal on tallis inimene, kellel sisuline kokkupuude pokkeriga puudus. 8 kuuga 15stes korralikud tulemused, cEV 50, areneb kiiresti. Paar mängijat on ka selgelt väljendanud, et tahavadki vähe rahulikumas tempos toimetada ja kui kuu 1K up jääb, ollakse juba rahul.

Sisuliselt 2 gruppi, Silver ja Gold. Silver peaks kestma aasta juhul, kui mängija talli kõrvalt enamvähem täiskohaga tööl käib, Gold aasta + paar kuud (suvel mängitakse vähem) siis, kui pokker ongi täiskohaga töö. Täpsem info, mida diilid sisaldavad juba huvilistele. Tõime Silveri juurde, kuna palju mängijaid solid varasemate tulemustega tundsid huvi, ent tavatöö kõrvalt said sisse panna alla 100h kuus. Liiga palju potentsiaalikaid inimesi, tuli mingi variant välja mõelda. Päris Goldi ka nagu panna ei saa, kui teised igapäevaselt täiskohaga tegelevad.

Selles suhtes tegu on jah pokkeriga, mitte tavatööga, et garantiisi on siin kindlasti vähem ja ka mängija ise on sotsiaalselt vähem kindlustatud, kui tavatööl. Ise üritan võimalust pakkuda ja olen ka tähelepanu riskidele juhtinud. Talli liikmetele on teiste mängijate tulemused ja graafikud näha. Sealt peaks üsna hea ülevaade tekkima.

KVga võrrelda ei saa. Pokkeris ajakulu ettevalmistava info loomiseks, mängijate coachimiseks, strati jooksvaks arendamiseks jne väga suur. Suur osa infost talletub videomaterjalina või konkreetse arvutus-failina serveris. Üsna suur varaline löök oleks, kui sealt midagi lekiks. Sellisel kujul infot varastada tallis oleval mängijal ei ole liiga keeruline. Esimene kaitse ongi põhjalik leping, teine kaitse on vastavalt „trust-levelile“ ligipääs infole.

Nagu varasemalt mainisin, olen endaarust inimeseks jäänud ja püüdnud ikkagi vastu tulla. Näiteks üks mängija tuli talli, kes tuli diili suhteliselt läbi grindima. Tutvus materjaliga, aga enamus aega pani tuima volli. Vaatasime mängud üle ja absurdseid käike täis. Tekkis pikem arutelu, kuidas siis ikkagi diil mõistliku aja jooksul läbi mängida, kuidas üldse diili suhtuda jne. Tema visioon oli meie aastasest diilist miski 8kuune diil teha, mis on täiesti fine, aga isegi kui superuser oled, võiks esimese kuu siiski 50% ajast õppimise alla panna. Tema seda ei teinud. Andsime viisakalt võimaluse trahvi tegemata soovi korral ära minna, kuigi olime juba väärtuslikku infot temaga jaganud. Selline asi lepingus tähendaks katastroofi. Tänaseks oleme lepingut sel teemal updatenud ja meil rohkem ruumi mängijat suunata, mis on just alguses vajalik. 95% inimestest on aru saanud, miks masstablemine talliga liitumise alguses vastuollu peamise eesmärgiga läheb, et õpilane paremaks pokkerimängijaks saaks

Näiteks üks mängija oli 4 kuud eemal, sest tahtis teist formaati mängida, kuna oli spinnides palju õppind ja tahtis näha mis winrate vanas formaadis saavutab, mis lepingu järgi pole lubatud. Tulin vastu. Mängis 4 kuud muud formaati, sai isu täis, tuli tagasi ja jätkasime sealt kus pooleli jäime. Kas ma saan sellise asja lepingusse sisse kirjutada? Pigem mitte, liiga palju loophole kohe juures.

Üks mängija kuritarvitas talli bankrolli. Esimese korra eest tegin hoiatuse ja rääkisime läbi, teise korra järel olin sunnitud trahvi tegema ja välja viskama. Sellist asja on juhtund õnneks ainult korra.

Kokkuvõttes väga üksikud situatsioonid, kus mingi lahkheli on tekkinud. Oleme püüdnud lepingust mööda vaadata õpilasele kasulikus suunas nii palju kui vähegi võimalik ja fair on.

Kui winamax tegevuse lõpetab, mängitakse pokerstarsis. Paljud on juba täna starsi kolinud, k.a ma ise, sest nagu olen ka varasemalt siin välja toonud, starsis on variatsioon oluliselt väiksem ja lauad väga heaks läinud pärast RB täielikku kadumist. Muudatus on mõjunud positiivselt mängijatele, kelle vol 1-2k mängu juures kuus. Kellaajaliselt sõltub ka, kus toas mõistlik mängida oleks. Stars on väga hea variant kus spinne mängida, eriti 100seid, kuna starsis 4x 6x 10x mutlikaid kõige rohkem, kust kogu profit tuleb.
      Last edited by hrlohe; 07.09.17, 17:23.

Comment

• tiigrikutsu
        Grinder
        • Oct 2011
        • 522

Algselt postitas KillerDog
        Kui 50 õpilasel on yks ja sama leping,siis miks peaks yhele õpilasele erandi tegema ja pakkuma suuremat kasumijaotust.Sind taheti vastu võtta,kuna nähti sinus suurt potentsiaali ja sinu töö oli leping läbi lugeda ja kui sobib,siis done ja kui ei sobi siis bye bye.Aga sina hakkasid kauplema,nagu Kadaka turul.
        Kui sul oleks Tallile midagi head vastu pakkuda,siis hrlohe vb isegi arvestaks su sooviga.Leiuta mingi HUD voi progre,mis kutsub jackpote esile vms.
        Tiigrikutsu,sina oled hall hiireke siin, nagu me kõik ja üks õpilane siia tänna,ei muuda hrlohe jaoks midagi.Kui juba lepingu pärast hakkasid jonnima,siis ei kujuta ette,mis pärast saab.
        Lohe oli isegi leebe sinuga ja viitsis 2,5 tundi sinuga jaurata.Ma tema asemel oleks sulle ammu koha kätte näidanud.
        Ja mis sa selle lepingu punktide pärast muretsed.Igat asja saab rahulikult läbi rääkida ja kokku leppida,kui mingi jama on,selleks ei pea kohtusse minema ja muid jurasid taluma.Sinu juttu lugedes kõlab iga lepingupunkti rikkumine karmi karistusena,lendavad mendid ja kohtuasjad peale jne.
        Kui üks kritiseeria julgeb suu lahti teha,lendavad kohe sada samasugust kampa ja hakkab leelotamine peale.
        Tegelt ma pole eriti aru veel saanud,mida te siin jahute ja milles üldse probleem on.Tundub et see ei vii kuhugi.
        Sinu viimane lause võttis ilusti sinu kogu teksti kokku, kui sa ikka midagi aru ei saa, siis pole ka mõtet postitada. Vastuseks kasumijaotuse tekstile - ei peagi paremat pakkuma, ma ei lootnudki, see ei olegi siin asja point.

Nüüd vastus Hrlohe viimasele postitusele:

Väga tore, et olete, selleni ma nüüd lõpus tahtsingi jõuda. Skype vestluses ei olnudki mu plaan kedagi maha teha või midagi, vaid kopeerisin punkte lihtsalt selle järgi kuhu maani ma lugenud olin, et järg käest ei läheks ja kuna Teie seletus läks lepingust natukene lahku, siis pidasingi vajalikuks see välja tuua.

Kindlasti on erinevaid pikki lepinguid ja mul ei olegi 99% osas selle lepingu vastu midagi. Mind häiris too hetk lihtsalt see, et mainiti suuri kulusid jms, mis seoses lepinguga tehtud, et see nagu annaks aluse sõnade väänamiseks.

Vabandus vastu võetud ja arusaadav, lihtsalt isiklikult minu jaoks sel hetkel tundus siiski vajalik lepingu punktid ükshaaval läbi võtta, mis kahtlased tundusid, sest see võib mõjutada minu järgmise 1-2 aasta tegemisi, lisaks veel sellele, et see oli juba nädalaid minu elu mõjutanud.

Mis puudutab minu esimest postitust, siis vabandan selle pärast ka teist korda, tegu siiski suhteliselt tavalise töö/tükitöö lepingu tingimustega ja minu selline väljendus tuligi sellest, et olin natukene närvis selle ajakulu tõttu ja olukord oli sel hetkel minu jaoks väga segane ja ootamatu.

Teeorias ja praktikas asi nii peakski käima, aga kuna ettevõte ise väga uus ja minu point ilmselgelt ei olnudki Teie usaldusväärsuse kahtluse alla panemine, vaid tahtsin lihtsalt, et leping oleks kooskõlas reaalsete tingimustega.

Kokkuvõtteks, loodan, et sellega on asjal joon all, ja et pikka viha Teie poolt ei peeta.

Comment

• ivar866
          Grinder
          • Oct 2012
          • 776

Kui sa kuhugi mujale tööle lähed, ja hakkad kauplema, viskab ka inimestel üle, oleks võinud orjana liituda, kaheks aastaks mureta vähemalt. muud tallid ka olemas kuhu kandideerida, lamba ntx

Comment

• hrlohe
            Pokkerihai
            • Mar 2011
            • 2346

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
            Sinu viimane lause võttis ilusti sinu kogu teksti kokku, kui sa ikka midagi aru ei saa, siis pole ka mõtet postitada. Vastuseks kasumijaotuse tekstile - ei peagi paremat pakkuma, ma ei lootnudki, see ei olegi siin asja point.

Nüüd vastus Hrlohe viimasele postitusele:

Väga tore, et olete, selleni ma nüüd lõpus tahtsingi jõuda. Skype vestluses ei olnudki mu plaan kedagi maha teha või midagi, vaid kopeerisin punkte lihtsalt selle järgi kuhu maani ma lugenud olin, et järg käest ei läheks ja kuna Teie seletus läks lepingust natukene lahku, siis pidasingi vajalikuks see välja tuua.

Kindlasti on erinevaid pikki lepinguid ja mul ei olegi 99% osas selle lepingu vastu midagi. Mind häiris too hetk lihtsalt see, et mainiti suuri kulusid jms, mis seoses lepinguga tehtud, et see nagu annaks aluse sõnade väänamiseks.

Vabandus vastu võetud ja arusaadav, lihtsalt isiklikult minu jaoks sel hetkel tundus siiski vajalik lepingu punktid ükshaaval läbi võtta, mis kahtlased tundusid, sest see võib mõjutada minu järgmise 1-2 aasta tegemisi, lisaks veel sellele, et see oli juba nädalaid minu elu mõjutanud.

Mis puudutab minu esimest postitust, siis vabandan selle pärast ka teist korda, tegu siiski suhteliselt tavalise töö/tükitöö lepingu tingimustega ja minu selline väljendus tuligi sellest, et olin natukene närvis selle ajakulu tõttu ja olukord oli sel hetkel minu jaoks väga segane ja ootamatu.

Teeorias ja praktikas asi nii peakski käima, aga kuna ettevõte ise väga uus ja minu point ilmselgelt ei olnudki Teie usaldusväärsuse kahtluse alla panemine, vaid tahtsin lihtsalt, et leping oleks kooskõlas reaalsete tingimustega.

Kokkuvõtteks, loodan, et sellega on asjal joon all, ja et pikka viha Teie poolt ei peeta.
            Ka sinupoolne vabandus vastu võetud ja meie poolt obv mingit vihapidamist ei ole

Comment

• Jonn20
              Räme Fish
              • Jun 2017
              • 1

PM saadetud.

Comment

• hrlohe
                Pokkerihai
                • Mar 2011
                • 2346

Algselt postitas Jonn20 Vaata postitust
                PM saadetud.
                Sain su PMi, vastan 24h jooksul

Comment

• mraleksandr
                  Räme Fish
                  • Oct 2017
                  • 1

pm saadetud

Comment

• hrlohe
                    Pokkerihai
                    • Mar 2011
                    • 2346

Algselt postitas mraleksandr Vaata postitust
                    pm saadetud
                    Sain su PM'i!

Comment

• hrlohe
                      Pokkerihai
                      • Mar 2011
                      • 2346

Tervitus!

Launchisime spinnide teemalise foorumi, kus ka tall toimetab. Kel huvi, siis uudisest leitavas videos tutvustan lühidalt milline asi seespoolt välja näeb.

Uudise link:

Comment

Working...