Lühiuudised: Stars peatamas andmete kogumist, Isildur1 hoos, Two Plus Two saabumas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: Lühiuudised: Stars peatamas andmete kogumist, Isildur1 hoos, Two Plus Two saabuma

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    ja qbjohn asiaatide tussut limpsib.
    kui ma postitan Monica Bellucci pilte naistepiltide alafoorumisse, siis see ei tähenda, et ma Bellucci tussut limpsiks koguaeg :)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: Lühiuudised: Stars peatamas andmete kogumist, Isildur1 hoos, Two Plus Two saabuma

Aga tahaksid ju?

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

palju tahan, vähe saan

Comment

• pokkerisheriff
          Grinder
          • Oct 2011
          • 824

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
          palju tahan, vähe saan
          tussut tahad, t*ra saad - uus eesti vanasõna (täna välja mõeldud)

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas ranka Vaata postitust

Lühidalt point: PTR aitas hoida mängijad tänastes trendides (võib vist ka öelda learnincurves) või selle lähistel. Pokker on pidevas muutumises, aasta pärast uusi nippe ja trikke aga siis ei ole kellegil enam kellegi pealt malli võtta ning tuleb oma peaga mõelda/testida, mis töötab või mis mitte. Kes ei oska, viitsi või ei taha mõelda see jääb kurvist maha ehk mäng stagnatiseerub.
            Pokker on küll pidevas muutumises, aga minu arust on sellesse muutumisse ka pidev aeglustus sisse programmeeritud. Ma ei tahaks uskuda, et standardne 6max totaalselt uue suuna võtab ning aasta pärast mäng hoopis teistsugune on või et uusi nippe/trikke tohutult juurde tuleb.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Nitpickid?

Loomulikult ma ei mõtle seda, et aasta pärast mängud ja strateegiad erinevalt tohutult tänastest mängudest aga mingi erinevus tuleb kindlalt sisse.

Comment

• jasssass
                Vana Tegija
                • Sep 2010
                • 1200

OK huvitav saab olema, aga kuna need PTR, SharcScope,PPL,Player Scope jne üldse tekkisid? Lihtsalt hakkas huvitama, et mitu aastat inimesed neid on kasutada saanud?
                Ise pole kunagi selliste asjade eest maksnud, samas olen päris kindel, et olen selle eest nii mõnelegi rexile maksnud

Comment

• adam_q
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1453

lol pokkerisheriff, kõva vanakas :)

Comment

Working...