PokerNews Eesti | Must reede: kes on süüdi?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maheaatom
    Grinder
    • Oct 2008
    • 958

PokerNews Eesti | Must reede: kes on süüdi?

Hiljutised süüdistused kolme suure internetipokkeri portaali omanike vastu tõstatas küsimuse, kas saidid tegid tõesti midagi valesti või korraldas USA Justiitsministeerium neile lihtsalt nõiajahi? Mida ütlevad USA seadused tegelikult?

Loe edasi ›››
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: PokerNews Eesti | Must reede: kes on süüdi?

Teen crossposti, vigu täis aga ei viitsi kunagi preview nuppu vajutada :)

Kahtlemata väärtustavad PokerStars ja Full Tilt oma külastajaid. Neil on tõhus klienditeenindus, pakutakse uuenduslikke stiimuleid, täiustatakse pidevalt tooteid ja tehakse tööd südamega. Tegemist on seaduslike ettevõtetega, keda tunnustatavad paljud riigid, nende seas ka Suurbritannia ning PokerStarsi ka Eesti. Hinnatud teenuse osutamise ja klientide hea kohtlemise tulemusena on neil palju rahulolevaid püsimängijaid.
    Võrdleme kahte tuba. Nüüdseks siis endist "USA sõbralikku" tuba - PokerStarsi ja siis "USA vaenlikku" tuba - TrioBeti. Ma võtsin need kaks tuba näiteks sellepärast, et enamus eestlasi on just nende kahe toaga suuremal või vähemal määra kokku puutunud.
    Võrdluses ärme kasutame ühtegi "mängulist" faktorit (ei mängijate arvu, ei mängude valikud jne) vaid just neid faktoreid, mis on Sinule kui mängijale kasulikud.
    1. Rahade liikumise kiirus ja mugavus.
    Minu jaoks täiesti 1:1. Mõlemal poolel on väikesi plusse ja väikesi miinusi. Näiteks TrioBetti ei saa kanda Netelleriga aga väljakande pangakontodele on kiiremad. Samuti mõlemal MB olemas. Starsi plussiks, et neil USD/EUR/GBP konto.
    2. Soft
    TrioBet jääb alla aga see tuleneb juba sellest, et Starsil oli oma "ebaõiglase" (siin vaidlema ei viitsi hakata) positsiooniga rohkem resursse.
    4. Support ehk klienditugi.
    Mõlemal toal olen alati saanud väga korrektse vastuse ja reeglina 15 minuti jooksul, 24 tundi päevas.
    5. Boonused/Rakeback
    See tegelt on minu arvates "klientide hoolivuse" kõige tähtsam faktor. Mida Stars annab mängijale, kes maksab kuus $500 reiki ehk aastas $6000? Absoluutselt mitte midagi erilist ja rakeback jääb sinna 20% kanti. Vahest kui oled hea laps siis tuleb ka korra kolme kuu järelt reload boonus, mis on jällegi seotud "massi-promodega", kus reeglina ikkagi sihitakse suurtemate rollidega ja suurema massiga mängijaid. TrioBetis me rakebackist alla 30% mitte kunagi ei räägi + lisaks muud boonused ja igakuised jooksvad promod, mis on mõeldud kõigile.
    Sõna TrioBeti võime asendada ka "euro-site" ja sõna PokerStars võime asendada just nende kolme eelmainitud ning süüdistuse saanud pokkeritoaga. Minu jaoks on see päris ehtne näide, et Stars/FTP teiste tubade taganemisel ja suht monopool seisundis tugevdadis oma positsiooni ning samal ajal haarasid võimalikult suurt profitit.
    Tundus mulle kogu aeg naljakas ja ebaõiglane. 10,000 mängijaga euro-võrgud suutsid pakkuda 40% rakebacki + 5-10% affiliatedele + lisaks iga kuised lisapormod, samas 300,000 mängijaga pokkerhiid andis 30%+ rakebacki ainult mängijatele, kes aastaga tegid 100,000 VPP-d (kui ma ei eksi on see miski $18k reiki) ja veel-rohkem (lol ei teagi SNE rakebacki haha) neile, kes maksavad aastaga $180k reiki). Ülejäänud (loe enamus) mängijad saavad oma 22% või alla selle ning pokkerituba tuimalt võttis ülejäänud osa oma taskudesse. FTP puhul oli siis natuke viisakam variant kus fixeeritud 27% rakebacki aga see on ka võrreldes euro-turu pokkeritubadega kõige madalam pakkumine.

Loe veel: http://ee.pokernews.com/pokkerifooru...4/#post-148490

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

ranka triobetis ei saa ka muhvigi peale 30% rakebacki, kui maksad raket nii 500-1000 daala. Promo auhinnalistest kohtadest võid ainult unistada ehk lisa rb ei saa nendest
      saada mulle PM, millises euro võrgus saab 40%+ rakebacki, kui maksan nii 800-1000 daala raket ja kus on ka laudu, kus grindida.rindida
      jutu mõte on see, et ei paku ka eurosaidid 40%+ rakebacki niisama lambist, vaja on ikka grindida isuga.
      vb ma eksin, kuid hetkel ei tea ma küll ühtegi tuba, kes lampi pakub 40%. mingisugustes mega urgastes 3k mängijaga vb tõesti saab

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
        ranka triobetis ei saa ka muhvigi peale 30% rakebacki, kui maksad raket nii 500-1000 daala. Promo auhinnalistest kohtadest võid ainult unistada ehk lisa rb ei saa nendest
        saada mulle PM, millises euro võrgus saab 40%+ rakebacki, kui maksan nii 800-1000 daala raket ja kus on ka laudu, kus grindida.rindida
        jutu mõte on see, et ei paku ka eurosaidid 40%+ rakebacki niisama lambist, vaja on ikka grindida isuga.
        vb ma eksin, kuid hetkel ei tea ma küll ühtegi tuba, kes lampi pakub 40%. mingisugustes mega urgastes 3k mängijaga vb tõesti saab
        Tohoh? See, mis reklaamitakse on üks aga kui küsid on hoopis teine. Seda ei tohi avalikult öelda aga TrioBetis ma ei mängikski kui ma ei saaks alla praeguse "special pakkumise" RB%. Tuleb osata ainult küsida.

OnGames ei pakuta kuskil alla 40%, Poker Heaven 40% ja need juba standard diilid, isegi kui gened $1 reiki. IPoker-is 40-50% diilid, OO-l palju areneda. 888.com ja Party on veel suuremad, mis kasutavad Starsiga analoogset skeemi, et grindi rohkem saad ka rohkem ning tuleb ka sinna 40% kanti ära.

USA saidid. Bodog ei paku midagi, Aboluse/UB miski 30%, Cake 33% (seal sai tegelt 40% täis koos gold chippide jms-iga), FTP 27%, Stars supernovana miski 30-40%, muidu 25% või alla selle.

Minu jaoks on piisav pattern, et mängijad, kes USA-kaid lubasid ei tahtnud eriti midagi tagasi anda. Enamus RB-sid oli ka fikseeritud, et eriti läbi promode sa midagi märkimisväärset lisa ei saa v.a. kui just miljoneid käsi ei mängi aastas. Eurotubades kus konkurents väiksem ja paljud promosid skini sisesed andis muud hüved rakebackile veel lisagi.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Ja nagu näha siis ei peagi tagasi andma - 70-80% turust oli 2 toa käes, suuruselt järgmised 5 tuba moodustasid ehk mingi 20% heal juhul.

Comment

• rrrr
            Grinder
            • Nov 2008
            • 904

Ranka, sa teed FTP-la nats liiga. Kui ma kõik regulaarsed hüved (punktid, medalid, mid/end year, blackcard) sellele 27%-le juurde liidan, siis ma saan endal (ca 3K rake kuus) uueks rakebackiks (igasugu deductionid maha arvutatud) 38-40%. Alla $1000 rakega oleks see number ka ilmselt tugevalt üle 30%

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Kui võrrelda Starsi ja FTP makstud raket viimase 10k käega, siis iga 10k käega tuleb nl100 kuskil 200$ vahe tänu selle FTP rake arvutus meetodile, 100k käe pealt umbes 2k$ maksad starsis rohkem raket ja saad ka tagasi selle võrra rohkem, siis peaks Starsis 100k nl100 käega lõdvalt teenima 1k$+rakebacki näol rohkem +kuskil vist oli toodud tabel ka, et kui oled SN, siis FTP jääb lahjaks kõrvale. Ehk kui oled vinge grinder kõik ironmanid ja asjad ning lojaalne, siis tegelikult võrreldes paljudega see rakeback on ehk ikka 27%, sest rake saad kirja ainult kui ise potis oled.

Comment

• rrrr
                Grinder
                • Nov 2008
                • 904

6-max NL100, see aasta 300K käsi ja raket on kogunud $12143 (HEM - sätitud nii nagu FTPs asi käib). Ei ole eriti loose mängija (18/15). Starsi võrdlus mul kahjuks puudub. RB portaali järgi on mul $1K vähem aga ma panen selle deductionite ja selle alla, et viimane nädal pole RB portaal oma andmeid uuendanud kuigi RB on üle tulnud.

Täienduseks artiklisse:
                "Kahtlemata väärtustavad PokerStars ja Full Tilt oma külastajaid. Neil on tõhus klienditeenindus, pakutakse uuenduslikke stiimuleid, täiustatakse pidevalt tooteid ja tehakse tööd südamega."

Viimaste raskete sündmuste valguses taandas see "tõhus" klienditeenindus ennast üsna madalale tasemele saates praktiliselt robotiga vastu mittemidagiütlevat spämmi. Muus osas olen FTP-ga rahul ja Triobeti anonüümsete laudade vastu ei vahetaks seda tuba küll.
                Last edited by rrrr; 25.04.11, 09:37.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
                  Ranka, sa teed FTP-la nats liiga. Kui ma kõik regulaarsed hüved (punktid, medalid, mid/end year, blackcard) sellele 27%-le juurde liidan, siis ma saan endal (ca 3K rake kuus) uueks rakebackiks (igasugu deductionid maha arvutatud) 38-40%. Alla $1000 rakega oleks see number ka ilmselt tugevalt üle 30%
                  Täpsed prosed ebaolulised, sest tähtis oli jutu point.

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                  Ja nagu näha siis ei peagi tagasi andma - 70-80% turust oli 2 toa käes, suuruselt järgmised 5 tuba moodustasid ehk mingi 20% heal juhul.
                  Oled kuulnud, mis asi on monopol ja oled üleüldse mõelnud, et miks riigid kontrollivad monopole? Seda sellepärast, et monopol ei kasutaks oma head positsiooni kurjasti ära: lükkaks hinnad lakke teenustele, mida sa pead kasutama. Stars ja FTP olidki monopolid. Andsid tagasi nii palju kui vajalik aga nii vähe kui võimalik ehk alati laveerisid turu miinimumi lähistel.

Comment

• rasmer
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1306

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Oled kuulnud, mis asi on monopol ja oled üleüldse mõelnud, et miks riigid kontrollivad monopole? Seda sellepärast, et monopol ei kasutaks oma head positsiooni kurjasti ära: lükkaks hinnad lakke teenustele, mida sa pead kasutama. Stars ja FTP olidki monopolid. Andsid tagasi nii palju kui vajalik aga nii vähe kui võimalik ehk alati laveerisid turu miinimumi lähistel.
                    Absurdne jutt.
                    "Majandusteaduses on monopol (kreeka sõnadest monos 'üks' ja polein 'müüma') püsiv turuseisund, kus mingit teenust või toodet pakub ainult üks müüja.

Monopoli puhul puudub konkurents pakutavale tootele või teenusele ja puuduvad asendustooted."

1) Stars ja FTP ei ole/olnud monopolid.
                    2) Pokkeritubadel pole mingit õiguslikku ega moraalset kohustust pakkuda rakebacki või muid hüvesid. Kui mõni tuba otsustab pakkuda vähem rakebacki kui teised, kuid siiski olla kõige edukam vabade tingimuste juures, tähendab see, et tuba teeb mingeid muid asju hästi.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                      Absurdne jutt.
                      "Majandusteaduses on monopol (kreeka sõnadest monos 'üks' ja polein 'müüma') püsiv turuseisund, kus mingit teenust või toodet pakub ainult üks müüja.

Monopoli puhul puudub konkurents pakutavale tootele või teenusele ja puuduvad asendustooted."

1) Stars ja FTP ei ole/olnud monopolid.
                      2) Pokkeritubadel pole mingit õiguslikku ega moraalset kohustust pakkuda rakebacki või muid hüvesid. Kui mõni tuba otsustab pakkuda vähem rakebacki kui teised, kuid siiski olla kõige edukam vabade tingimuste juures, tähendab see, et tuba teeb mingeid muid asju hästi.
                      Endal sul on absurdne tähenärija jutt. Jah nad ei olnud 100% monopolid aga ameerika tõsisematele grinderitele olid Stars, FTP suht ainukesed reaalsed valikud, mille vahel valida - võta või jäta olukord. Enne USA turu kukkumist oli Party suurim tegija turul, kolm korda arva ära, kes need mängijad omale napsas ning miks need kaks tuba kõige suuremaks said.

Mis sa siis üldse väita tahad? Et Stars ja FTP kasvasid õhust ja armastusest? Ameeriklased valisid meelega omale sitema rakebackiga toad? Kuna neile oli sitaks turgu, ameeriklaste suhtes monopoolses seisundis (fishidel rakeback suva, regularidel võta või jäta olukord) siis lihtsalt sundisid oma sandikopikaid peale, muud jänkidel üle ka ei jäänud ja pidid olema rahul.

Comment

• Spewmonkey
                        Seina Augustaja
                        • Oct 2008
                        • 2293

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Endal sul on absurdne tähenärija jutt. Jah nad ei olnud 100% monopolid aga ameerika tõsisematele grinderitele olid Stars, FTP suht ainukesed reaalsed valikud, mille vahel valida - võta või jäta olukord. Enne USA turu kukkumist oli Party suurim tegija turul, kolm korda arva ära, kes need mängijad omale napsas ning miks need kaks tuba kõige suuremaks said.

Mis sa siis üldse väita tahad? Et Stars ja FTP kasvasid õhust ja armastusest? Ameeriklased valisid meelega omale sitema rakebackiga toad? Kuna neile oli sitaks turgu, ameeriklaste suhtes monopoolses seisundis (fishidel rakeback suva, regularidel võta või jäta olukord) siis lihtsalt sundisid oma sandikopikaid peale, muud jänkidel üle ka ei jäänud ja pidid olema rahul.
                        Miks siis eurooplased Starsis ja FTP's mängivad kui neil on muu valik? Miks ameeriklased samadel põhjustel seal ei võinuks mängida sinu arust?

Comment

• Madis_89
                          Grinder
                          • Feb 2009
                          • 841

$$ = promo = palju mängijaid

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                            Miks siis eurooplased Starsis ja FTP's mängivad kui neil on muu valik? Miks ameeriklased samadel põhjustel seal ei võinuks mängida sinu arust?
                            Seal tekkis nn. lumepalli effekt. Kõige enne tekkis paanika ja vaakum nagu nüüdki aga kuna Stars/FTP kogusid võimsust, mängude valik tõusis ja jätkas tõusmist siis seetõttu liitusid ka europoisid FTP/Starsiga. Muude mängude valik peale turniiride/6max NLHE mängude harrastajate oli ja on ka nüüd muudel saitidel väga nadi või peaaegu välja surnud. Ja isegi viimaste mängud valik on Starsis/FTP-s tunduvalt parem.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

No eks PokerStars/FullTilt on ikka korralikult tööd ka teinud oma software kallal. Loomulikult on rake liiga kõrge, aga seda igalpool mitte ainult nendes kahes tubades ja näiteks heads-upi rake cap on Starsis ja FTP-s 2x väiksem, Microgaminguga võrreldes isegi 3x väiksem. Kui nad suudavad selliste pakkumistega olla MASSIIVSED turuliidrid, siis why the f*ck nad peaksid paremaid boonuseid pakkuma?

Sama keiss umbes, et kas tangid Statoilis või Eurooilis kus kütus on sendi võrra odavam. Mulle meeldib ikkagi Statoil :)

Comment

Working...